- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Allah iyiliğini versssiinn bir heyecanlandım kiiGünaydııın
Kızlar size doğum hikayemi yazıyorum,
Demek isterdim ama hala doğurmadım
Haftasonu benim yoğun geçer genelde ama bu aralar ekstra yoğun. Akşam da düğündeydim de oynamaktan fırsat bulamadım
Şaka. Maka akşam doğurmadıysam zor doğar bu bebe
Ben ayağa kalktığım an herkes ayağa fırladı tüm akşam noldu diye, oynıycam yav dedim dedim attım kendimi piste
Oooh bi güzel döktürdüm
Merak etmeyin canlı yayın sözüm var size
@aysheminadrucilla
annem kiyip da bu halimle beni onunla basbasa birakamaz kiZaten genelde kv ler öyle oluyor. Malesef is yapmayan biriyse yapan biri varsa tam tatil moduna giriyorlar. Allah yardım etsin. Dönüşümlü gelseler keske
ahaha tahmin ettim aklima da gelmisti daha dugunler var diyodun :)) aynen canli yayindan suphem yok o yuzden dogurmus olabilecegin gelmedi aklimaGünaydııın
Kızlar size doğum hikayemi yazıyorum,
Demek isterdim ama hala doğurmadım
Haftasonu benim yoğun geçer genelde ama bu aralar ekstra yoğun. Akşam da düğündeydim de oynamaktan fırsat bulamadım
Şaka. Maka akşam doğurmadıysam zor doğar bu bebe
Ben ayağa kalktığım an herkes ayağa fırladı tüm akşam noldu diye, oynıycam yav dedim dedim attım kendimi piste
Oooh bi güzel döktürdüm
Merak etmeyin canlı yayın sözüm var size
@aysheminadrucilla
amin :))) bundan sonra ben misafir moduna gecmeyi planliyorumdrucilla Allah kolaylık versin misafirlerin için :)
ay hatirliyorum seninki cidden bi tik onde :)))benim kayınvalidemden bir tane daha yemek yer tabağını bile.kaldirmaz alır sigarasını balkona çıkar sofra toplanana kadarda girmez bütün gün çay sigara ve telefon elinde zaten doğuma yardıma gelmiyor denize gideriz dimi dedi banagelicek mis ama ne zaman doğum diye arayıp soruyor sürekli ne bilim ben dedim Allah bilir Ağustos sonuda olur bu akşamda doguruveririm o tatile gelicek diye ben ona gore dogurucam sanki
Gel de boğma. Allah sabır versiin. O son ay hiç çekilmiyor sürekli ne zaman ne zaman. Kv ye deseydin ya pansiyonum boş istediğin zaman gelirsin çatlama meraktan diyebenim kayınvalidemden bir tane daha yemek yer tabağını bile.kaldirmaz alır sigarasını balkona çıkar sofra toplanana kadarda girmez bütün gün çay sigara ve telefon elinde zaten doğuma yardıma gelmiyor denize gideriz dimi dedi banagelicek mis ama ne zaman doğum diye arayıp soruyor sürekli ne bilim ben dedim Allah bilir Ağustos sonuda olur bu akşamda doguruveririm o tatile gelicek diye ben ona gore dogurucam sanki
Valla 2 tane düğün 1 tane doğum günü var önümde ki yeğenimin yani, ya şimdi doğacak ya da 20 sinden sonra, seçim şansı verdik hanfendiye, o da bir birey sonuçta diye ama erken mi oldu sizceAllah iyiliğini versssiinn bir heyecanlandım kii
Sağlıkla hayırla gelsin bebisin vaktinde insallajh. Ama bence senin artık eli kulaginda
ya soyle cimri ev sahiplerine sinir oluyorum. yaptir iste ne var dimi. ev buyuk mu kac oda cam kapiya yapilmasi gerekiyor.?Günaydın bu arada :) bu gece hava bir tık iyiydi sanki ama bu seferde sineklerden uyumadik.butun gece kızımı ve beni yemişler sineklik istedik ev sahibinden yaptiramam dedibebek olunca ne yapicaz bakalım esimde ben bakicam çaresine diyor türk usulü tül gericem camlara artik..
En güzeli, geç yat odana bebenle, uyumam lazım yokssa sütüm olmaz diye korkut bi de, takılsınlarannem kiyip da bu halimle beni onunla basbasa birakamaz ki
ahaha tahmin ettim aklima da gelmisti daha dugunler var diyodun :)) aynen canli yayindan suphem yok o yuzden dogurmus olabilecegin gelmedi aklima
amin :))) bundan sonra ben misafir moduna gecmeyi planliyorum
ay hatirliyorum seninki cidden bi tik onde :)))
biraz erken olmus sankiValla 2 tane düğün 1 tane doğum günü var önümde ki yeğenimin yani, ya şimdi doğacak ya da 20 sinden sonra, seçim şansı verdik hanfendiye, o da bir birey sonuçta diye ama erken mi oldu sizce
Ana yüreği iste.yorulacakyazik ama bence eşine is düşer. Annen yemek yapıyorsa kv de temizlik yapsın diye tembihlese iyi olur.. Umraim misafirlikler kısa sürer sağlık sorunu olmazda. Bi hafta sonra insan bunaliyor evde sürekli biri. Başta sürekli emzirildigi için disarida cikilmiyor pek. Amaan zor.annem kiyip da bu halimle beni onunla basbasa birakamaz ki
ahaha tahmin ettim aklima da gelmisti daha dugunler var diyodun :)) aynen canli yayindan suphem yok o yuzden dogurmus olabilecegin gelmedi aklima
amin :))) bundan sonra ben misafir moduna gecmeyi planliyorum
ay hatirliyorum seninki cidden bi tik onde :)))
en az zaiyatla atlatmaya calisicaz iste bakalimAna yüreği iste.yorulacakyazik ama bence eşine is düşer. Annen yemek yapıyorsa kv de temizlik yapsın diye tembihlese iyi olur.. Umraim misafirlikler kısa sürer sağlık sorunu olmazda. Bi hafta sonra insan bunaliyor evde sürekli biri. Başta sürekli emzirildigi için disarida cikilmiyor pek. Amaan zor.
Öncelikle kendisi erkek aşığı olduğu için kız olmasını kabullenemiyor ve göbeğimi her gördüğünde kız göbeği diyor:)) Bu neyse de... Tam bir sezaryen düşmanı. Insanların keyfinden sezaryen olduğunu filan düşünüyor. Her seferinde doğum dediğin ne ki 5 dklik is ben direğe tutundum doğurdum hikayesini anlatıyor. Kendisi doğumda 3 çocuk kaybetmiş-_- 9 çocuk doğurmuş 5i yaşamış hani...Babaanne ne diyo bu arada,, nasıl başardı gıcık etmeyi :))))
biraz erken olmus sanki
Merdiven in çık canm. Karnina beline sıcak su tut. Bildigim birşey daha var da ayip
Yalnız benim var ya 4 parmağım da sığıyor artık göğüsle karın arasına, şu an bayaaa bi aşağıda karnımEvininhatunu ne zaman doğururum
Sağlıcakla kavuşmak çncelikli dileğimiz olmakla birlikte,
BEN DOĞURMAK İSTİYORUM!
Her gün 2 tane hurma yiyorum
Oksitosin hormonumu artırmaya yönelik çalışmalar yapıyorum, işte yemek yemek olsun hayal kurmak olsun vs.
Başka napıyodıuk?
Nesi ayıp yav sen deMerdiven in çık canm. Karnina beline sıcak su tut. Bildigim birşey daha var da ayipcok afedersin ilişki..
Ama iki hurma ne kii. Ben 39. Haftadan sonra artık onar tane yiyordum. Bana tık dedirtmedi. Pes ettgim gün geldi kizim.senjnde o hikaye olmasın
Benim de Çarşamba:) Doktor 20 günde bir çağırmasına rağmen anca bu çarşambaya vakit bulabildim. Bir ay olacak merak ediyorum ne durumdayız:)))Oğlumu görmek için şafak sayıyorum resmen. Dr pzt salı doluydu. Çarşamba günü vuslat insallah
Bi çay vardi ya onu eve gidince bakayım da yazayımNesi ayıp yav sen de
O zaman ben hurmaya ve merdivene yükleneyim, sonra pes edeyim
Ya 40 ı bulup müdahale edillmek istemiyorum o yüzden bu telaşım.
Maşallah canım allah bağışlasın yavrunu sana.. bol sütlü günlerin olsun doya doya kokla kuzunu.. senin bebeğin doğan 5. Bebeğimiz oldu canım darısı bizlere olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Bence de canm en iyisi kendiliğinden gelmesi. Ama ne yaparsan yap keyfi gelmek istemezse gelmeyebilir. 41 i bekletmez mi dr.Nesi ayıp yav sen de
O zaman ben hurmaya ve merdivene yükleneyim, sonra pes edeyim
Ya 40 ı bulup müdahale edillmek istemiyorum o yüzden bu telaşım.
Hadi hayırlı haberler alalım arkadasimm .Günaydın kızlar:)
Benim de Çarşamba:) Doktor 20 günde bir çağırmasına rağmen anca bu çarşambaya vakit bulabildim. Bir ay olacak merak ediyorum ne durumdayız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?