2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
caninizin cektiklerinden bahsetmissiniz kizlar. ben en cok yuz ustu yatmayi ozledim ya
gecen esime bisey gosterirken bos bulundum bak boyle diye bi atmisim kendimi yataga o 5 saniyelik an bile dunyalara bedel geldi
İçini bunaltmış olmayayım ama ben emzirirken de yatamadım yüzüstü cnm. Tam tekrar alışıyordum kiiiii "hamilesiniz" sesini duydum :)))

caninizin cektiklerinden bahsetmissiniz kizlar. ben en cok yuz ustu yatmayi ozledim ya
gecen esime bisey gosterirken bos bulundum bak boyle diye bi atmisim kendimi yataga o 5 saniyelik an bile dunyalara bedel geldi

ayy valla ben de gecen gece esime soyledim yüzü koyun yatmak istiyoruuuum diye:))
yuzu koyun yatmadigim icin de hemen dalamiyorum

Gözünüz aydıııın, Allah analı babalı büyütsün amanııın ben bi heyecan yaaptımmm

İçini bunaltmış olmayayım ama ben emzirirken de yatamadım yüzüstü cnm. Tam tekrar alışıyordum kiiiii "hamilesiniz" sesini duydum :)))
ay evet dimi bide o var. yine mi yatamayacagim yaa puff :) neyse emsin de bi muddet daha yatmam oyle napalim :)))
Ne güzel ya :) keşke bizde de kalıcı bi ekip olsa :))))
hazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :))
ayy valla ben de gecen gece esime soyledim yüzü koyun yatmak istiyoruuuum diye:))
yuzu koyun yatmadigim icin de hemen dalamiyorum

aynisi kaynimda da var

gecen hafta antre derzlerini yeniledik mutfaga vakit kalmamisti. bugun esim mutfagi da bitirdi. halilar olmadigi icin dip kose silip supurduk. oluyorum yorgunluktan. 6 saat oturmamisim is bitince farkettim.
Bittiyse gözün aydın bitmediyse artık sen yorma kendini, başkasına emanet et işleri. Artık çok da yormamak lazım.

Annem düz göğüslü bir kadındır ve iki çocuk yetmemiş bir de komşunun veledini emzirmiş, maşallah bolmuş sütü.

Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın. Doğrudan yanına gelmesine çok sevindim, sütünün hemen gelmesine de öyle. Ay darısı başımıza :)

hazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :
Evde sürekli bir şeyleri yapacak ve yardımcı olacak birilerinin olmasi güzel ama yine de ben yapamazdım evde başka biriyle. İnşallah gerek kalmaz. 1 gecelik misafir bile gidince eşimle bir rahatlıyoruz, dışarıda bütün gün kaldıysak eve girer girmez 'oh be insanın evi gibisi yok' diye atıyoruz kendimizi köşe koltuğa. Alışınca kalabalık da gürültü de zor geliyor insana. Allah kolaylik versin sana da inşallah sinirini hoplatmadan geçer günler

kayninda varsa ben uyurum o zaman

Masallah cnm. gözünüzaydın darisi bizlere

Belki bendedir sorun ya :)) bak bunu hiç sormamıştım kimseye,, belki yatabiliyodur başkaları :)))) ama bana baya baya göğsüm eziliyor gibi geliyodu :)

Kalabalık ev konusunda haklısın aslında,, uzun sürerse beni de bayabilir,, ama şu ara bi hafta birileri olsa fena olmazdı sanki :)

Ay maşallah canım gözün aydın. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına:) bebisi bizim yerimize de kokla sev :) allah analı babalı büyütsün inşallah:)

insallah :)) annem ablam falan neyse de gerisi dusunduruyo beni daha cok. anladin sen onu :))

ahaha soralim bakalim. emziren analar bu kritik soruma cevap verin lutfen, emzirdiginiz donemde yuz ustu yatabiliyor muydunuz? :))

Mutella yazdı da ben mi kaçırdım? Birisini bi gün görmesem doğurdu sanıyorum da :)))
yazmadi sanirim ama ben de kacirmis olabilirim. bir ara benim de aklima geldi ama haftasonu ya geziyordur diye dusundum ellesmedim :))) gozunde problem vardi o yuzden de girmiyordur belki. Mutella ses ver.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim kaçıncı bebiş bu şimdi 4 mu 5mi :))))

insallah :)) annem ablam falan neyse de gerisi dusunduruyo beni daha cok. anladin sen onu :))

ahaha soralim bakalim. emziren analar bu kritik soruma cevap verin lutfen, emzirdiginiz donemde yuz ustu yatabiliyor muydunuz? :))
Evet ben de merak ettim çok :)) google da yapayım bari :))

yazmadi sanirim ama ben de kacirmis olabilirim. bir ara benim de aklima geldi ama haftasonu ya geziyordur diye dusundum ellesmedim :))) gozunde problem vardi o yuzden de girmiyordur belki. Mutella ses ver.
Baktım şimdi, en son sabah krep hazırlığındaymış. ya dediğin gibi geziyo ya da doğuruyo,,, heyecan yaptım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…