2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah kuzuya

Daha yeni eve qirebildim cok sukur buqun doqurmazsam dahada doqurmam 8 den beri yuruyorum belim koptu esim her dk basi tuvalete qoturdu qicik oldu bana kesin ama napim her kose basinda ne qorsem canim cekti yazik adama qoturduqune pisman oldu sanirsam neyse azicik dinleniyim iyi qecelr cumleten

Canım gözün aydın

drucilla Allah yardımcınız olsun cnn. Uzun süreli misafir çok zorr. Birde normal mi olacak doğumun bilmiyorum ama artık dogur diye resmen gözünün içine bakiyorlr gibi gelir son zamanlar.

Bu kadar evhamli olup nasıl o kadar yürüdünn.

drucilla Allah yardımcınız olsun cnn. Uzun süreli misafir çok zorr. Birde normal mi olacak doğumun bilmiyorum ama artık dogur diye resmen gözünün içine bakiyorlr gibi gelir son zamanlar.
sagol canim, oyle endiselerim yok annemle ablamdan yana da, kv gelirse nasil olacak diye dusunuyorum. yemek vs konusunda pek becerikli oldugu soylenemez, yedigini ictigini calkalayip tezgahin uzerinde birakir, cay icilir kalkip kendim doldurayim demez. annemle ablami da hizmetci gibi gorup onlar burdayken yine yerinden kipirdamazsa o zaman gerilirim. tek endisem bu :)

Zaten genelde kv ler öyle oluyor. Malesef is yapmayan biriyse yapan biri varsa tam tatil moduna giriyorlar. Allah yardım etsin. Dönüşümlü gelseler keske

Günaydııın
Kızlar size doğum hikayemi yazıyorum,

Demek isterdim ama hala doğurmadım
Haftasonu benim yoğun geçer genelde ama bu aralar ekstra yoğun. Akşam da düğündeydim de oynamaktan fırsat bulamadım
Şaka. Maka akşam doğurmadıysam zor doğar bu bebe

Ben ayağa kalktığım an herkes ayağa fırladı tüm akşam noldu diye, oynıycam yav dedim dedim attım kendimi piste

Oooh bi güzel döktürdüm
Merak etmeyin canlı yayın sözüm var size
A AysheDuru drucilla

benim kayınvalidemden bir tane daha yemek yer tabağını bile.kaldirmaz alır sigarasını balkona çıkar sofra toplanana kadarda girmez bütün gün çay sigara ve telefon elinde zaten doğuma yardıma gelmiyor denize gideriz dimi dedi bana gelicek mis ama ne zaman doğum diye arayıp soruyor sürekli ne bilim ben dedim Allah bilir Ağustos sonuda olur bu akşamda doguruveririm o tatile gelicek diye ben ona gore dogurucam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…