Hayırlısıyla gelsin minik :)Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi bizim de 3100 gr olmus ama bence enfazla 2750 flndir toplamda 15 kilo aldim ya ve zaten 7 kilo fazlayla baslamistim cok sinir oldum sezaryen tarihimizi ve seklimizi belirledik anestistle de gorusup 24unde saat 10da genel olucak ins. 8 gunum kaldi saka gibi:)ve hic hazir diilim cuma izne ciktim zaten evde de bi suru is var tansiyonum yine 14 e 9 bu tansiyonla 31ine falan kalamazsin dogurursun dedi
Tabii cnm Allah dermansız dert vermesin,bunların hepsi gecer gider... sen sıkma kendini...İnşallah cnm,, çok saoldediğin gibi aslında, doktor da dünyanın hiçbi diş fakültesinde yok, zaten çok düşük dozda anestezi uyguluyoruz, meslek hayatımda hiç rastlamadım öyle bi ihtiyaca dedi ama saplantı oldu bi anda... bi de anksiyetem var zaten,, bu mevzudan sonra da resmen atak yaptı. Başka türlü içim rahat etmicek ama inşallah hiçbirine gerek olmaz, uyum sağlar ve uyanıkken halledebiliriz. O kadar rahatlıcam ki... adak adadım,, dua ediyorum sürekli,,, onu da ikna etmeye çalışıyorum elimden geldiğince falan :) hamileliğin verdiği hassasiyet var, anksiyete için ilaç alamıyo olmam var,,, son haftalar olması, yorgunluk vs üstüste geldi... yoksa Allah beterinden saklasın, ne hastalıklar var tabi,,, çok şükür bu halimize... zaten genel sağlık durumunu gelişimini etkilemicek olsa hiç elletmem beklerim ama kalp romatizmasına bile sebep olabiliyomuş yeni dişlerin çıkmasıyla aradaki zaman uzadıkça... bakalım,, bi şekilde hallolucak inşallah :) tekrar saol cnm.. .
Bu Ne rahatlık ciddenBen de tarihi bu yeni öğrendim ama o gün başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok. Anestezi işini hiç konusmadim. Sadece sabah 7.30 da gideceğimi, bebeğin 9.30 da doğacağını biliyorum o kadar :). Bendeki bu rahatlık ne olacak bilmem :)
İnşalllaaahh :))) saol cnm :)))) linens çok yakın bize bu arada,, ama hiç aklıma gelmedi bakmak,, intertten göz attım ama bulamadım şimdi. Yarın bakayım gidince :) (istersen sana da alır gönderirim bu arada,, aklında olsun. Bizimkiler sürekli gidip geliyo kargoya zaten.Sebil çok şıkmış. Ben dr linenste buldum ikilisi 100₺ idi baya indirime girmişti. Daha almadım alacak, daha doğrusu avm gezecek durumum da Yok artık. Neyse kısmet.
Duru bebek de Harika :)
Sever tabi kardeşini ayşecik :)
Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Canım benim teşekkür ederim, ablama pstlayacağım Sebil işini, sağolasın :))İnşalllaaahh :))) saol cnm :)))) linens çok yakın bize bu arada,, ama hiç aklıma gelmedi bakmak,, intertten göz attım ama bulamadım şimdi. Yarın bakayım gidince :) (istersen sana da alır gönderirim bu arada,, aklında olsun. Bizimkiler sürekli gidip geliyo kargoya zaten.
Duru bebek de baya marifetli çıktı, pil taktık elini ağzına götürüp öpücük yapmaya başladı :)) Ayşe de o öyle yaptıkça canım bebeğim beniiiiiim diyo :)))
Ya canım benim çok sağol şimdiden zaten kendimi motive ediyorum çok olacak emeck diye dün rüyamda emziriyordum allahım rüyası bile nasıl güzel dedim senden deneyim leyenlerden duymak çok çok iyi geldi çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok çok sütü olur bebislerimiz2cok güzel kilo alır :)Merhaba canım benimde henüz hiç göğüslerim büyümedi benim ilk doğumdada pek büyümemişti doğum sonrası bir süt bastı göğsümü iki katına çıktı ve taş gibi oldu ağrıyordu artık ve çatır çatır çatladı göğüslerim bir anda büyüdüğü için maşallah çok ta sürüm vardı 21 ay emzirdim ve her ay süper kg aldı bebeğim merak etme sütün küçüklük ve büyüklük ile hiç ilgisi yok rahat ol için ferah olsun olumla lütfen hepimizin bol bol sütü olacak tavsiyem bebek her istediğinde emzir yani gak meme guk meme olayı en çok süt o zaman olur
Hadi hayırlı olsun, darısı bize :)Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
kilimi kipirdatirsam ne olayim :)))) sen de dinlen hepimiz dinlenelim. umarim yibe hava serin olur da evde de olsa bunalmayizElinize sağlık cnm,, yarın dinlen ama.. üstüste çok zorluyo
gozunuz aydin canim cok sevindim ikinizin de iyi olmasina. allah anali babali buyutsun insallah.Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Harika haberler bunlar
Çok sevindim. Hoşgelmiş maşallah size
Sezeryan oldun di mi canım?
Teşekkür ederim kızlar evet sezeryan oldum..annesi bak dediginde ki ani asla unutamicagimmasallah canim,gozunz aydin,allahim anali babali buyutsun:))
cok sevindim iyi olmaniza. normal miydi sezeryan miydi?
Ben de tarihi bu yeni öğrendim ama o gün başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok. Anestezi işini hiç konusmadim. Sadece sabah 7.30 da gideceğimi, bebeğin 9.30 da doğacağını biliyorum o kadar :). Bendeki bu rahatlık ne olacak bilmem :)
Midye de candır :)
Toksoplazma negatif diye dokunamadım hayvanlara aylardır, aş erdim resmen
Tabii cnm Allah dermansız dert vermesin,bunların hepsi gecer gider... sen sıkma kendini...
Canım benim teşekkür ederim, ablama pstlayacağım Sebil işini, sağolasın :))
Ayşe'ye de maşallah, Allah nazardan korusun, bu bebekle olduğu gibi güzel anlaşsın küçük kardeşiyle ibşallah :)
Ben de her iş yaptığımız günün gecesi öyle diyorum ama çekirdek gibi bişey bu da,, resmen illet,,, bi kere başlayınca "toz avcısı" gibi hissetmeye başlıyo insan kendini,,, ne bulursam silesim geliyo :)))))kilimi kipirdatirsam ne olayim :)))) sen de dinlen hepimiz dinlenelim. umarim yibe hava serin olur da evde de olsa bunalmayiz
ahaha aynen. ama yok uzunca bi sure cidden herhangi bir temizlik olayina bulasacagimi sanmiyorum. zaten pazartesiden sonra artik evde 2 kisi olmayacagaiz. kim istiyorsa yapsin :)))Ben de her iş yaptığımız günün gecesi öyle diyorum ama çekirdek gibi bişey bu da,, resmen illet,,, bi kere başlayınca "toz avcısı" gibi hissetmeye başlıyo insan kendini,,, ne bulursam silesim geliyo :)))))
Teşekkür ederim kızlar evet sezeryan oldum..annesi bak dediginde ki ani asla unutamicagimhareketleri aşırı yavaşlamıştı riske atamadık.. ama sancılarım başlamıştı kendi gelmek istedi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?