2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
MaşaAllah size yaa nasıl duygulandım. Benim bebegiminde strese girmi durumu var rahatsızlığimdan dolayı çok korkuyorum biraz gönlum ferahladı. Allah hayırli evlat eylesin bir omur yabında saglikla olsun insallah.

Günaydın.,,
Hikayemi gece yazdım ama uyuyakalmışım :) lohusa kafası yaşıyorum kafa bi dünya ve küt diye uyuyabiliyorum bişey yaparken :))))
Maşallah herşey yolunda çok şükür ağlattın bizi o sahneleri gözümde canlandırdım öyle garip bir duygu ki tanımadığın biri bile olsa Rabbim yavrularınla uzun ömürler versin

Tabiki anne karnindaki 1 qun kuvezdeki 15 qun demekmis oyuzden ne akdar durursa okadar iyi walla canim hep dua ederken diyorum Rabbim en hayirli zamanda kucaqima almayi nasip et diye bakalim ne zaman qelecekler

Amin cnm,, hiç belli olmuyo bıdıkların işi. En erken benim takvimim olduğu halde bu gidişle en son ben doğurucam baksana :)))))

Masallah oglusuna:)
Tabii ne kadar gec olursa gelisimi icin o kadar iyidir,erken alınmasını gerektirecek bir durum olmadıgı sürece... benimde ptesi randevum var ,gün belli olcak...cok heyecanlıııı A AysheDuru @yasmince19

Kızlar selam,
2 gündür annemdeydim vodafone cekmiyodu orda giremedim....
Simdi bir göz atıcam yazılanlara ama atlarım falan,herkes iyidir umarım...

Cok güzel anlatmıssın,aglayarak okudum valla
Neyseki sonunda saglıklı bir sekilde kızını kucağına almıssın en önemli kısmı bu... Allah hep böyle mutluluklar getirsin yuvanıza...
vee hepimize böyle stresli bile olsa sonu güzel dogum hikayeleri yasatsın Allah.
Misss gibidir simdi o,bizim yerimize de kokla

Aminnn Rabbim başka korkular yasatmasin insallah canım uzun uzun omurler versin hepinize :)okurken ağladım resmen bizimkiler de gelse hemen yaaa

Benim de salıydı ama pazartesiye alındı cnm. Heralde son sözü söyler bizimki de bu defa :) tedbir amaçlı 27'sine oda ayırttık zaten ama her an herşeyi duymak mümkün artık :))

kızlar bu arada ben bebeğe sadece iki tane yenidoğan alt almışım. Hep body ve kısa/uzun tulum! Ayşe'den kalanlar da nispeten kalın. Aklım nerdeydi alışveriş yaparken acaba.. hazır Avm'deyken alayım diyorum da kaç tane alsam acaba ya?

2tane daha alsan yeter maksimum Can'ım, havalar ağıstosta sıcak olacak zaten gündüz zıbınla Durur bebiş sadece banyodan sonra veya gece ihtiyaç olursa giyer, uzun tulumların varmış hiç almasan bile gider bence yenidoğan çabuk küçülüyor diyorlar zaten

Evet cnm haklısın,, epey hızlı küçülüyo başlarda,, 2 tane alayım o zaman en iyisi. Mothercare'e geçicem karşı avm ye. Burada yok enteresan bi şekilde. Daha doğrusu Pançoda hiç yok chicco da fena kazık

1 ayda 500 gr. almami guzel bi sutlu tatli yaparak kutlamam,kendimi şımartmam lazim
Oh maşallah sana canm. Afiyet sifa olsun bebegjnede de insallah.
Dün misafir vardı bende bayaaadir yapmadığım bir tatliyi yaptım Allahım sahanee. Meğer yaparsam yiyecekmisiimm. İyiki yapmamisim uzun zamandır. Hemen komşuya verdim tatliyi

Ben hala bavul yapmadım desem inanır misiniz herşeyde tamam halbuki. Neyi bekliyorum bilmiyorum. Ama sanırım temizlik enerjimi çekti. Akşam olup kizim uyudugunda tek derdim uyumak . Kaç gecedir deliksiz uykuya hasretim yine

Evininhatunu
@garipkedi
kızlar gogus ucu kremine basladiniz mi?
Yok canim ben kullanmayacam.Oqun qirdim dedimya emzirme eqitimine en quzel tedavi anne sutunu surup kurumasini beklemektir dedi zaten doqru emzirme seklini bildikten sonra yara falan olmaz dedi oyuzden kullanmayi dusunmuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…