2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın bu arada :) bu gece hava bir tık iyiydi sanki ama bu seferde sineklerden uyumadik.butun gece kızımı ve beni yemişler sineklik istedik ev sahibinden yaptiramam dedi bebek olunca ne yapicaz bakalım esimde ben bakicam çaresine diyor türk usulü tül gericem camlara artik..

Allah iyiliğini versssiinn bir heyecanlandım kii
Sağlıkla hayırla gelsin bebisin vaktinde insallajh. Ama bence senin artık eli kulaginda

Zaten genelde kv ler öyle oluyor. Malesef is yapmayan biriyse yapan biri varsa tam tatil moduna giriyorlar. Allah yardım etsin. Dönüşümlü gelseler keske
annem kiyip da bu halimle beni onunla basbasa birakamaz ki
ahaha tahmin ettim aklima da gelmisti daha dugunler var diyodun :)) aynen canli yayindan suphem yok o yuzden dogurmus olabilecegin gelmedi aklima
drucilla Allah kolaylık versin misafirlerin için :)
amin :))) bundan sonra ben misafir moduna gecmeyi planliyorum
ay hatirliyorum seninki cidden bi tik onde :)))

Gel de boğma. Allah sabır versiin. O son ay hiç çekilmiyor sürekli ne zaman ne zaman. Kv ye deseydin ya pansiyonum boş istediğin zaman gelirsin çatlama meraktan diye

Allah iyiliğini versssiinn bir heyecanlandım kii
Sağlıkla hayırla gelsin bebisin vaktinde insallajh. Ama bence senin artık eli kulaginda
Valla 2 tane düğün 1 tane doğum günü var önümde ki yeğenimin yani, ya şimdi doğacak ya da 20 sinden sonra, seçim şansı verdik hanfendiye, o da bir birey sonuçta diye ama erken mi oldu sizce

ya soyle cimri ev sahiplerine sinir oluyorum. yaptir iste ne var dimi. ev buyuk mu kac oda cam kapiya yapilmasi gerekiyor.?

En güzeli, geç yat odana bebenle, uyumam lazım yokssa sütüm olmaz diye korkut bi de, takılsınlar
Ben şahsen böyle yapmayı planlıyorum

Ana yüreği iste.yorulacakyazik ama bence eşine is düşer. Annen yemek yapıyorsa kv de temizlik yapsın diye tembihlese iyi olur.. Umraim misafirlikler kısa sürer sağlık sorunu olmazda. Bi hafta sonra insan bunaliyor evde sürekli biri. Başta sürekli emzirildigi için disarida cikilmiyor pek. Amaan zor.

en az zaiyatla atlatmaya calisicaz iste bakalim

BeyazBulut bizde burda çok kalmicaz diye sineklik yaptirmayalim dedik. Lojman eski zaten. Sineklik gerdik pencerelere canm. Kapilarada sineklik asti k. Hepsi burada dan almıştık. İdare eder seni bir süre canm

Babaanne ne diyo bu arada,, nasıl başardı gıcık etmeyi :))))
Öncelikle kendisi erkek aşığı olduğu için kız olmasını kabullenemiyor ve göbeğimi her gördüğünde kız göbeği diyor:)) Bu neyse de... Tam bir sezaryen düşmanı. Insanların keyfinden sezaryen olduğunu filan düşünüyor. Her seferinde doğum dediğin ne ki 5 dklik is ben direğe tutundum doğurdum hikayesini anlatıyor. Kendisi doğumda 3 çocuk kaybetmiş-_- 9 çocuk doğurmuş 5i yaşamış hani...

biraz erken olmus sanki

Yalnız benim var ya 4 parmağım da sığıyor artık göğüsle karın arasına, şu an bayaaa bi aşağıda karnım Evininhatunu ne zaman doğururum

Sağlıcakla kavuşmak çncelikli dileğimiz olmakla birlikte,

BEN DOĞURMAK İSTİYORUM!

Her gün 2 tane hurma yiyorum
Oksitosin hormonumu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum, işte yemek yemek olsun hayal kurmak olsun vs.

Başka napıyodıuk?

Merdiven in çık canm. Karnina beline sıcak su tut. Bildigim birşey daha var da ayipcok afedersin ilişki..

Ama iki hurma ne kii. Ben 39. Haftadan sonra artık onar tane yiyordum. Bana tık dedirtmedi. Pes ettgim gün geldi kizim.senjnde o hikaye olmasın

Nesi ayıp yav sen de
O zaman ben hurmaya ve merdivene yükleneyim, sonra pes edeyim
Ya 40 ı bulup müdahale edillmek istemiyorum o yüzden bu telaşım.

Günaydın kızlar:)
Oğlumu görmek için şafak sayıyorum resmen. Dr pzt salı doluydu. Çarşamba günü vuslat insallah
Benim de Çarşamba:) Doktor 20 günde bir çağırmasına rağmen anca bu çarşambaya vakit bulabildim. Bir ay olacak merak ediyorum ne durumdayız:)))

Maşallah canım allah bağışlasın yavrunu sana.. bol sütlü günlerin olsun doya doya kokla kuzunu.. senin bebeğin doğan 5. Bebeğimiz oldu canım darısı bizlere olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Nesi ayıp yav sen de
O zaman ben hurmaya ve merdivene yükleneyim, sonra pes edeyim
Ya 40 ı bulup müdahale edillmek istemiyorum o yüzden bu telaşım.
Bence de canm en iyisi kendiliğinden gelmesi. Ama ne yaparsan yap keyfi gelmek istemezse gelmeyebilir. 41 i bekletmez mi dr.

Günaydın kızlar:)

Benim de Çarşamba:) Doktor 20 günde bir çağırmasına rağmen anca bu çarşambaya vakit bulabildim. Bir ay olacak merak ediyorum ne durumdayız:)))
Hadi hayırlı haberler alalım arkadasimm .
Benim oğlan sanki biraz aşağılara inmeye çalışıyor bugunn. Umarım acele etmeezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…