Yok cnm nezle olduğu için diğer pazartesiye ertelemişti doktor. Anestezi olmaz o şekilde diye. Bu arada bi doktorla daha görüştük,, bu hastalığın araya girmesinde de bi hayır vardır diyerek ondan da randevu aldım pazartesiye. Kendisine de anlattım,, bu da "abla dişçi", dişlerini tek tek temizlemeye çalışıcak,, o zaman bi daha kan vermene gerek olmayacak falan dedim,, tamam dedi ama uygulamada ne kadar başarır bilmiyorum. Bu kadın biraz daha özgüvenli konuştu, çok zor hatta imkansız denilen çocuklarda bile uyutmadan başarı sağlayabiliyoruz çoğu zaman, bi getirin önc eonu deneyelim dedi. Sürekli dua ediyorum söylediği gibi olsun diyeEn iyisini yapmıssın ,sende bir de ayse faktörü var tabii.
Bu arada ptesi operasyon olacaktı degil mi?
Kendisi biliyor mu?
Cok güzeller,saglıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallaaaaaah cnm..Yetermi teyzeler :)
Tesekkur ederiz teyzesiCok güzeller,saglıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallaaaaaah cnm..
Benim arkadasta 34 te doqum yapti oda erkek ve kuveze qirmedi bile canim demekki biraz haftasiyla alakali deilde qenel saqlik durumuyla alakali :) insaAllah bizimde saqlicakla doqarda qerek kalmaz :)Benim bir ark dogum yaptı 2 gün once 37+3 te erkekti bebegi,küvezde kalcakmış 1 hafta.gelişimiyle de alakalı bir durum sanırım... tek kıstas haftası deil bence.
Yok cnm nezle olduğu için diğer pazartesiye ertelemişti doktor. Anestezi olmaz o şekilde diye. Bu arada bi doktorla daha görüştük,, bu hastalığın araya girmesinde de bi hayır vardır diyerek ondan da randevu aldım pazartesiye. Kendisine de anlattım,, bu da "abla dişçi", dişlerini tek tek temizlemeye çalışıcak,, o zaman bi daha kan vermene gerek olmayacak falan dedim,, tamam dedi ama uygulamada ne kadar başarır bilmiyorum. Bu kadın biraz daha özgüvenli konuştu, çok zor hatta imkansız denilen çocuklarda bile uyutmadan başarı sağlayabiliyoruz çoğu zaman, bi getirin önc eonu deneyelim dedi. Sürekli dua ediyorum söylediği gibi olsun diyebir de anestezi altında bile olsa diş fakültesinde (ilk gittiğimiz yer) çocuk kardiyoloğu vs yok, risk çok minimal deseler bile ben tam teşebbüslü hastane olsun istiyorum,, bu kadın da Acıbadem hastanesi vs ile çalışıyormuş; öyle olunca daha huzurlu olucam ben milyonda bir risk bile olsa göze alamam, onun kalbi benim kalbim,,onun tehlikede olduğu ufacık bi an bile beni öldürmeye yeter
Bunları babaneme de anlatır mısın kaç gündür gıcık etti beni :))) altına imzamı atarımTabi cnm,, aslında gerçek yani adamın söylediği :)) düşünsene 41 dolmuş, zerre sancı yok,, bebek ters dönmüş ama inatla yukarıda,,, ne suni sancı ne vakum, hiçbiri işe yaramaz dedi doktor... eskiden olsa yarasa da denicek yaramasa da... e şimdi insanlar diyo ki "amaaan eskiden olsa doğmıcak mıydı, sezeryan mı vardı o zaman"... tamam cicim sezeryan yoktu da bi bak bakalım ölü bebek doğumu,,, kanamadan ölen anne sayısı oranları nasıldı acaba? O yüzden ilaç sektöründen ve tıbbi kurumların ticareleşme boyutlarından nefret etmekle beraber şimdiki gelişmişliğin önünde de saygıyla eğiliyorum :))))
Evet cnm artık ufaktan bitirmek lazım ütü faslını. Kolay gelsin şimdiden :)
Evet sali temizlikci gelicek zaten i gun de yagmur yagicakmis kapali balkinun camlari tulleri berbat durumdaAy çok az kalmiss. Rabbim sağlıkla aldirsin kucağına. İşi yardımcı olacak birileriyle kendini yormadan yap cnn. Tansiyon bu sicak larda çok tehlikeli Allah korusun. Bir tanıdık da böyle yüksek tansiyondan acil sezeryane alindi
36 dediler bana ama ben yine de zeytinyağlı krem sürüyorum banyodan sonra filan hafifçe
Aynen canım insallaah...Benim arkadasta 34 te doqum yapti oda erkek ve kuveze qirmedi bile canim demekki biraz haftasiyla alakali deilde qenel saqlik durumuyla alakali :) insaAllah bizimde saqlicakla doqarda qerek kalmaz :)
Bir bebegimz daha oluyor yanii... hadii saglıkla gelsin insallah... benimde senden 2-4 gün sonra ptesi günü belli olcak,,sen böyle yazınca bnimde heyecan sardı valla :/Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi bizim de 3100 gr olmus ama bence enfazla 2750 flndir toplamda 15 kilo aldim ya ve zaten 7 kilo fazlayla baslamistim cok sinir oldum sezaryen tarihimizi ve seklimizi belirledik anestistle de gorusup 24unde saat 10da genel olucak ins. 8 gunum kaldi saka gibi:)ve hic hazir diilim cuma izne ciktim zaten evde de bi suru is var tansiyonum yine 14 e 9 bu tansiyonla 31ine falan kalamazsin dogurursun dedi
Saglıkla kucagına alırsın insallah kızını... dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruzTek tek alintilayamadim tesekkur ederim herkese..kizimin hareketleri çok yavaşladı.. doktor 8.30 gibi gelcek alicam duruma göre ilgiyi dedi..bu kaçıncı nst sayamadım.. şuan çok değişik bi psikolojideyim anlatması çok güç ağlıyorum gülüyorum çok bişey bilememenin etkisiyle bi rahatlık var çok hazırlıklı ve hazır değilim detaylara çok takılan ben şimdi hiç bişey umrumda degil.. iğnenin üstünden 48 saat geçmedi daha çok küçüguz 2300 üz sadece..ama iyi olucak herşey inşallah..umarim size iyi haberler verebiliriz kızımla
Bende mi böyle olucam ya inş olmamHahahaha ilahi kayınvalide:))) beni de güldürdü vallahepsinin ayrı ayrı huyu var iste...
Sen he he de sonra istediğini koyar istediğini çıkartırsın yine. Hemşireye vereceğin şeyler bir takım olsa yeter çantanın gerisini vermenize gerek yok, o verilecekleri de bir poşet bohça vs. Bir şeye koyardim karışmaz. O takımdan da hemşire seçer hangisini giydireceğini gerisi de kaybolmaz, sanmıyorum. Bilsinler nelerin verileceğini geri gelmezse sorarlar Nerede diye.Emirciğimin çantasını hazırladım hem de kv leonu koyma niye koyuyosun bunu koy şunu koyma şunu koy ay bana bişeyler oluyo diyorum bak hemşire isteyince bunu vericeksin tamam da buna iç zıbın o mavi aldığımızdan koy diyo anne zaten bunun kendisinin var niye onu koyıyım yok o daha güzel diyo (kendi aldığını koydurmak istiyor) he bi de hahahah bak yazarken gülüyorum bi iki şey fazla fazla olsun nolucak sanki diyorum alırlar bunları vermezlerse bize diyo kayıp olursa diyo malımız kıymetli bizim anne olur mu öyle şey nerde görülmüş diyorum anlamıyo yoksa olur mu öyle şey? Bak benimde içime kurt düşürdü hay allahım zaten her şeyden kıllanıyorum aklıma neler sokuyo
Bende öyle yaptım canım ayrı ayrı koydum hepsiniSen he he de sonra istediğini koyar istediğini çıkartırsın yine. Hemşireye vereceğin şeyler bir takım olsa yeter çantanın gerisini vermenize gerek yok, o verilecekleri de bir poşet bohça vs. Bir şeye koyardim karışmaz. O takımdan da hemşire seçer hangisini giydireceğini gerisi de kaybolmaz, sanmıyorum. Bilsinler nelerin verileceğini geri gelmezse sorarlar Nerede diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?