2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Harikasın canım, teşekkürler

O an kendin epey bi cevval olursun bence zaten cnm :))) yoksa dediğin gibi gayet güzel bekliyolar. En kötü ihtimal hemşireye söylicen,, onlar bi bahane bulup herkesi çıkartır :)))
Evet canım, önden bir hemşireyi ikna etmem lazım

okudum canim yazmissin:))
yat yat dinlen.
halilarimi da serdim. allahim yeni bi eve tasinmis gibiyim 2 haftadir yoktu halilar tasiniyor gibiydi evin hali. bi hali evi bu kadar degistirebilir mi ya.
pazartesi de annemle ablam geliyor. sonra belki kayinvalide de gelicek. yatarim artik heralde. bebek gelmedi ya bu agir islere :))
Evininhatunu

Ben de tarihi bu yeni öğrendim ama o gün başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok. Anestezi işini hiç konusmadim. Sadece sabah 7.30 da gideceğimi, bebeğin 9.30 da doğacağını biliyorum o kadar :). Bendeki bu rahatlık ne olacak bilmem :)

Ay toksoplazma negatif çıktı resmen kedi köpeğe aş erdim ben de
Şaka gibi

bitti ya. temizlik kadar nankor bisey yok aslinda bitmez ya. bitti diyelim :)) simdi 2 kisiyiz batiyor ev, 4-5-6 kisiye cikinca daha cok batacak ama napalim :)))

temizlik malesef oyle,2 gun sonra cam kapi acik oldugu icin toz doluyor yine. bir sure kalabaliklarla beraber yasanacagi icin kirlenecek ama napalim. bebisler saglikla gelsin de biz de kendimizi toplar yapariz bundan sonra.

Şuan gözlerim yaş içinde okudum
Herşeyi öyle güzel yazmışsın ki, gözümün önünde canlandı, ne serüven ama.
Allah yardım etmiş ve güzel son. Önemli olan kızının küveze girmeden ve sağlıkla annesine kavuşmuş olması. O son anda verilen zor karar ise bir sınav niteliğinde resmen.
Helal sana çok güçlü bir annesin

Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz bir soru soracağım biraz çekiniyorum ama merak ediyorum doğum yaklaştı ama benim goguslerim çok küçük araştırdım emzirmenin boyutla ilgili olmadığına dair bir sürü yazı makalede okudum ama içimde yine de bir acaba var şimdiden bunları düşünmem saçma onu da biliyorum ama benim gibi olup çok emziren birini duyarsam daha çok rahatlayacagim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…