- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Hiç duymadım türbeli bir şey, söylenen şey ne?Günaydın kızlar 2 gündür okuyamadım birikmiş baya :)). Umarım herkes iyidir size bi sorun olacak. Hamileyken turbeye gidilir mi sadece hurafe midir içim rahat etmedi bi size sorayım dedim.
HoşgeldinMerhaba kizlar ben sessiz takipçilerdenim..dogum yapanlara hayirli olsun kolay gelsin bebişli gunler ben 34+6 yim ikinci oglum heyecanla tekmeliyo..karnim kasilmaya basladi evimiz bahceli ve alt bahceye merdivenle iniliyo in cik gün ıcinde oglumun peşnde valla merdivenlerde dogurcam diye korkuyorumtüm kemiklerim agriyo yatinca kalkamiyorum kalkinca yatamiyorum
68 kiloydum en son 11 kilo aldim ama şismeye devam yemeden duramiyorum
Bendeki gelismeler böyle
Benim kız tüm belirtileri bozdu zaten,Yok anacim senin kiz 4 parmak kuralini bozdu bu qidisle obur elinide dahil edicen 8 i bulur qibi hissediyorum kanimca
İşte o çömelme kalkma nasıl olacak ben totomun üstüne düşerim kesinGünde en az 30 squat comelme kalkma hareketi, meme ucu masaji ve ahududu yaprağı çayı icebilirsin. 3 kiloyu gecsin bebek muhtemelemen bu haftadan sonra yapacağım seyler bunlar olacak.
bugun cantayi hazirlayacagim sonundadermanim olursa tabi. o yorgunlugun uzerine sabahin 5 bucugunda uyandim saka gibi.
Ama sen kaç çocuk kaybetmişsin artık sezaryenle bu olmasın diye uğraşılıyor desen de küser alınır muhtemelen. Boşver yaşlı kadın konuşur elbet, sen içinden şarkılar söyle duymamak içinya da kızına "büyük babaanne böyle işte kızım, biraz cins. Ben alıştım sen de alışırsın" diye telkinde bulun içten içe. Ben sevmediğim muhabbette ya da canım sıkıldıkça kızımla sessiz sohbete giriyorum :)
Erkek isteme muhabbetine de sinir oluyorum. Sorsan hepsi oğullarından çekmiştir ama hepsi de erkek çocuk ister.
Yere kibrit atıp onları eğilip toplamak var, temelde squat hareketi işte. Merdiven var. 2 huzurla yetmez onu biraz arttırmak lazım ben en az 6-8 yemeyi düşünüyorum 38den sonra. Korunmasız ilişki işe yarar diyorlar, spermin doğumu hızlandırma etkisi varmış diyorlar. Ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı ikisini hep karıştırıyorum sen emin ol bir yerden bakıp. Bol yürüyüş yapıyordu geçen senenin ağustos anneleri. Bir de eğilmek işe yarıyor diye yer siliyorlardi eğilerek, ben onun yerine squat yapardım ama, amab eve bir faydam dokunmasın
ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı. İkisinden biri.
Canım günde iki dilim ananas ye doğumu kolaylaştırıyor ve başlatıyor merdiven çık bol bol yürüyüş yap ve hergün 2 fincan ahududu yaprağı çayı içmeni tavsiye ederim banada evem önerdi. Birde söylemesi ayıp seks te doğumu başlatabiliyormuş spermlerin öyle bir etkisi var son günlerde doktorlar özellikle öneriyor.
Yalnız benim var ya 4 parmağım da sığıyor artık göğüsle karın arasına, şu an bayaaa bi aşağıda karnım @Evininhatunu ne zaman doğururum
Sağlıcakla kavuşmak çncelikli dileğimiz olmakla birlikte,
BEN DOĞURMAK İSTİYORUM!
Her gün 2 tane hurma yiyorum
Oksitosin hormonumu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum, işte yemek yemek olsun hayal kurmak olsun vs.
Başka napıyodıuk?
Sabah sabah aldıgım en güzel habeerKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Evett yaaaKızlar biz grubun adını değiştirip Temmuzumsu Ağustos anneleri falan mı yapsak ya :))) doğurmayan kaldı mı
Hiç duymadım türbeli bir şey, söylenen şey ne?[/QUOTE
Turbeye hamile giderse bebeğin vücudunda ben ya da gül çıkar deniliyor
Evett yaaa
Muhtemelen senle ben de temmuzda doğuracaz... Ağustos annesi az kaldı valla:)
Genelde 38 de yapılıyor canm. Hatta yeni dönem dr lar sancı gelip hastaneye gidene kadar çatı muayenesi yapmıyorlar sanırım çoğu arkadstan öyle duydum. Senin kararın canmOyy oyy masallah yaa bizim.topikte 40.haftayi gören olmicak sanırım 34+5 reyiz dün kontrolümz vardı paşa yine haftasından önde gidiyor 37 w ile uyumlu iyi hamdolsun.. 10gun sonra kontrole cagrdi 36.hftada yani istersen çatı muayenesini yapalım dedi 36w erken mı çatı muayenesi için??
Erken gibi geldi bana ya da akışına bırakmak gerek diyorum kendimceGenelde 38 de yapılıyor canm. Hatta yeni dönem dr lar sancı gelip hastaneye gidene kadar çatı muayenesi yapmıyorlar sanırım çoğu arkadstan öyle duydum. Senin kararın canm
Ben de bir ay önceye kadar aynı sebeplerden her seferinde cinsiyetini tekrar soruyordum. Hala her gören erkek mi diyor, kız deyince şaşırıyor. Kız anneden güzellik alır derler o da yalan, cildim bile daha bir güzelleşti ayıptır söylemesi. Tatlı desen hiç sevmediğim şerbetli tatlıları bile canım çeker oldu ama kız geliyor İşte :)Benim kız tüm belirtileri bozdu zaten,
-Ekşi yersen kız olurmuş, tutmadı
-Kız göbeği yayık olırmuş, top gibi
-Anneyi çirkinleştirir kız bebe, ay yok şekerim aksine parıldıyorum
Ben bunları söyleyince bak yanlış olmasın erkek olmasın demiyorlar mı bi de? 33. Haftaya kadar her gidişimde sordum adama hala kız mı diye @D
İşte o çömelme kalkma nasıl olacak ben totomun üstüne düşerim kesin
Allahım görüyoruz sonunda bu günleri sanırım çok şükür
Eve ne faydam dokuncak ya ben de squat yaparım
Şu çayı bugün edineyim madem ben de.
Merdiven iner çıkarım zaten ama hurmayı artırayım, e diğeri de artık.....
37nin başında çağırdı beni çatı muayenesi için, ben 36nın başında gitmiştim yapmadı daha erken diye. Ama doktordan doktoradoktora da değişiyor bu biraz.Oyy oyy masallah yaa bizim.topikte 40.haftayi gören olmicak sanırım 34+5 reyiz dün kontrolümz vardı paşa yine haftasından önde gidiyor 37 w ile uyumlu iyi hamdolsun.. 10gun sonra kontrole cagrdi 36.hftada yani istersen çatı muayenesini yapalım dedi 36w erken mı çatı muayenesi için??
Bir kaç gün aynı evde olunca bezdirdi babannem ama dediğin gibi umursamamaya çalışıyorum. Yaşlı olduğu için de fikirleri malesef değişmiyor. Yöntemin güzelmiş ben de kızla konuşayım biri canımı sıkınca filan:))Ama sen kaç çocuk kaybetmişsin artık sezaryenle bu olmasın diye uğraşılıyor desen de küser alınır muhtemelen. Boşver yaşlı kadın konuşur elbet, sen içinden şarkılar söyle duymamak içinya da kızına "büyük babaanne böyle işte kızım, biraz cins. Ben alıştım sen de alışırsın" diye telkinde bulun içten içe. Ben sevmediğim muhabbette ya da canım sıkıldıkça kızımla sessiz sohbete giriyorum :)
Erkek isteme muhabbetine de sinir oluyorum. Sorsan hepsi oğullarından çekmiştir ama hepsi de erkek çocuk ister.
Yere kibrit atıp onları eğilip toplamak var, temelde squat hareketi işte. Merdiven var. 2 huzurla yetmez onu biraz arttırmak lazım ben en az 6-8 yemeyi düşünüyorum 38den sonra. Korunmasız ilişki işe yarar diyorlar, spermin doğumu hızlandırma etkisi varmış diyorlar. Ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı ikisini hep karıştırıyorum sen emin ol bir yerden bakıp. Bol yürüyüş yapıyordu geçen senenin ağustos anneleri. Bir de eğilmek işe yarıyor diye yer siliyorlardi eğilerek, ben onun yerine squat yapardım ama, amab eve bir faydam dokunmasın
ahududu ya da böğürtlen yaprağı çayı. İkisinden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?