Nolduki kiz ne isin vardiyorgunluktan ölüyorum, pertim suan
Canım benim teşekkürler :)
Hoşgelmiş safalar getirmiş minik prensesKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
gecen hafta antre derzlerini yeniledik mutfaga vakit kalmamisti. bugun esim mutfagi da bitirdi. halilar olmadigi icin dip kose silip supurduk. oluyorum yorgunluktan. 6 saat oturmamisim is bitince farkettim.Nolduki kiz ne isin vardi
Harikasın canım, teşekkürlernilselen al canim tarif bu ne zaman yapsam harika olur hatta misafirliqe qittiqimde kavanozlari susleyip icine dolduruo hediyede qoturuyorum ekrana siqmadida hamuru tamamen ypqurup bitirdikten sonra en son damla cikolata ve cevizi ekliyosun en son eklememizin sebebi cikolata erimesin diye en son o ikisini koyduktan sonra 1 dakika kadar yoqursan yeterli
temizlik mi gezme mi:))
temizlik. 3 yilda yapmadigim temizligi 3 haftada yaptim sanirim :))temizlik mi gezme mi:))
temizlik. 3 yilda yapmadigim temizligi 3 haftada yaptim sanirim :))
Evet canım, önden bir hemşireyi ikna etmem lazımO an kendin epey bi cevval olursun bence zaten cnm :))) yoksa dediğin gibi gayet güzel bekliyolar. En kötü ihtimal hemşireye söylicen,, onlar bi bahane bulup herkesi çıkartır :)))
Biz kizimla cumhurbaskanliqina qidiyoruz millet bana qulecek bu halimle o kalabalikta ama qitmezsem catlarimbuqun nobetciyiz sanirim dayanabildiqim kadar dayanacam
halilarimi da serdim. allahim yeni bi eve tasinmis gibiyim 2 haftadir yoktu halilar tasiniyor gibiydi evin hali. bi hali evi bu kadar degistirebilir mi ya.okudum canim yazmissin:))
yat yat dinlen.
bitti ya. temizlik kadar nankor bisey yok aslinda bitmez ya. bitti diyelim :)) simdi 2 kisiyiz batiyor ev, 4-5-6 kisiye cikinca daha cok batacak ama napalim :)))bitti mi tamamen:)
Ben de tarihi bu yeni öğrendim ama o gün başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok. Anestezi işini hiç konusmadim. Sadece sabah 7.30 da gideceğimi, bebeğin 9.30 da doğacağını biliyorum o kadar :). Bendeki bu rahatlık ne olacak bilmem :)Ay had inşallah dursun beklesin zamanını :)
Ben de tarih bilmek istiyorum yaaa.
Sezeryan olacağım kesin (benek ters) ama hiç bir avantajını yaşayamıyorum resmen.
Sancım gelince gidicem
Oysaki süit oda tutmak istiyorum, oda süslenecek, kurabiye vs süslerin siparişi var.
Saç baş yapacaktım.
Normal doğumu bekler gibi bekliyorum el el üstünde
Komedi gibi
Ay toksoplazma negatif çıktı resmen kedi köpeğe aş erdim ben deAyyy benim de canım nasıl kedi köpek çekiyor yaaa hahaha :)) resmen 8 aydır elimi sürmedim.
Gözün aydın canım çok sevindim valla Allah anali babalı sağlıklı büyütsün inşallah. :)
Oyy ne güzel dedin valla aşklar ikiye katlanıyor diye:) Maşallah diyelim kızına, inşallah böyle devam eder ve inşallah bize de melek bebekler nasip eder seninki gibi.
Bi sıkıntı olmamasına sevindim:)
Allah yardımcınız olsun canım. Üzülmemeye çalış inşallah her şey güzel gider bebek için. Rabbim sağlık versin o meleğe inşallah.
Hahaha aynen ya eşim dalga geçiyor artık benle o ne biçim aş ermek diyeAy toksoplazma negatif çıktı resmen kedi köpeğe aş erdim ben de
Şaka gibi
bitti ya. temizlik kadar nankor bisey yok aslinda bitmez ya. bitti diyelim :)) simdi 2 kisiyiz batiyor ev, 4-5-6 kisiye cikinca daha cok batacak ama napalim :)))
Şuan gözlerim yaş içinde okudumKızlar Doğum hikayemi anlatayım size kuzum uyurken. Çok Travmatik bir hikayem Yok ama normal giden doğumum acil sezaryene döndü. O kısımlar biraz acıklı okumak istemeyen geçsin bu mesajı :)
Akşam 4 buçuk gibi yine kasılmalarım başlamıştı. 28, haftadan beri kasıla kasıla geziyodum hatırlarsanız erken Doğum riski vardı rahim ağzı yumuşaktı. Geceye kadar bekledim doktorumu aradım dedim 6 7 saattir düzenli 4 5 dakikada bir kasılıyorum. Hastaneye geç ebe hanım baksın haberleşelim dedi. Biz annem ve eşimle Doğum çantalarımızı da alıp baya baya Doğuma gider gibi çıktık. Ebe bana diyor ki sancı olduğuna emin misin yalancı sancıdır. Yok dedim 2 aydır yabancı sancının her türlüsünü yaşadım hissediyorum bu gerçek. Neyse alttan muayene etti 1cm açıklık var dedi. Ki zaten geçen haftaki kontrolümde de vardı. Nst ye bağladı. Evet yanılmamışsın sancıların başlamış dedi. Sancı durdurma serumu verip şansımızı denicez dedi. 2 tane serum yedim sabaha kadar ama bana mısın demedi sanki sancı serumu yapmış gibi artıyo sürekli. En son sabah 9 gibi 100 e dayandı sancı şiddeti ve gayet düzenliydi. Dr geldi tedaviye cevap vermedi bebeğin doğmak istiyo doğumu başlatıyorum dedi. Ama seni kendi haline bırakıyorum sancı serumu vs hiç bişey yapmıcsm dedi. Sen takıl burda ben gelicem dedi gitti. Açılmam artmaya başladı 1 2.5 3 4 bu arada beni topa oturttular çok iyi geldi hatta kesinlikle sancı odasında olması gereken bişey. Eşimle annem sancı gelince belime kuvvetli masajlar yaptı ki o da süperdi. Neyse güle oynaya sancı çekip giderken 3. Nöbet değişti ve başka bir ebe geldi. Gelir gelmez de alttan muayene etti. Bebeğin çok yukarda kanala girmemeyi bırak yaklaşmamış Bile bi terslikvar dedi. Dr çağırdı. Kendi kendine doğur dedim bıraktım ama bebek ısrarla aşağı inmiyo suyunu patlatıcam dedi. Peki dedim. Suyumu patlattı ki karşımda 1 ebe 1 hemşire 1doktor hepsinin suratı değişti. Ne oluyo dedim. Doktorum Yavrum bebeğin suyuna kakasını yapmış bu riskli bir durum ve 24 saattir sancı çekiyorsun başka bir terslik daha var ki bu çocuk aşağı İnmemiş inememiş. Büyük ihtimalle kordon dolanmış ya omzuna ya bacağına ve stresten kakasını yapmış dedi. Son anlarda olsan beklerdim ama şu durumda bebeği riske atamam sezaryen yapıcaz dedi. Tabi ki dedim riske girmek istemiyorum. O zaman hadi dedi. Başladı sezaryen serüveni.. çataldan indim biri beni hazırlıyor biri Doğumhaneyi arıyo ayarlamaları yapıyorlar. Küpeni tokanı çıkar dediler ben çatal ile yatağım aradındaki 10 metre yolda hazırlandım soyundum annemle eşim şok ifadeyle beni izliyorlardı dua edin diyebildim sadece vedalaşamadım bile şoktaydım ve bebeğimden Başka hiç bişey düşünmüyodum ya bebeğime bişey olursa dan başka bişey gelmiyordu aklıma. Neyse spinal yapıcam sen de bebeğini gör bayıltmıyorum dedi. Farketmez dedim siz bebeğimi çıkartın da gerisi umrumda değil.
Belimden iğneyi yaptılar 1 dakka sonra bacaklarıma bi sıcsklık geldi ve uyuştum. Doktorum gerçekten mükemmel bi insanmış orda farkettim. Stresli olduğumu anladı psikolog gibi sürekli telkin verdi. Saçımı omzumu sevdi. Hiç panik yapma tamam mı 10 dakkaya kucağında kızın dedi. Ben Kakasını yutarsa nolur diye sayıklıyorum sürekli. Ciğerlerine zarar verebilir ama hiç bişey olmıcak korkma biz onun iyiliği için burdayız bak kaç kişiyiz ona bişey olmasına izin vermeyiz. bakıcam şimdi güzel bağırmazsa doğunca müdahale edicez iyileştiricez hemen gerisi takdir i ilahi dedi., Allah'a emanet et ve dua et sen dedi. neyse işlemi yaptılar kestiler vs. şimdi bebeği alıyorlar biraz sarsılabilirsin panik yapma dediler iyi ki de demişler n'oluyoruz dedim :) lank lunk bişeyler oldu. Sonra bi ciyaklama sesi :)))) ohhhhh dedim Rabbim sana şükürler olsun... kakasını Yen'i yapmış Allah'a şükür erken müdahale etmişiz. Hemen orda aspire ettiler. Su verip çektiler galiba ben göremedim. Sonra bebek hemşiresi getiriyorum kızını dedi başımın yanına koydu kızımı. Dilimde sadece Allahım sana şükürler olsun... Allahım sana çok şükür... sonra öpebilir miyim dedim. Mikrop kapmasından korktum :) o halde bile evladını düşünüyo insantabi ki öpebilirsiniz dedi hemşire. Öptüm kokladım kuzumu. Şimdi bebek bakım odasına götürücem kızını kontrollerini yapıcam dedi orda ayrıldık.. sonra beni servise çıkardılar vs. Eşim kapısında bekledi kızımın. Çocuk doktoru geldi muayene etti. Gayet iyi ama aç bu çocuk annesi nasıl demiş. Bayılmadı spinal deyince Tamam verelim annesi doyursun bu çocuğu dedi yerimden kalkacaktım mutluluktan uyuşuk uyuşuk :)))) inanamadım. Ben 1 haftayı gözden çıkmıştım çünkü. Hani yoğun bakıma almıyorlar bebek odasında gözümün önünde olucak diye seviniyodum adam direk kucağıma vermekten bahsedince nasıl dünyalar benim oldu. Sonra getirdiler kuzumu. Emzirmek için hemşire göğsüme tuttu MaşaAllah uğraştırmadı hiç bizi. Ve Çektiğim sancıların teselli ödülü olarak da sütüm hemen geldi. Öylece mutlu sona kavuştuk Elhamdülillah.. şimdi de hala eşime inanamıyorum resmen yanımızda şu an deyip duruyorum. Rabbim hepinize sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin de dizin de eviniz cennet koksun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?