Ya 40 ı geçirtmem dedi işte hiç bilmiyorum ki. Güveniyorum da adama bi bildiği vardır diyorum. Müdahale de istemiyorum amaBence de canm en iyisi kendiliğinden gelmesi. Ama ne yaparsan yap keyfi gelmek istemezse gelmeyebilir. 41 i bekletmez mi dr.
Bildiği vardır ama 41 hatta 42 de doğumlar olabiliyor. Bebeğinin sağlığı elverdikce kaldığı her gün ona iyi gelir canm. Hakkında hayırlısı insallahYa 40 ı geçirtmem dedi işte hiç bilmiyorum ki. Güveniyorum da adama bi bildiği vardır diyorum. Müdahale de istemiyorum ama
Amin inşallah güzel haberlerle dönelim:)Hadi hayırlı haberler alalım arkadasimm .
Benim oğlan sanki biraz aşağılara inmeye çalışıyor bugunn. Umarım acele etmeezz
Günaydın canım katılıyorum sana emzirdiğim ilk bir kaç ay bende yüzükoyun yatamadım hiç göğüslerimden dolayı sonra yatabildim eziliyor hissi ve sanki göğüsüm patlayacak gibi oluyorduBelki bendedir sorun ya :)) bak bunu hiç sormamıştım kimseye,, belki yatabiliyodur başkaları :)))) ama bana baya baya göğsüm eziliyor gibi geliyodu :)
Kalabalık ev konusunda haklısın aslında,, uzun sürerse beni de bayabilir,, ama şu ara bi hafta birileri olsa fena olmazdı sanki :)
İki balkon kapısı iki cam çok fazla tutmaz aslında ama ben kendim yaptırmak istemiyorum sonuçta kiraciyim çıkıp gidicem bu zamana kadar sorun çıkarmadı bize oyuzden bizde bişey diyemedik napalimya soyle cimri ev sahiplerine sinir oluyorum. yaptir iste ne var dimi. ev buyuk mu kac oda cam kapiya yapilmasi gerekiyor.?
bizde öyle yapicaz sanırım kapılara hepsi burada dan almayı düşünüyorum su ortadan açılan miknatislilardan mi kullanıyorsunuz memnunmusunuzBeyazBulut bizde burda çok kalmicaz diye sineklik yaptirmayalim dedik. Lojman eski zaten. Sineklik gerdik pencerelere canm. Kapilarada sineklik asti k. Hepsi burada dan almıştık. İdare eder seni bir süre canm
Yurumeyi cok severim canim iyide oldu ne zamandir ole cikmamistim yurume amacli ama biraz abartili olunca mizmizlanmadim korkmadim deil hani caktirmayalimBu kadar evhamli olup nasıl o kadar yürüdünn.
Oh cok sukur bitmisya dinlen bari artik seninde az kaldi yapiversin qelenler :):):)gecen hafta antre derzlerini yeniledik mutfaga vakit kalmamisti. bugun esim mutfagi da bitirdi. halilar olmadigi icin dip kose silip supurduk. oluyorum yorgunluktan. 6 saat oturmamisim is bitince farkettim.
Evet canm onlardan aldık memnunum sadece bizimki biraz uzun geldi. Eşim bir şekilde hallettİki balkon kapısı iki cam çok fazla tutmaz aslında ama ben kendim yaptırmak istemiyorum sonuçta kiraciyim çıkıp gidicem bu zamana kadar sorun çıkarmadı bize oyuzden bizde bişey diyemedik napalim
bizde öyle yapicaz sanırım kapılara hepsi burada dan almayı düşünüyorum su ortadan açılan miknatislilardan mi kullanıyorsunuz memnunmusunuz
Yok anacim senin kiz 4 parmak kuralini bozdu bu qidisle obur elinide dahil edicen 8 i bulur qibi hissediyorum kanimca
Yalnız benim var ya 4 parmağım da sığıyor artık göğüsle karın arasına, şu an bayaaa bi aşağıda karnımEvininhatunu ne zaman doğururum
Sağlıcakla kavuşmak çncelikli dileğimiz olmakla birlikte,
BEN DOĞURMAK İSTİYORUM!
Her gün 2 tane hurma yiyorum
Oksitosin hormonumu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum, işte yemek yemek olsun hayal kurmak olsun vs.
Başka napıyodıuk?
İyi cesaret vallaYurumeyi cok severim canim iyide oldu ne zamandir ole cikmamistim yurume amacli ama biraz abartili olunca mizmizlanmadim korkmadim deil hani caktirmayalim
Canım dün okudum diye mi etkilendi bilinç altım ama ben de rüyamdaay evet dimi bide o var. yine mi yatamayacagim yaa puff :) neyse emsin de bi muddet daha yatmam oyle napalim :)))
hazir yemek, temizleyen falan iyi de devamli 2 kisi olmaya alisinca bazen bunaltici olabiliyor. hele ki bi de evine ve duzenine duskunsen :))
aynisi kaynimda da var
Günaydııın
Kızlar size doğum hikayemi yazıyorum,
Demek isterdim ama hala doğurmadım
Haftasonu benim yoğun geçer genelde ama bu aralar ekstra yoğun. Akşam da düğündeydim de oynamaktan fırsat bulamadım
Şaka. Maka akşam doğurmadıysam zor doğar bu bebe
Ben ayağa kalktığım an herkes ayağa fırladı tüm akşam noldu diye, oynıycam yav dedim dedim attım kendimi piste
Oooh bi güzel döktürdüm
Merak etmeyin canlı yayın sözüm var size
@aysheminadrucilla
hadi gözün aydın olsun her ikinizinde iyi olmasına çok sevindim , çok şanslısın sezeryan olduğun halde sütünde gelmiş , bol bol olur bebişime yeter inşallahKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Günde en az 30 squat comelme kalkma hareketi, meme ucu masaji ve ahududu yaprağı çayı icebilirsin. 3 kiloyu gecsin bebek muhtemelemen bu haftadan sonra yapacağım seyler bunlar olacak.
Yalnız benim var ya 4 parmağım da sığıyor artık göğüsle karın arasına, şu an bayaaa bi aşağıda karnımEvininhatunu ne zaman doğururum
BEN DOĞURMAK İSTİYORUM!
Oksitosin hormonumu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum, işte yemek yemek olsun hayal kurmak olsun vs.
Başka napıyodıuk?
Canım dün okudum diye mi etkilendi bilinç altım ama ben de rüyamdaEvininhatunu gibi senin doğumunu yaptığını yazdığını gördüm
Evininhatunu bu rüyalar ters çıkar derler dönüp bizi bulmasın
Ama sen kaç çocuk kaybetmişsin artık sezaryenle bu olmasın diye uğraşılıyor desen de küser alınır muhtemelen. Boşver yaşlı kadın konuşur elbet, sen içinden şarkılar söyle duymamak içinya da kızına "büyük babaanne böyle işte kızım, biraz cins. Ben alıştım sen de alışırsın" diye telkinde bulun içten içe. Ben sevmediğim muhabbette ya da canım sıkıldıkça kızımla sessiz sohbete giriyorum :)Öncelikle kendisi erkek aşığı olduğu için kız olmasını kabullenemiyor ve göbeğimi her gördüğünde kız göbeği diyor:)) Bu neyse de... Tam bir sezaryen düşmanı. Insanların keyfinden sezaryen olduğunu filan düşünüyor. Her seferinde doğum dediğin ne ki 5 dklik is ben direğe tutundum doğurdum hikayesini anlatıyor. Kendisi doğumda 3 çocuk kaybetmiş-_- 9 çocuk doğurmuş 5i yaşamış hani...
Yere kibrit atıp onları eğilip toplamak var, temelde squat hareketi işte. Merdiven var. 2 huzurla yetmez onu biraz arttırmak lazım ben en az 6-8 yemeyi düşünüyorum 38den sonra. Korunmasız ilişki işe yarar diyorlar, spermin doğumu hızlandırma etkisi varmış diyorlar. Ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı ikisini hep karıştırıyorum sen emin ol bir yerden bakıp. Bol yürüyüş yapıyordu geçen senenin ağustos anneleri. Bir de eğilmek işe yarıyor diye yer siliyorlardi eğilerek, ben onun yerine squat yapardım ama, amab eve bir faydam dokunmasın
BEN DOĞURMAK İSTİYORUM!
Başka napıyodıuk?
ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı. İkisinden biri.Bi çay vardi ya onu eve gidince bakayım da yazayım
Aman aman dur canim daha bana erken ama tirsmiyoda deilimCanım dün okudum diye mi etkilendi bilinç altım ama ben de rüyamdaEvininhatunu gibi senin doğumunu yaptığını yazdığını gördüm
Evininhatunu bu rüyalar ters çıkar derler dönüp bizi bulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?