2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
En iyisini yapmıssın ,sende bir de ayse faktörü var tabii.
Bu arada ptesi operasyon olacaktı degil mi?
Kendisi biliyor mu?
Yok cnm nezle olduğu için diğer pazartesiye ertelemişti doktor. Anestezi olmaz o şekilde diye. Bu arada bi doktorla daha görüştük,, bu hastalığın araya girmesinde de bi hayır vardır diyerek ondan da randevu aldım pazartesiye. Kendisine de anlattım,, bu da "abla dişçi", dişlerini tek tek temizlemeye çalışıcak,, o zaman bi daha kan vermene gerek olmayacak falan dedim,, tamam dedi ama uygulamada ne kadar başarır bilmiyorum. Bu kadın biraz daha özgüvenli konuştu, çok zor hatta imkansız denilen çocuklarda bile uyutmadan başarı sağlayabiliyoruz çoğu zaman, bi getirin önc eonu deneyelim dedi. Sürekli dua ediyorum söylediği gibi olsun diye bir de anestezi altında bile olsa diş fakültesinde (ilk gittiğimiz yer) çocuk kardiyoloğu vs yok, risk çok minimal deseler bile ben tam teşebbüslü hastane olsun istiyorum,, bu kadın da Acıbadem hastanesi vs ile çalışıyormuş; öyle olunca daha huzurlu olucam ben milyonda bir risk bile olsa göze alamam, onun kalbi benim kalbim,,onun tehlikede olduğu ufacık bi an bile beni öldürmeye yeter

Benim bir ark dogum yaptı 2 gün once 37+3 te erkekti bebegi,küvezde kalcakmış 1 hafta.gelişimiyle de alakalı bir durum sanırım... tek kıstas haftası deil bence.
Benim arkadasta 34 te doqum yapti oda erkek ve kuveze qirmedi bile canim demekki biraz haftasiyla alakali deilde qenel saqlik durumuyla alakali :) insaAllah bizimde saqlicakla doqarda qerek kalmaz :)

Hakkatten her şer de bir hayır var diye bosuna dememişler,belki uyutmadan basarabilirler ama anestezi altında olsa bile stres yapma cnm kendine,sonucta sende bir can tasıyorsun onu da düsünmen gerek.... ahh analık ahhh ne güzel ve ne zor sey,,benim yegenimde gözünden 2 operasyon gecirmisti anestezi altında, kücücük cocuk insanın ici gidiyor anlayabiliyorum seni... ama kalbini icini ferah tut... bu arada kardiyolog olan yerde olması tabii ki daha güvenli ama inan hiç gerek kalmayacak bile.

Bunları babaneme de anlatır mısın kaç gündür gıcık etti beni :))) altına imzamı atarım

Evet sali temizlikci gelicek zaten i gun de yagmur yagicakmis kapali balkinun camlari tulleri berbat durumda yavas tavas da yemek yapio atcam buzluga bugun bakliyat hasladim hep dogumdan sonra twmuzligi salliyosun da iki cocukla mecbur yemek yapmak lazim

Bir bebegimz daha oluyor yanii... hadii saglıkla gelsin insallah... benimde senden 2-4 gün sonra ptesi günü belli olcak,,sen böyle yazınca bnimde heyecan sardı valla :/

Saglıkla kucagına alırsın insallah kızını... dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar bugün sağ kasığımda adet sancısı gibi ağrı var normal mi sizce? var mı böyle bişey yaşayan?

Sen he he de sonra istediğini koyar istediğini çıkartırsın yine. Hemşireye vereceğin şeyler bir takım olsa yeter çantanın gerisini vermenize gerek yok, o verilecekleri de bir poşet bohça vs. Bir şeye koyardim karışmaz. O takımdan da hemşire seçer hangisini giydireceğini gerisi de kaybolmaz, sanmıyorum. Bilsinler nelerin verileceğini geri gelmezse sorarlar Nerede diye.

Bende öyle yaptım canım ayrı ayrı koydum hepsini kv gidincede ben tekrardan düzenlicem hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…