2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu hafta temizlikçi çağırmam lazım ev aldı başını gidiyor heryer toz bugün ben supurup üstten bir silicem sanki daha çok kirleniyor ya hamile değilken bukadar kirlenmiyordu sanki :)

vallahi inanmazsin hazirladim bebisinki de benimki de hazir. bir tek hastaneden cikarken giyecegim kiyafeti koyacagim. bide sarj aleti zirt pirt. onlar evden cikarken artik

Kızlar bebekteki doğum lekeleri neden oluyor bilen var mı? Anne canı bişey çeker de yemezse olur dşye duydum ama doğru mu acaba? Bir de benim Ananem ayağının altına karabiber sürmüş denemek için annemin tam ananemin ayağına sürdüğü yerde siyah nokta şeklinde lekesi var, tıbbi bir açıklamasını bilmiyorum ama bu tarz başka örnekler de var

allah iyiligini versin emii,dogurdun sandim

canim cok pahali bir sey degil,25 tl civari sineklik. yattiginiz yere kendiniz yaptirin,giderken cikarirsin,birakmazsin ev sahibine:))

Benim kızımın alnının ortasında bir lekesi var doğduğunda kirmiziydi şimdi rengi açıldı buğday tenli olduğu için pek belli olmuyor dikkatli bakılınca neden olduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok ama kizimda öyle çok asermedimde Allah'tan gelen bişey oda ben çok takmadim eğer takarsam kizimda takardi cunki şimdiye kadar porblem yaşamadık umarım ergenlik tede.sorun etmez

C
canım ben de denedim bakalım.tutarsa dönerim sana.

canim cok pahali bir sey degil,25 tl civari sineklik. yattiginiz yere kendiniz yaptirin,giderken cikarirsin,birakmazsin ev sahibine:))
Canım benim yatak odam ve çocuk odası bahçeye bakıyor erik ağaçları var sivri çok oluyor camlar standarttan daha büyük tek kanat açıldığı için büyük yapmışlar çocuk odasindan balkona çıkılıyor balkon artı cam birde yatak odasına yaptırmam lazım yaptırırsam burdan çıkartıp gotursemde başka cama uymama gibi bir sorun var

vallahi inanmazsin hazirladim bebisinki de benimki de hazir. bir tek hastaneden cikarken giyecegim kiyafeti koyacagim. bide sarj aleti zirt pirt. onlar evden cikarken artik
Çantaya son anda koyacaklarını da bir kağıda yaz, varsa bir panoya ya da buzdolabına magnetle tuttur. Son dakikada heyecanla unutabilirsin. Fotoğraf makinesi koyacaksan mesela şarjını pillerini falan da koymayı ihmal etme.

Benim bildigim izinsiz birsey alip ilk elini nereye surersen o surdugun yerde izi cikar derler. Dogruluguna tanık oldum teyzemin alninda kofte biciminde bir leke var buyuk degil ama var :)

Sinek olayi kötü ama bahceye bakmasi cok guzel

gözünüz aydınn,ikinizde iyisiniz kocaman maşallah size,benimle aynı günlerde olan seninle beraber bir de elif_ay biri daha vardı sanki doğum yaptıheyecan yaptım vakit yaklaşıyor
ultreasonda kaç görünüyordu canm bebişin de 2130 doğdu ölçüm doğruluğuna bakıyorum da gerçi makineden makineye değişir büyyük ihtimal
Allah agğız tadıyla büyütmeyyi nasip etsin darısı bekleyen bizlere olsun inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…