- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Son zamanlarda bana da oluyor sanırım onlara bricktonhicks kasılmaları deniyormuş.Kizlar sizinde karniniz sertleşiyormu özellikle gece yatakta dönwrken batiyo kasiklarim falan
Kizimda 39.haftada yapmıştı doktor bunda henüz bişey söylemedi gerçi bu hafta gidicem doktora pazartesi 35 haftalık oluyor belki ozaman söylerErken gibi geldi bana ya da akışına bırakmak gerek diyorum kendimce
vallahi inanmazsin hazirladimBenim kız tüm belirtileri bozdu zaten,
-Ekşi yersen kız olurmuş, tutmadı
-Kız göbeği yayık olırmuş, top gibi
-Anneyi çirkinleştirir kız bebe, ay yok şekerim aksine parıldıyorum
Ben bunları söyleyince bak yanlış olmasın erkek olmasın demiyorlar mı bi de? 33. Haftaya kadar her gidişimde sordum adama hala kız mı diye @D
İşte o çömelme kalkma nasıl olacak ben totomun üstüne düşerim kesin
Allahım görüyoruz sonunda bu günleri sanırım çok şükür
Eve ne faydam dokuncak ya ben de squat yaparım
Şu çayı bugün edineyim madem ben de.
Merdiven iner çıkarım zaten ama hurmayı artırayım, e diğeri de artık.....
Zaten genelde kv ler öyle oluyor. Malesef is yapmayan biriyse yapan biri varsa tam tatil moduna giriyorlar. Allah yardım etsin. Dönüşümlü gelseler keske
Günaydııın
Kızlar size doğum hikayemi yazıyorum,
Demek isterdim ama hala doğurmadım
Haftasonu benim yoğun geçer genelde ama bu aralar ekstra yoğun. Akşam da düğündeydim de oynamaktan fırsat bulamadım
Şaka. Maka akşam doğurmadıysam zor doğar bu bebe
Ben ayağa kalktığım an herkes ayağa fırladı tüm akşam noldu diye, oynıycam yav dedim dedim attım kendimi piste
Oooh bi güzel döktürdüm
Merak etmeyin canlı yayın sözüm var size
@aysheminadrucilla
Günaydın bu arada :) bu gece hava bir tık iyiydi sanki ama bu seferde sineklerden uyumadik.butun gece kızımı ve beni yemişler sineklik istedik ev sahibinden yaptiramam dedibebek olunca ne yapicaz bakalım esimde ben bakicam çaresine diyor türk usulü tül gericem camlara artik..
Benim kızımın alnının ortasında bir lekesi var doğduğunda kirmiziydi şimdi rengi açıldı buğday tenli olduğu için pek belli olmuyor dikkatli bakılınca neden olduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok ama kizimda öyle çok asermedimde Allah'tan gelen bişey oda ben çok takmadim eğer takarsam kizimda takardi cunki şimdiye kadar porblem yaşamadık umarım ergenlik tede.sorun etmezKızlar bebekteki doğum lekeleri neden oluyor bilen var mı? Anne canı bişey çeker de yemezse olur dşye duydum ama doğru mu acaba? Bir de benim Ananem ayağının altına karabiber sürmüş denemek için annemin tam ananemin ayağına sürdüğü yerde siyah nokta şeklinde lekesi var, tıbbi bir açıklamasını bilmiyorum ama bu tarz başka örnekler de var
canım ben de denedim bakalım.tutarsa dönerim sana.Kızlar bebekteki doğum lekeleri neden oluyor bilen var mı? Anne canı bişey çeker de yemezse olur dşye duydum ama doğru mu acaba? Bir de benim Ananem ayağının altına karabiber sürmüş denemek için annemin tam ananemin ayağına sürdüğü yerde siyah nokta şeklinde lekesi var, tıbbi bir açıklamasını bilmiyorum ama bu tarz başka örnekler de var
Canım benim yatak odam ve çocuk odası bahçeye bakıyor erik ağaçları var sivri çok oluyor camlar standarttan daha büyük tek kanat açıldığı için büyük yapmışlar çocuk odasindan balkona çıkılıyor balkon artı cam birde yatak odasına yaptırmam lazım yaptırırsam burdan çıkartıp gotursemde başka cama uymama gibi bir sorun varcanim cok pahali bir sey degil,25 tl civari sineklik. yattiginiz yere kendiniz yaptirin,giderken cikarirsin,birakmazsin ev sahibine:))
Çantaya son anda koyacaklarını da bir kağıda yaz, varsa bir panoya ya da buzdolabına magnetle tuttur. Son dakikada heyecanla unutabilirsin. Fotoğraf makinesi koyacaksan mesela şarjını pillerini falan da koymayı ihmal etme.vallahi inanmazsin hazirladimbebisinki de benimki de hazir. bir tek hastaneden cikarken giyecegim kiyafeti koyacagim. bide sarj aleti zirt pirt. onlar evden cikarken artik
Benim bildigim izinsiz birsey alip ilk elini nereye surersen o surdugun yerde izi cikar derler. Dogruluguna tanık oldum teyzemin alninda kofte biciminde bir leke var buyuk degil ama var :)Kızlar bebekteki doğum lekeleri neden oluyor bilen var mı? Anne canı bişey çeker de yemezse olur dşye duydum ama doğru mu acaba? Bir de benim Ananem ayağının altına karabiber sürmüş denemek için annemin tam ananemin ayağına sürdüğü yerde siyah nokta şeklinde lekesi var, tıbbi bir açıklamasını bilmiyorum ama bu tarz başka örnekler de var
Sinek olayi kötü ama bahceye bakmasi cok guzelCanım benim yatak odam ve çocuk odası bahçeye bakıyor erik ağaçları var sivri çok oluyor camlar standarttan daha büyük tek kanat açıldığı için büyük yapmışlar çocuk odasindan balkona çıkılıyor balkon artı cam birde yatak odasına yaptırmam lazım yaptırırsam burdan çıkartıp gotursemde başka cama uymama gibi bir sorun var
Gercekten sıcak...Gunaydin kizlar gece uyuyamayinca 12 de kalktim terden eriyecegim artik
bence de olmayizbizler de mi oyle olacagiz,oglan analari
yok yok biz olmayiz
Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Bu evden tasinmama sebeplerimden biridir :) inşallah ilerde bahçeli bir evde büyütmek nasip olur cocuklarimizi kızımın tek hayali de bahçeli ev :)Sinek olayi kötü ama bahceye bakmasi cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?