2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay daha fazla yazma sen, hamile dolu burası, göz yaşları sel oldu

Ablam
Erkek memesinden daha az dümdüzdür, hiç Yok denecek kadar küçük yani memeleri, -A kap diyelim. Ama iki kızını da 2,5 yıl emzirdi. Benim C kap mememden gelmezse çok gülerim

O zaman hiç olmaz senin cnm,, endişelenme :) 4 ay çok kısa :) yalnız o emzirme olayı sezeryanda imkansız gibi cnm,, dikiş atılırken doğrulamazsın, göğsü tutamazsın vs... ama normalse muhakkak iste. Bir de bizim hastane ilk gün yıkamıyor bebeği. Biraz silip veriyorlar. İkinci gün yıkıyolar, yalnız onda da üstünkörü yıkıyolar, öyle ovalamak falan yok yani.

İnşallah cnm,, çok saol dediğin gibi aslında, doktor da dünyanın hiçbi diş fakültesinde yok, zaten çok düşük dozda anestezi uyguluyoruz, meslek hayatımda hiç rastlamadım öyle bi ihtiyaca dedi ama saplantı oldu bi anda... bi de anksiyetem var zaten,, bu mevzudan sonra da resmen atak yaptı. Başka türlü içim rahat etmicek ama inşallah hiçbirine gerek olmaz, uyum sağlar ve uyanıkken halledebiliriz. O kadar rahatlıcam ki... adak adadım,, dua ediyorum sürekli,,, onu da ikna etmeye çalışıyorum elimden geldiğince falan :) hamileliğin verdiği hassasiyet var, anksiyete için ilaç alamıyo olmam var,,, son haftalar olması, yorgunluk vs üstüste geldi... yoksa Allah beterinden saklasın, ne hastalıklar var tabi,,, çok şükür bu halimize... zaten genel sağlık durumunu gelişimini etkilemicek olsa hiç elletmem beklerim ama kalp romatizmasına bile sebep olabiliyomuş yeni dişlerin çıkmasıyla aradaki zaman uzadıkça... bakalım,, bi şekilde hallolucak inşallah :) tekrar saol cnm.. .

Biz kizimla cumhurbaskanliqina qidiyoruz millet bana qulecek bu halimle o kalabalikta ama qitmezsem catlarim buqun nobetciyiz sanirim dayanabildiqim kadar dayanacam
Sen fazla ayakta kalma ama cnm,, nolur nolmaz
yorgunluktan ölüyorum, pertim suan

Ben de zaten gündüz dışarıdaydık, akşam da bahçe diye tutturdu kuzu,, park mark derken onda çıkabildik eve... şimdi de hiç uyuyası yok (

Bana da 24 u dediler. Günler çabuk geçsin diye bekliyorum:). Evde işler hallolur rahat ol :)

Sebil çok şıkmış. Ben dr linenste buldum ikilisi 100₺ idi baya indirime girmişti. Daha almadım alacak, daha doğrusu avm gezecek durumum da Yok artık. Neyse kısmet.
Duru bebek de Harika :)
Sever tabi kardeşini ayşecik :)

Merhaba canım benimde henüz hiç göğüslerim büyümedi benim ilk doğumdada pek büyümemişti doğum sonrası bir süt bastı göğsümü iki katına çıktı ve taş gibi oldu ağrıyordu artık ve çatır çatır çatladı göğüslerim bir anda büyüdüğü için maşallah çok ta sürüm vardı 21 ay emzirdim ve her ay süper kg aldı bebeğim merak etme sütün küçüklük ve büyüklük ile hiç ilgisi yok rahat ol için ferah olsun olumla lütfen hepimizin bol bol sütü olacak tavsiyem bebek her istediğinde emzir yani gak meme guk meme olayı en çok süt o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…