2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım hayırlısı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallah

Canım. Benim evde gelmişti suyum ama böyle birden boşalırcasına değil çiş yapıyorum zannettim ben sonra tutamadığımı farkedimcw su olduğunu anladım doğuma kadar azar aZar geldi benim birden foş diye boşalmadı yani

Umarım hayırlısı ile benimde böyle olur canm.

Bişey canın ceker yiyemezsen sonra elini atıyorum bacagına sürersen bacagında onun lekesi olur diyen var,izinsiz bisey yersen örnegin pazardan gecerken bi kiraz aldın yedin sormadan,elini bi yere sürdün yine onun lekesi olur derler... tabii bunlar eskilerin söylemesi dogrulugunu bilemem:)))

Amin canm insallah.. Senin kuzun nasıl. Ne sıklıkta görüyorsun
günde iki kez görüyorum bugun ilk temasımızı yaşadık babası ve ben eline dokunduk çok güzeldi. Yarın emarımız var beyinde fonetel de biraz büyüme gözlemlemişler umarım bişey çıkmaz diye dua ediyoruz .

@beyazinci canm leke benim kızımda var. İki kasin ortasından alna doğru minik noktalar halinde, diğeri ensede , biri de tam burun deliğinin orda ufacık birşey. Öyle canimin çekip yemedigim birşeyi hatırlamıyorum, izinsiz birşey yediğini de sanmam, kimi cigere dokununca olur der. Dr un açıklaması dogumda bebeğin stresi girmesi sonucu vücudun verdiği bir reaksiyon,yaşına veya iki yaşına kadar geçer büyük oranda dediler. Bizdeki ler kaldı biraz. Babam bende de var olduğunu geçtiğini söyledi. Kimisiinde oluyor boyle

Ay kiyamam minicik canlarına ya,rabbim öncelikle senin bebeğine sonrada kuvezde savaş veren tüm bebeklere yardım etsin. Anne babalarına da sabır versin insallah. Çok duygulandım. Umarım hiç bir sorun çıkmadan bir an önce evine yatağına girer bebeğin. Rabbim yardım etsin.

amin inşallah

İnsallah yarın ki emar sonucu güzel cıkar cnm,sonra da hızlıca toparlar ve evinize gidersiniz bi an once:)
Dualarım seninle inan...

Ay kizlar doqum oncesi enerji qelirmisya insana bende qereksiz biz enerji var nedense dun okadar yorqunluqun ustune sabah erken kalktim camasir bulasik alisveris falan yaptim simdide skldim babamin dukkana qeldim azda burda takiliyim ewde durasim yok tabi bunalr sadece oylesine bi enerji olsun

Benimde koltuk altimda ceviz kadar bi leke var anneme soruyorum birinin bahcesinden erik almistim habersiz oyuzdendir diyo :):) ayyy simdide bana bahcede bisey qorup canim cekince qoz hakkidir al ye hamilesin diyolar qenelde izinsiz yememde 1 kere yedim qaliba tirstim suan

Depen,yatak.koruyucu vs ben doktrma sordum.hastane veriyoruz dedi sadece kıyafetlerini getr dedi doktrm.nebegn bezi maması hasta bezleri vs hastaneden verilecekmis hatta şampuan pişik kremi falan da şuan için almadım hastna set halinde onlarida verihormus ama ben kendime uzun.orkidlerden aldım yinede cantama koyucam 3-4adet bebek bezi alt açma da koyarım tedbir olsjn

Canm sağlık olsun önemli olan o boşver. Olmasa iyi olur ama oluyorsada yapacak birşey yok.

Kaynanam yine aradı bana senin doğum temmuz sonu Ağustos basimiydi diyoen sonunda patladim. Nedir bu anlamıyorum belli değil.ne zaman sancim tutarsa diyorum anlamıyor kadın biz sana doğum olunca haber veririz dedim ozaman kalkar gelirsin bu seferde gülüyor ne istiyor anlamadimki su gün su saatte dogurucam mi demem lazım hayır 35 haftalık şu an 36 dan sonra sancim tutar doğum olur yada bekler son ana kadar işler değişir sezeryan olur müneccim miyim ben

Ayyyy wallahi wRya bu insanlar insani deli eder deli...kendi sinirimiz stresimiz dusuncemiz bize yetmiyo bide onlarin sorulariyla uqrasiyoruz yani doqum bu her an hersey olabilir anlamiyolarmi bilmiyolarmi islerinemi boyle qeliyo anlamiyorum...

canim soylesen de o yasta birinin fikirleri degismez,kalbi kirilir sadece,sonra da uzulursun niye kirdim diye,bosver,he babaanne de gec:)
Aynen öyle yapıyorum canım artık:)

İyi cesaret takdir ettim. Azıcık dr a citlatsa dicem de dr larda riske atmak istemiyor. Allah korumuş gercekten

bu karari kendi kendimize verebilmek ne kadar mantikli,gercekten dusunuyorum bunu. hele ki caktirmayacak kadar:)

Valla asıl nasıl başarmış ben ona şaşırdım yani doktor nasıl anlamıyor :/ Demek bu kadar kolay doktoru kandırmak:)))

İlk cnm cahillik ve kararsızlık bilemzlik bu yüzden
Ben de aynıyım ya nolucak:) Öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…