2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Acıklık değil de çatı dedikleri leğen kemikleri arasında boşluk aslında. Bize kursta çatı darlığı çok nadir bir olay diye anlattılar ama tabi bilemeyecegim ne kadar doğru

ic camasiri olarak farkli bir model mi aldin canim,yoksa hamile kalmadan once giydigimiz camasirlarin buyuk bedeni mi?
bu depend külotlari mi giyecegiz hastanede?
pedlere evde mi geceriz?
Ben hastanede2 hasta bezi 3 depent kullandım eve gelince 1depent kullanıp hamileyken giydiğim iç çamaşırı ve ped e geçiş yaptim.

İyi cesaret takdir ettim. Azıcık dr a citlatsa dicem de dr larda riske atmak istemiyor. Allah korumuş gercekten

bu karari kendi kendimize verebilmek ne kadar mantikli,gercekten dusunuyorum bunu. hele ki caktirmayacak kadar:)

ic camasiri olarak farkli bir model mi aldin canim,yoksa hamile kalmadan once giydigimiz camasirlarin buyuk bedeni mi?
bu depend külotlari mi giyecegiz hastanede?
pedlere evde mi geceriz?
Ben hem senin üstte koyduğun fotoğraftan bir tane koydum hem de büyük beden normal iç çamaşırı koydum 3 tane. Depend külot koydum 5-6 tane falan. Hastanede ve eve gelince kanama azalana kadar depend giyerim sonra pede geçerim diye düşünüyorum, uygulamada ne olur bilemem tabi :)

Gerçekten de Allah korumuş yani, dikişleri açılsaydı ne olacaktı acaba? Ne karnındaki çocuğu ne de evindekini düşünmüş, başına bir şey gelse ne yapacaktı o çocuklar. Bana biraz bencilce bir hareket gibi geldi.

İlk cnm cahillik ve kararsızlık bilemzlik bu yüzden
Canm seni yanlış yönlendirmek istemem ama bebeğin ölçümlerde ileri veya geri çıkması seni aldatmasın bence. Çünkü her ölçüm doğru cikmayabiliyor. 500+- olabilir. Birde bir arkadasimin dr u hiç bakmamış. Sadece ultrasonla hep takip etmiş. Nitekim sancısı gelip hastaneye gidiyor. Zor bir normal doğum yapıyor. Ama ardından hemen toparlanıyor. Dr un ona dediği eğer önceden muayene etseydim sana asla normal yaptırmazdım demiş. Ama kız sapasaglim doğumunu yaptı ve döndü.

ped adetken kullandiklarimizdan mi,farkli mi?
Ben kizim da hiç depend falan almadım ya. Hastanede verdiler sargı bezi ve pamuk. İki gün onu kullandım. Sonrasında gece pedine geçtim. Yoğun bir kanaamam olmdi. Ama kiminin uzun ve yoğun kanamalari oluyormuş.bebek bezi kullanan dahi duydum

Gretchen Grundler

o zaman hepsinden birer ikiser koyayim nolur nolmaz,aklimda olacagina bavulda olsun:)

Suyu gelip normal doğum yapan tecrübeli arkadaşlarıma bir sorum olacak. Kizimda suyum hastanede patlatildigi için net hatırlayamıyorum. Ama çok afedersiniz çok mu geliyor. Tutamiyoruz sanırım. Ya dışarda ya da komsuda yakalarsa beni diye korku sardı nedense. Nasıl temizlerim elalemin evini derdine düştüm. Tek olsam çıkmam etmem ama kizim da var ve sicak larda bazen komşular davet edince gidiyoruz kızıma değişiklik olsun diye. Ay çok kötü olur

Kızlar benim kaldığım hastane büyük hasta bezlerınden verdi, depant giydim hep açılma varmı yokmu dıye baktıklarında kenarından yırttım öyle kullandım , eve geldıgımdede depanta devam ettım kanamam çok olmadığı halde çıktımı düşüncesi hiç olmadı . O sırada iç çamaşırı hiç kullanmadım .

ilkinde Benımde senın gıbıydı , bu sefer sabah kalktığımda bir ped dolduracak kadar geldi ve sonrasında yavaş yavaş sızdı . Öyle birden boşalma olmadı Can'ım .

ilkinde Benımde senın gıbıydı , bu sefer sabah kalktığımda bir ped dolduracak kadar geldi ve sonrasında yavaş yavaş sızdı . Öyle birden boşalma olmadı Can'ım .
Ay umarım benimde öyle olmaz. Korkular sardı saçma sapan. İlkinde hiç böyle endiselenmedim bilmiyordum çünkü. Fıldır fıldır gezdim valla. Şimdide kızımdan mecbur öyle oluyor. Yorgun olsa da onun gönlü olsun eğlensm diye çıkarıyorum ama bir yandan da bu tarz sorular var

aklına getirme insanın aklına gelen başına gelıyor . Evde bir çocuk daha olunca öyle oluyor onların isteklerıde bıtmiyor Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…