İçini bunaltmış olmayayım ama ben emzirirken de yatamadım yüzüstü cnm. Tam tekrar alışıyordum kiiiii "hamilesiniz" sesini duydum :)))caninizin cektiklerinden bahsetmissiniz kizlar. ben en cok yuz ustu yatmayi ozledim ya
gecen esime bisey gosterirken bos bulundum bak boyle diye bi atmisim kendimi yatagao 5 saniyelik an bile dunyalara bedel geldi
Ne güzel ya :) keşke bizde de kalıcı bi ekip olsa :))))ahaha aynen. ama yok uzunca bi sure cidden herhangi bir temizlik olayina bulasacagimi sanmiyorum. zaten pazartesiden sonra artik evde 2 kisi olmayacagaiz. kim istiyorsa yapsin :)))
Kızlar biz grubun adını değiştirip Temmuzumsu Ağustos anneleri falan mı yapsak ya :))) doğurmayan kaldı mı
caninizin cektiklerinden bahsetmissiniz kizlar. ben en cok yuz ustu yatmayi ozledim ya
gecen esime bisey gosterirken bos bulundum bak boyle diye bi atmisim kendimi yatagao 5 saniyelik an bile dunyalara bedel geldi
Gözünüz aydıııın, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
ay evet dimi bide o var. yine mi yatamayacagim yaa puff :) neyse emsin de bi muddet daha yatmam oyle napalim :)))İçini bunaltmış olmayayım ama ben emzirirken de yatamadım yüzüstü cnm. Tam tekrar alışıyordum kiiiii "hamilesiniz" sesini duydum :)))
hazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :))Ne güzel ya :) keşke bizde de kalıcı bi ekip olsa :))))
ayy valla ben de gecen gece esime soyledim yüzü koyun yatmak istiyoruuuum diye:))
yuzu koyun yatmadigim icin de hemen dalamiyorum
Bittiyse gözün aydın bitmediyse artık sen yorma kendini, başkasına emanet et işleri. Artık çok da yormamak lazım.gecen hafta antre derzlerini yeniledik mutfaga vakit kalmamisti. bugun esim mutfagi da bitirdi. halilar olmadigi icin dip kose silip supurduk. oluyorum yorgunluktan. 6 saat oturmamisim is bitince farkettim.
Annem düz göğüslü bir kadındır ve iki çocuk yetmemiş bir de komşunun veledini emzirmiş, maşallah bolmuş sütü.Kızlar iyi akşamlar Nasılsıniz bir soru soracağım biraz çekiniyorum ama merak ediyorum doğum yaklaştı ama benim goguslerim çok küçük araştırdım emzirmenin boyutla ilgili olmadığına dair bir sürü yazı makalede okudum ama içimde yine de bir acaba var şimdiden bunları düşünmem saçma onu da biliyorum ama benim gibi olup çok emziren birini duyarsam daha çok rahatlayacagim şimdiden teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın. Doğrudan yanına gelmesine çok sevindim, sütünün hemen gelmesine de öyle. Ay darısı başımıza :)Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Evde sürekli bir şeyleri yapacak ve yardımcı olacak birilerinin olmasi güzel ama yine de ben yapamazdım evde başka biriyle. İnşallah gerek kalmaz. 1 gecelik misafir bile gidince eşimle bir rahatlıyoruz, dışarıda bütün gün kaldıysak eve girer girmez 'oh be insanın evi gibisi yok' diye atıyoruz kendimizi köşe koltuğa. Alışınca kalabalık da gürültü de zor geliyor insana. Allah kolaylik versin sana da inşallah sinirini hoplatmadan geçer günlerhazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :
ay evet dimi bide o var. yine mi yatamayacagim yaa puff :) neyse emsin de bi muddet daha yatmam oyle napalim :)))
hazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :))
aynisi kaynimda da var
Masallah cnm. gözünüzaydın darisi bizlereKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
ay evet dimi bide o var. yine mi yatamayacagim yaa puff :) neyse emsin de bi muddet daha yatmam oyle napalim :)))
hazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :))
aynisi kaynimda da var
Ay maşallah canım gözün aydın. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına:) bebisi bizim yerimize de kokla sev :) allah analı babalı büyütsün inşallah:)Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Seve seve :))) yaklaşık bi yüz kere anlattığım için dilim alıştı zaten,, ezberden gidiyorum :))))
insallah :)) annem ablam falan neyse de gerisi dusunduruyo beni daha cok. anladin sen onu :))Bittiyse gözün aydın bitmediyse artık sen yorma kendini, başkasına emanet et işleri. Artık çok da yormamak lazım.
Annem düz göğüslü bir kadındır ve iki çocuk yetmemiş bir de komşunun veledini emzirmiş, maşallah bolmuş sütü.
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın. Doğrudan yanına gelmesine çok sevindim, sütünün hemen gelmesine de öyle. Ay darısı başımıza :)
Evde sürekli bir şeyleri yapacak ve yardımcı olacak birilerinin olmasi güzel ama yine de ben yapamazdım evde başka biriyle. İnşallah gerek kalmaz. 1 gecelik misafir bile gidince eşimle bir rahatlıyoruz, dışarıda bütün gün kaldıysak eve girer girmez 'oh be insanın evi gibisi yok' diye atıyoruz kendimizi köşe koltuğa. Alışınca kalabalık da gürültü de zor geliyor insana. Allah kolaylik versin sana da inşallah sinirini hoplatmadan geçer günler
Belki bendedir sorun ya :)) bak bunu hiç sormamıştım kimseye,, belki yatabiliyodur başkaları :)))) ama bana baya baya göğsüm eziliyor gibi geliyodu :)
Kalabalık ev konusunda haklısın aslında,, uzun sürerse beni de bayabilir,, ama şu ara bi hafta birileri olsa fena olmazdı sanki :)
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim kaçıncı bebiş bu şimdi 4 mu 5mi :))))Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Evet ben de merak ettim çok :)) google da yapayım bari :))insallah :)) annem ablam falan neyse de gerisi dusunduruyo beni daha cok. anladin sen onu :))
ahaha soralim bakalim. emziren analar bu kritik soruma cevap verin lutfen, emzirdiginiz donemde yuz ustu yatabiliyor muydunuz? :))
Baktım şimdi, en son sabah krep hazırlığındaymış. ya dediğin gibi geziyo ya da doğuruyo,,, heyecan yaptım :)))yazmadi sanirim ama ben de kacirmis olabilirim. bir ara benim de aklima geldi ama haftasonu ya geziyordur diye dusundum ellesmedim :))) gozunde problem vardi o yuzden de girmiyordur belki.Mutella ses ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?