2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence de canm en iyisi kendiliğinden gelmesi. Ama ne yaparsan yap keyfi gelmek istemezse gelmeyebilir. 41 i bekletmez mi dr.
Ya 40 ı geçirtmem dedi işte hiç bilmiyorum ki. Güveniyorum da adama bi bildiği vardır diyorum. Müdahale de istemiyorum ama

Ya 40 ı geçirtmem dedi işte hiç bilmiyorum ki. Güveniyorum da adama bi bildiği vardır diyorum. Müdahale de istemiyorum ama
Bildiği vardır ama 41 hatta 42 de doğumlar olabiliyor. Bebeğinin sağlığı elverdikce kaldığı her gün ona iyi gelir canm. Hakkında hayırlısı insallah

Hadi hayırlı haberler alalım arkadasimm .
Benim oğlan sanki biraz aşağılara inmeye çalışıyor bugunn. Umarım acele etmeezz
Amin inşallah güzel haberlerle dönelim:)
Bizimki de aşağılara çalışıyor ama hayırlısı. Vaktiyle gelsin kuzular.

Günaydın canım katılıyorum sana emzirdiğim ilk bir kaç ay bende yüzükoyun yatamadım hiç göğüslerimden dolayı sonra yatabildim eziliyor hissi ve sanki göğüsüm patlayacak gibi oluyordu

ya soyle cimri ev sahiplerine sinir oluyorum. yaptir iste ne var dimi. ev buyuk mu kac oda cam kapiya yapilmasi gerekiyor.?
İki balkon kapısı iki cam çok fazla tutmaz aslında ama ben kendim yaptırmak istemiyorum sonuçta kiraciyim çıkıp gidicem bu zamana kadar sorun çıkarmadı bize oyuzden bizde bişey diyemedik napalim
BeyazBulut bizde burda çok kalmicaz diye sineklik yaptirmayalim dedik. Lojman eski zaten. Sineklik gerdik pencerelere canm. Kapilarada sineklik asti k. Hepsi burada dan almıştık. İdare eder seni bir süre canm
bizde öyle yapicaz sanırım kapılara hepsi burada dan almayı düşünüyorum su ortadan açılan miknatislilardan mi kullanıyorsunuz memnunmusunuz

gecen hafta antre derzlerini yeniledik mutfaga vakit kalmamisti. bugun esim mutfagi da bitirdi. halilar olmadigi icin dip kose silip supurduk. oluyorum yorgunluktan. 6 saat oturmamisim is bitince farkettim.
Oh cok sukur bitmisya dinlen bari artik seninde az kaldi yapiversin qelenler :):):)

Evet canm onlardan aldık memnunum sadece bizimki biraz uzun geldi. Eşim bir şekilde hallett

Yok anacim senin kiz 4 parmak kuralini bozdu bu qidisle obur elinide dahil edicen 8 i bulur qibi hissediyorum kanimca

Canım dün okudum diye mi etkilendi bilinç altım ama ben de rüyamda Evininhatunu gibi senin doğumunu yaptığını yazdığını gördüm
Evininhatunu bu rüyalar ters çıkar derler dönüp bizi bulmasın

Alemsin yaaa

hadi gözün aydın olsun her ikinizinde iyi olmasına çok sevindim , çok şanslısın sezeryan olduğun halde sütünde gelmiş , bol bol olur bebişime yeter inşallah

Günde en az 30 squat comelme kalkma hareketi, meme ucu masaji ve ahududu yaprağı çayı icebilirsin. 3 kiloyu gecsin bebek muhtemelemen bu haftadan sonra yapacağım seyler bunlar olacak.

ahaha hayir olsun ya 2 oldu bu
ama bende daha hic bir belirti yok. ne yalanci sanci ne karnin asagi dusmesi falan. dimdik benden onde giriyor her yere hala

Ama sen kaç çocuk kaybetmişsin artık sezaryenle bu olmasın diye uğraşılıyor desen de küser alınır muhtemelen. Boşver yaşlı kadın konuşur elbet, sen içinden şarkılar söyle duymamak içinya da kızına "büyük babaanne böyle işte kızım, biraz cins. Ben alıştım sen de alışırsın" diye telkinde bulun içten içe. Ben sevmediğim muhabbette ya da canım sıkıldıkça kızımla sessiz sohbete giriyorum :)
Erkek isteme muhabbetine de sinir oluyorum. Sorsan hepsi oğullarından çekmiştir ama hepsi de erkek çocuk ister.

Yere kibrit atıp onları eğilip toplamak var, temelde squat hareketi işte. Merdiven var. 2 huzurla yetmez onu biraz arttırmak lazım ben en az 6-8 yemeyi düşünüyorum 38den sonra. Korunmasız ilişki işe yarar diyorlar, spermin doğumu hızlandırma etkisi varmış diyorlar. Ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı ikisini hep karıştırıyorum sen emin ol bir yerden bakıp. Bol yürüyüş yapıyordu geçen senenin ağustos anneleri. Bir de eğilmek işe yarıyor diye yer siliyorlardi eğilerek, ben onun yerine squat yapardım ama, amab eve bir faydam dokunmasın

Bi çay vardi ya onu eve gidince bakayım da yazayım
ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı. İkisinden biri.

Aman aman dur canim daha bana erken ama tirsmiyoda deilim bu aralar etrafimdakilerde brni hep doqurmusum qoruyo falan duymak istemiyorum hic

Günaydın kızlar 2 gündür okuyamadım birikmiş baya :)). Umarım herkes iyidir size bi sorun olacak. Hamileyken turbeye gidilir mi sadece hurafe midir içim rahat etmedi bi size sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…