Kaynanam yine aradı bana senin doğum temmuz sonu Ağustos basimiydi diyoen sonunda patladim. Nedir bu anlamıyorum belli değil.ne zaman sancim tutarsa diyorum anlamıyor kadın biz sana doğum olunca haber veririz dedim ozaman kalkar gelirsin bu seferde gülüyor ne istiyor anlamadimki su gün su saatte dogurucam mi demem lazım hayır 35 haftalık şu an 36 dan sonra sancim tutar doğum olur yada bekler son ana kadar işler değişir sezeryan olur müneccim miyim ben
Allah akıl fikir versin.. gel kal demeni bekliyor sanırım .hiç öyle kibarlık yapma valla.Kaynanam yine aradı bana senin doğum temmuz sonu Ağustos basimiydi diyoen sonunda patladim. Nedir bu anlamıyorum belli değil.ne zaman sancim tutarsa diyorum anlamıyor kadın biz sana doğum olunca haber veririz dedim ozaman kalkar gelirsin bu seferde gülüyor ne istiyor anlamadimki su gün su saatte dogurucam mi demem lazım hayır 35 haftalık şu an 36 dan sonra sancim tutar doğum olur yada bekler son ana kadar işler değişir sezeryan olur müneccim miyim ben
Kaynanam yine aradı bana senin doğum temmuz sonu Ağustos basimiydi diyoen sonunda patladim. Nedir bu anlamıyorum belli değil.ne zaman sancim tutarsa diyorum anlamıyor kadın biz sana doğum olunca haber veririz dedim ozaman kalkar gelirsin bu seferde gülüyor ne istiyor anlamadimki su gün su saatte dogurucam mi demem lazım hayır 35 haftalık şu an 36 dan sonra sancim tutar doğum olur yada bekler son ana kadar işler değişir sezeryan olur müneccim miyim ben
İstanbul'da biz Çanakkale'nin ilcesindeyiz yani söylemesine göre doğuma gelecek bebek görmeye ama gezmek ister biliyorum ben onu düşüncesiz birazallah allaaah,ne bu israrli sorular anlamadim canim. hakkaten denize gitmek icin mi soruyor acaba?
nerde yasiyor,siz nerde yasiyorsunuz?
yani birkac saatte gelebilecegi mesafede mi?
İstanbul'da biz Çanakkale'nin ilcesindeyiz yani söylemesine göre doğuma gelecek bebek görmeye ama gezmek ister biliyorum ben onu düşüncesiz biraz
Bana da soruyorlar kv kp. 40 hafta dolarsa su tarih dolmazsa bu tarih erken de gelebilir gelmeyedebilir her seferinde aynı muhabbet planlarına uymuyoruz. Hatta 15 günlük bebegi ayaklarına bile cagirdilar bayram muhabbetine. 8 saatlik yol uzakliktalar herkes kendini düşünüyor maalesefKaynanam yine aradı bana senin doğum temmuz sonu Ağustos basimiydi diyoen sonunda patladim. Nedir bu anlamıyorum belli değil.ne zaman sancim tutarsa diyorum anlamıyor kadın biz sana doğum olunca haber veririz dedim ozaman kalkar gelirsin bu seferde gülüyor ne istiyor anlamadimki su gün su saatte dogurucam mi demem lazım hayır 35 haftalık şu an 36 dan sonra sancim tutar doğum olur yada bekler son ana kadar işler değişir sezeryan olur müneccim miyim ben
sahi ne yaptiniz tasindiniz mi tasinacak misiniz?Kızlar eve yerleşmek için herşeyi yıkayıp utuledim falan derken dün kendimi çok yordum. Aksam tansiyonum düştü, bebegin hareketleri kesildi sabaha kadar. Sabah doktora gittik neyseki birseyi yokmuş ama artık kendimi yormam yasak. Aman sizlerde son haftalar yormayın kendinizi, bebek de yoruluyor. Eşim sabahtan beri kızıyor bana, bebisini yormaya ne hakkım varmış
Kızlar eve yerleşmek için herşeyi yıkayıp utuledim falan derken dün kendimi çok yordum. Aksam tansiyonum düştü, bebegin hareketleri kesildi sabaha kadar. Sabah doktora gittik neyseki birseyi yokmuş ama artık kendimi yormam yasak. Aman sizlerde son haftalar yormayın kendinizi, bebek de yoruluyor. Eşim sabahtan beri kızıyor bana, bebisini yormaya ne hakkım varmış
Taşındık canım :) ama haftalardır perişan oldum yorgunluktan. Ben de tam zamanını bulmuşum bebek gelse beşiği bile hazır değil.sahi ne yaptiniz tasindiniz mi tasinacak misiniz?
gule gule huzurla oturun insallah. cok yorma kendini artik bundan sonra yavas yavas yap. nasilsa ev dip kose temizlenmistir. digerleri hallolur. temizlik mahvediyor insaniTaşındık canım :) ama haftalardır perişan oldum yorgunluktan. Ben de tam zamanını bulmuşum bebek gelse beşiği bile hazır değil.
Sağol canım. Evet valla yenilik çok iyi oldu :) ama ev tam yerleşmedi ben de gördükçe kalkma gereği duyuyorum ama artık herkes yatmamadan taraf. Yatayım bariHayırlı olsun yeni eviniz... ne güzel yeni ev yeni bir hayat:)
Daha da yorma kendini,uzan dinlen bir kaç hafta daha sabret:)
gezdirmemizi bekler de maalesef ben onun gönlünü yaoamiycam bu sefer herkes kendini düşünüyor gerçektengezdirmenizi bekler mi sizden,yoksa kendi kendine takilir mi oyle?
yani bazi insanlari anlamak hakkaten zor,neyin kafasini yasiyorlar acaba,o kafadan istiyorum ben de
yani gezmeye dahi gelse bunu surekli arayip sormamasi lazim. benim torunum olacak ben neyin derdindeyim de demiyor demekki.
dogumdan 2 hafta sonra falan haber verin siz de:))
Yaniii yat dinlen tabii,bırak iş kalsın.. Allah korusun son haftalardayız zaten,bir sorun olmasın.Sağol canım. Evet valla yenilik çok iyi oldu :) ama ev tam yerleşmedi ben de gördükçe kalkma gereği duyuyorum ama artık herkes yatmamadan taraf. Yatayım bari
Benzer durum bende de var. Esimin annesi de dogum tarihini sorup duruyo ben de normal dogum olacak sonucta doktor tarih versede belli olmaz diyorum. Dogumdan 1 hafta once gelmek istiyorlar ustelik sadece anne babasi degil teyzesi ablasi enistesi 2 cocugu... zaten havalar cok sicak evde klima acik olsada nerdeyse ciplak dolasiyorum bunu soylememe ragmen dusunmuyorlar hamile son zamani rahat edemez diye. Neyse ki esimle konustum anne babasi disindakiler icin otelde yer ayirtacak. Bi de 1 ay falan kalmayi planliyorlar pofff onlarin yuzunden bi ara stresten dogurmasam mi diye dusunmeye baslamistim.gezdirmemizi bekler de maalesef ben onun gönlünü yaoamiycam bu sefer herkes kendini düşünüyor gerçekten
Ben arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksaHemde nasıl benim en sevdiğim uyku pozisyonu yüzükoyun ve sırt üstü yatmak ama şu an ikiside yasak
yok alıngansa hiiç bulaşma zaten :)) ama çok da sevimli oluyo yaşlıların o halleri ya :))))Hahahahaha:)))
Ay yok canım ufacık bir laf söylesen alınıyor zaten hasta hiç bulaşmıyorum-_-
gezdirmemizi bekler de maalesef ben onun gönlünü yaoamiycam bu sefer herkes kendini düşünüyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?