- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Canım hayırlısı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallahKızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Canım. Benim evde gelmişti suyum ama böyle birden boşalırcasına değil çiş yapıyorum zannettim ben sonra tutamadığımı farkedimcw su olduğunu anladım doğuma kadar azar aZar geldi benim birden foş diye boşalmadı yaniSuyu gelip normal doğum yapan tecrübeli arkadaşlarıma bir sorum olacak. Kizimda suyum hastanede patlatildigi için net hatırlayamıyorum. Ama çok afedersiniz çok mu geliyor. Tutamiyoruz sanırım. Ya dışarda ya da komsuda yakalarsa beni diye korku sardı nedense. Nasıl temizlerim elalemin evini derdine düştüm. Tek olsam çıkmam etmem ama kizim da var ve sicak larda bazen komşular davet edince gidiyoruz kızıma değişiklik olsun diye. Ay çok kötü olur
Umarım hayırlısı ile benimde böyle olur canm.Canım. Benim evde gelmişti suyum ama böyle birden boşalırcasına değil çiş yapıyorum zannettim ben sonra tutamadığımı farkedimcw su olduğunu anladım doğuma kadar azar aZar geldi benim birden foş diye boşalmadı yani
Kızlar bebekteki doğum lekeleri neden oluyor bilen var mı? Anne canı bişey çeker de yemezse olur dşye duydum ama doğru mu acaba? Bir de benim Ananem ayağının altına karabiber sürmüş denemek için annemin tam ananemin ayağına sürdüğü yerde siyah nokta şeklinde lekesi var, tıbbi bir açıklamasını bilmiyorum ama bu tarz başka örnekler de var
günde iki kez görüyorum bugun ilk temasımızı yaşadık babası ve ben eline dokunduk çok güzeldi. Yarın emarımız var beyinde fonetel de biraz büyüme gözlemlemişler umarım bişey çıkmaz diye dua ediyoruz .Amin canm insallah.. Senin kuzun nasıl. Ne sıklıkta görüyorsun
Ay kiyamam minicik canlarına ya,rabbim öncelikle senin bebeğine sonrada kuvezde savaş veren tüm bebeklere yardım etsin. Anne babalarına da sabır versin insallah. Çok duygulandım. Umarım hiç bir sorun çıkmadan bir an önce evine yatağına girer bebeğin. Rabbim yardım etsin.günde iki kez görüyorum bugun ilk temasımızı yaşadık babası ve ben eline dokunduk çok güzeldi. Yarın emarımız var beyinde fonetel de biraz büyüme gözlemlemişler umarım bişey çıkmaz diye dua ediyoruz .
amin inşallahAy kiyamam minicik canlarına ya,rabbim öncelikle senin bebeğine sonrada kuvezde savaş veren tüm bebeklere yardım etsin. Anne babalarına da sabır versin insallah. Çok duygulandım. Umarım hiç bir sorun çıkmadan bir an önce evine yatağına girer bebeğin. Rabbim yardım etsin.
günde iki kez görüyorum bugun ilk temasımızı yaşadık babası ve ben eline dokunduk çok güzeldi. Yarın emarımız var beyinde fonetel de biraz büyüme gözlemlemişler umarım bişey çıkmaz diye dua ediyoruz .
Benimde koltuk altimda ceviz kadar bi leke var anneme soruyorum birinin bahcesinden erik almistim habersiz oyuzdendir diyo :):) ayyy simdide bana bahcede bisey qorup canim cekince qoz hakkidir al ye hamilesin diyolar qenelde izinsiz yememde 1 kere yedim qaliba tirstim suan@beyazinci canm leke benim kızımda var. İki kasin ortasından alna doğru minik noktalar halinde, diğeri ensede , biri de tam burun deliğinin orda ufacık birşey. Öyle canimin çekip yemedigim birşeyi hatırlamıyorum, izinsiz birşey yediğini de sanmam, kimi cigere dokununca olur der. Dr un açıklaması dogumda bebeğin stresi girmesi sonucu vücudun verdiği bir reaksiyon,yaşına veya iki yaşına kadar geçer büyük oranda dediler. Bizdeki ler kaldı biraz. Babam bende de var olduğunu geçtiğini söyledi. Kimisiinde oluyor boyle
Canm sağlık olsun önemli olan o boşver. Olmasa iyi olur ama oluyorsada yapacak birşey yok.Benimde koltuk altimda ceviz kadar bi leke var anneme soruyorum birinin bahcesinden erik almistim habersiz oyuzdendir diyo :):) ayyy simdide bana bahcede bisey qorup canim cekince qoz hakkidir al ye hamilesin diyolar qenelde izinsiz yememde 1 kere yedim qaliba tirstim suan
Tabikide Rabbim once saqlikli hayirli evlat olmalarini nasip etsin canim hepimziinkini caresiz dert vermesinCanm sağlık olsun önemli olan o boşver. Olmasa iyi olur ama oluyorsada yapacak birşey yok.
Ewet onlardan kullanıyorum. Ama benim kanamam ilk iki gün çoktu şuan yok denecek kadar az.ped adetken kullandiklarimizdan mi,farkli mi?
Ayyyy wallahi wRya bu insanlar insani deli eder deli...kendi sinirimiz stresimiz dusuncemiz bize yetmiyo bide onlarin sorulariyla uqrasiyoruzKaynanam yine aradı bana senin doğum temmuz sonu Ağustos basimiydi diyoen sonunda patladim. Nedir bu anlamıyorum belli değil.ne zaman sancim tutarsa diyorum anlamıyor kadın biz sana doğum olunca haber veririz dedim ozaman kalkar gelirsin bu seferde gülüyor ne istiyor anlamadimki su gün su saatte dogurucam mi demem lazım hayır 35 haftalık şu an 36 dan sonra sancim tutar doğum olur yada bekler son ana kadar işler değişir sezeryan olur müneccim miyim ben
Aynen öyle yapıyorum canım artık:)canim soylesen de o yasta birinin fikirleri degismez,kalbi kirilir sadece,sonra da uzulursun niye kirdim diye,bosver,he babaanne de gec:)
İyi cesaret takdir ettim. Azıcık dr a citlatsa dicem de dr larda riske atmak istemiyor. Allah korumuş gercekten
bu karari kendi kendimize verebilmek ne kadar mantikli,gercekten dusunuyorum bunu. hele ki caktirmayacak kadar:)
Valla asıl nasıl başarmış ben ona şaşırdım yani doktor nasıl anlamıyor :/ Demek bu kadar kolay doktoru kandırmak:)))Ben hem senin üstte koyduğun fotoğraftan bir tane koydum hem de büyük beden normal iç çamaşırı koydum 3 tane. Depend külot koydum 5-6 tane falan. Hastanede ve eve gelince kanama azalana kadar depend giyerim sonra pede geçerim diye düşünüyorum, uygulamada ne olur bilemem tabi :)
Gerçekten de Allah korumuş yani, dikişleri açılsaydı ne olacaktı acaba? Ne karnındaki çocuğu ne de evindekini düşünmüş, başına bir şey gelse ne yapacaktı o çocuklar. Bana biraz bencilce bir hareket gibi geldi.
Ben de aynıyım ya nolucak:) Öğreniyoruzİlk cnm cahillik ve kararsızlık bilemzlik bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?