2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

allah allaaah,ne bu israrli sorular anlamadim canim. hakkaten denize gitmek icin mi soruyor acaba?
nerde yasiyor,siz nerde yasiyorsunuz?
yani birkac saatte gelebilecegi mesafede mi?

Allah akıl fikir versin.. gel kal demeni bekliyor sanırım .hiç öyle kibarlık yapma valla.

Seni nie strese sokuyor ki sanki anlamadım,sezeryan olcak olsa neyse de normal dogum bu,yavrumun keyfine kalmışşşş bilemicem de gecsin gitsin

allah allaaah,ne bu israrli sorular anlamadim canim. hakkaten denize gitmek icin mi soruyor acaba?
nerde yasiyor,siz nerde yasiyorsunuz?
yani birkac saatte gelebilecegi mesafede mi?
İstanbul'da biz Çanakkale'nin ilcesindeyiz yani söylemesine göre doğuma gelecek bebek görmeye ama gezmek ister biliyorum ben onu düşüncesiz biraz

İstanbul'da biz Çanakkale'nin ilcesindeyiz yani söylemesine göre doğuma gelecek bebek görmeye ama gezmek ister biliyorum ben onu düşüncesiz biraz

gezdirmenizi bekler mi sizden,yoksa kendi kendine takilir mi oyle?
yani bazi insanlari anlamak hakkaten zor,neyin kafasini yasiyorlar acaba,o kafadan istiyorum ben de
yani gezmeye dahi gelse bunu surekli arayip sormamasi lazim. benim torunum olacak ben neyin derdindeyim de demiyor demekki.
dogumdan 2 hafta sonra falan haber verin siz de:))

Kızlar eve yerleşmek için herşeyi yıkayıp utuledim falan derken dün kendimi çok yordum. Aksam tansiyonum düştü, bebegin hareketleri kesildi sabaha kadar. Sabah doktora gittik neyseki birseyi yokmuş ama artık kendimi yormam yasak. Aman sizlerde son haftalar yormayın kendinizi, bebek de yoruluyor. Eşim sabahtan beri kızıyor bana, bebisini yormaya ne hakkım varmış

S Sunbright canım tebrik ederim. .Sağlıkla büyütün. .Güzel mutlu günleriniz olsun. Darısı başımıza ins.

Bana da soruyorlar kv kp. 40 hafta dolarsa su tarih dolmazsa bu tarih erken de gelebilir gelmeyedebilir her seferinde aynı muhabbet planlarına uymuyoruz. Hatta 15 günlük bebegi ayaklarına bile cagirdilar bayram muhabbetine. 8 saatlik yol uzakliktalar herkes kendini düşünüyor maalesef

sahi ne yaptiniz tasindiniz mi tasinacak misiniz?

Hayırlı olsun yeni eviniz... ne güzel yeni ev yeni bir hayat:)
Daha da yorma kendini,uzan dinlen bir kaç hafta daha sabret:)

Taşındık canım :) ama haftalardır perişan oldum yorgunluktan. Ben de tam zamanını bulmuşum bebek gelse beşiği bile hazır değil.
gule gule huzurla oturun insallah. cok yorma kendini artik bundan sonra yavas yavas yap. nasilsa ev dip kose temizlenmistir. digerleri hallolur. temizlik mahvediyor insani

Hayırlı olsun yeni eviniz... ne güzel yeni ev yeni bir hayat:)
Daha da yorma kendini,uzan dinlen bir kaç hafta daha sabret:)
Sağol canım. Evet valla yenilik çok iyi oldu :) ama ev tam yerleşmedi ben de gördükçe kalkma gereği duyuyorum ama artık herkes yatmamadan taraf. Yatayım bari

gezdirmemizi bekler de maalesef ben onun gönlünü yaoamiycam bu sefer herkes kendini düşünüyor gerçekten

gezdirmemizi bekler de maalesef ben onun gönlünü yaoamiycam bu sefer herkes kendini düşünüyor gerçekten
Benzer durum bende de var. Esimin annesi de dogum tarihini sorup duruyo ben de normal dogum olacak sonucta doktor tarih versede belli olmaz diyorum. Dogumdan 1 hafta once gelmek istiyorlar ustelik sadece anne babasi degil teyzesi ablasi enistesi 2 cocugu... zaten havalar cok sicak evde klima acik olsada nerdeyse ciplak dolasiyorum bunu soylememe ragmen dusunmuyorlar hamile son zamani rahat edemez diye. Neyse ki esimle konustum anne babasi disindakiler icin otelde yer ayirtacak. Bi de 1 ay falan kalmayi planliyorlar pofff onlarin yuzunden bi ara stresten dogurmasam mi diye dusunmeye baslamistim.

yok canim ne gezdirmesi,geziyorsa kendi gezsin. 2 cocukla kimsenin gonlunu yapacak halin yok,suanda senin gonlunu yapacak herkes.
kim olursa olsun ozensiz davranan insanlara dayanamiyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…