2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bebisin odasinda duruyor liste de cantalar da. cantalari alirken gorurum diye orda biraktim. bu da bitti simdi napicam ben :))

bebisin odasinda duruyor liste de cantalar da. cantalari alirken gorurum diye orda biraktim. bu da bitti simdi napicam ben :))
Uzatacaksın bacaklarını dinleneceksin, ne demek ne yapacağım. Son zamanlarda bol bol dinlen çünkü bu dinlenmeleri fazlasıyla arayacakmışız gibi bir his var içimde :)

Bir de kendine sıcaklardan korunmak için soğuk içecekler hazırlayabilirsin, kenarına limon dilimi falan da koy, piremses gibi hisset kendini :)

ahaha alip da kullanmadigim ikea pipetlerinden de koyarim oh mis yav bacim iyi guzel diyosun da biseylerle ugrasmayinca gun gecmiyor :)) daha 22 gun var baksana :))

ahaha alip da kullanmadigim ikea pipetlerinden de koyarim oh mis yav bacim iyi guzel diyosun da biseylerle ugrasmayinca gun gecmiyor :)) daha 22 gun var baksana :))

Sen de haklısın ama ben kendime iş çıkartmazdım. Ben geçen gün kıza Harry Potter okumaya başladım. Sen de gün içinde ara ara en sevdiğin kitaplardan bir şeyler okuyabilirsin yüksek sesle.
Buzluğa yemeklik bir şeyler depolayabilirsin. Dizi, film veya kitap okuyabilirsin. Yapılacak iş olarak bir şeyler bekliyorsan benden çıkmaz o, ben tembelsilerdenim :)

Canım gözünüz aydın, hem sana hem minnosa masallahh, hosgeldi minik kuzunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah..

vallahi inanmazsin hazirladim bebisinki de benimki de hazir. bir tek hastaneden cikarken giyecegim kiyafeti koyacagim. bide sarj aleti zirt pirt. onlar evden cikarken artik

ic camasiri olarak farkli bir model mi aldin canim,yoksa hamile kalmadan once giydigimiz camasirlarin buyuk bedeni mi?
bu depend külotlari mi giyecegiz hastanede?
pedlere evde mi geceriz?

hımmm o zaman olmaz,haklisin.

ic camasiri olarak farkli bir model mi aldin canim,yoksa hamile kalmadan once giydigimiz camasirlarin buyuk bedeni mi?
bu depend külotlari mi giyecegiz hastanede?
pedlere evde mi geceriz?
valla canim hic bi fikrim yok neye ne zaman geceriz. kanamanin ne kadar olacagini bilmedigimden depend 1 paket koydum ben. zaten 10 tane var icinde. ic camasiri da 2 lohusa kilodu, 3 tane de suan giydigim large bedenlerden koydum. normal ped lazim olursa biri cikar alir diye koymadim.

Günaydın canım katılıyorum sana emzirdiğim ilk bir kaç ay bende yüzükoyun yatamadım hiç göğüslerimden dolayı sonra yatabildim eziliyor hissi ve sanki göğüsüm patlayacak gibi oluyordu
Yine hayal oldu yani :)))) napalım artık,, biraz daha devam :))) insan ne basit şeyleri özlüyo ama di mi :)

ustteki gibi bir sey mi, alttaki gibi mi lohusa külodu?

:))) Anlattın mı bari,,, işte o zaman da sezeryan olaydı +3 olucaktı sizin hane diye :) o zaman ne cevap veriyo? Alem kadınmış ama,, direğe tutunma olayı da bana hurma ağacını anımsattı :)) töbe töbe,,, çarpılıcam şimdi :)

Ohhh iyi yapmışsın :))) doğurma zaten ya,, bizi bekle :))) biraz daha yakın olsun zamanlar :))))

Kizimda 39.haftada yapmıştı doktor bunda henüz bişey söylemedi gerçi bu hafta gidicem doktora pazartesi 35 haftalık oluyor belki ozaman söyler
Off yok karar verdim yaptrmicam hemen zaten sancı falan gelince hastaneye gtsek.bakar ozamnda ne biliyim yoktan yere çatin dar der sezeryana yönlendirir diye de aklıma geliyor hayrlisi ile kurtulayım başka bişey istemeyrm.gerci

Hahahahaha:)))
Ay yok canım ufacık bir laf söylesen alınıyor zaten hasta hiç bulaşmıyorum-_-

Off yok karar verdim yaptrmicam hemen zaten sancı falan gelince hastaneye gtsek.bakar ozamnda ne biliyim yoktan yere çatin dar der sezeryana yönlendirir diye de aklıma geliyor hayrlisi ile kurtulayım başka bişey istemeyrm.gerci
Çatı dar olayını ben hiç anlamıyorum nasıl anlaşılıyor ki son haftalarda çatı muayenesi açılma olup olmadığı için bakilmiyormu benim 39.haftada açılma yoktu 40.haftada 3cm açıklık vardı doğuma aldı doktor ama bu sefer ne olucak ne yaşayacağım Allah biliyor :/

Senin de mi ilk bebekti ben seni hep iki sanıyordum

Ya dün çok ilginç bir olay anlattılar yengemin bi akrabası ilk sezaryandan sonra kendi kendine ssvd kararı vermiş. Ve sancıları gelene kadar evde kendi kendine doğuma hazırlanmış pilates, yürüyüş, masaj vs. Sok oldum ben. Kadının planı doktora hiç çaktırmadan normal doğum yapmakmis ve amacına da ulaşmış :)))) ne cesaretli insanlar var yahu dedim şu dünyada. Cahil cesareti aslında ama... Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…