2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

alllah allllaaaah bu insanlar dogum yapmanin ne demek oldugunu mu anlamiyorlar acaba!!! kimse demiyor mu biz nereye gidiyoruz her beraber diye
dugune mi geliyorlar ve hem de 1 ay

alllah allllaaaah bu insanlar dogum yapmanin ne demek oldugunu mu anlamiyorlar acaba!!! kimse demiyor mu biz nereye gidiyoruz her beraber diye
dugune mi geliyorlar ve hem de 1 ay
Sormayin beni strese soktular burada. Hayir annemle ayni sehirdeyiz zaten. Yalniz da degilim. Soran olmadi da ne zaman gelelim ne kadar kalalim diye. Esimle kackez kavga ettik onlarin dusuncesizliginden.

Doktora çaktırmamaya çalışmasını anlamadım ben :) zorla alıcak hali yoktu ya adamın :))) yani doktorun bu anlamda desteklemek dışında pek bi faydası yok zaten aslında,,, söylemek şart mı bilmiyorum,,, riskli bi durum yoksa pek de şart değil bence ama özellikle saklama sebebi ne acaba çok merak ettim :)))

Zaten evde sanci cekerken evde kim varsa gondercem esimle yalniz kalacagiz. Hastaneye bile kimsenin gelmesini istemiyorum. Zaten doktor bile diyor aileler gelince dogum zorlasiyor suresi uzuyor diye. Esimle bu konuda da anlastik allahtan birkac kavga sonrasi beni anlayabildi. Ne evde ne dogumdan once hastanede kimse yanima giremiycek. Kimsenin kaygili bakislarini veya herhangi bi sozunu duymak istemiyorum esim bana yeter.

Sormayin beni strese soktular burada. Hayir annemle ayni sehirdeyiz zaten. Yalniz da degilim. Soran olmadi da ne zaman gelelim ne kadar kalalim diye. Esimle kackez kavga ettik onlarin dusuncesizliginden.

benim eltim dogum yaptiginda kayinvalidem gitti kendi annesi gitmedigi icin. kayinpederim 10 gun sonra falan gitti ki lohusa haliyle rahat etsin kendine gelsin ddiye. birkac gun sonra da donduler kayinvalidemle.

tamam babaanne olarak dogumda yaninizda olmak isteyebilir onu anlarim ama kabaliklar halinde gelmeleri yorar,hele bir de eniste falan yani. ne kadar rahat edebilirsin ki erkeklerin yaninda.

esin hepsi gelsin mi diyor?

Bizimkide dedi artık kırk gün kalırız diye yok ben istemiyorum okadar uzun bakarım ben dedim açık açık
Ben arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksa bi zararı olmamıştır diye umuyorum :)
bende yatıyorum arada sırt üstü zaten çok uzun sürmüyor.surekli dönüyorum birde ben soluma yatarsam daha rahatsız hissediyorum kalp atışını hızlanıyor oyuzden sağda yatıyorum en çok zararı olucagini düşünmüyorum

Onlar gelsinler sen annene git madem aynı şehirdesiniz:) valla garipler ya ben direk Yok derim eşim de alıştı oda söylüyor artk istemediği bişey olunca hele hamileyken o kadar insan yaz günü bide kabus resmen

Esim tabi istiyor benim açımdan bakamıyor ne yazik ki. Ben de bunu anlatmaya calistim surekli evde zaten halimi goruyor ne kadar rahat dolastigimi ( nerdeyse giyinmiycem) babasi varken nasil oyle durabilirim bunu dusunen yok. Antalya bolgesindeyiz dusunun ne kadar sicak ve nemli. Dogum sonrasi da ayni bi de emzircem ustune. Gorumcem 3 yil once dogum yapti iki cocugu var beni en iyi o anlamali aslinda ama. Nedense her konuda dusunceli insanlar bu konuda dusuncesiz oldular. Ne kadar sevsemde anlassakta yani ben aliskin degilim ki misafire. Ustelik su halimde. En son 3 ay once kayinvalidemle peder geldiginde, bebegin kiyafetlerini utuleyip kaldiralim vs beraber dedi herseyi ben yaptim. Yemek bile hazirlamadi. Misafir gibi davrandi. Ordan zaten bi kıl oldum. Bakalim ya simdilik sadece doguma odaklandim ve bebegime.

Cnm benim doktor da normal doğup doğmayacağına, (yani riski olup olmadığı anlamında) anca sancı başlayıp hastaneye gelince karar verebiliriz dedi :) yani aslında doktora söylememekle aldığı risk benimle aynı sayılır,, çünkü doktor son ana kadar hiçbişey yapamıyo ssvd için :) Hastanede anlaşılıcak,,, sancı/açılma oranları dikişleri yırtacak durumda mı, kaç saat sürecek,, bebeğin durumu, kalp atışları vs nasıl... bu arada tam tersi de oluyormuş bazen. İki kişide yaşadım dedi bizim doktor,, ilk doğumları seZeryanmış ama normal doğum başlamış ve hastaneye gittiklerinde o kadar ilerlemiş durumdaymış ki onlar yine sezeryan istedikleri halde normal doğuma devam etmiş doktor... kısacası ssvd veya tekrar sezeryan istemek hamileliğin seyrini değiştirmemeli aslında... yani yürüyüştü pilatesti vs kesin sezeryan olmaya da karar verilse faydalı... artık sağduyulu doktorlar aksi bi durum yoksa miadı dolana kadar bekleyelim, sancın başlasın öyle girelim sezeryana diyor hatta...

Senin dr olur demiş ama çoğu dr kabul etmiyor ssvd i burada var biri kadın ssvd deyince azarlamış son haftaları bide kadının doktorlar o riski almak istemiyor pek

Onlar gelsinler sen annene git madem aynı şehirdesiniz:) valla garipler ya ben direk Yok derim eşim de alıştı oda söylüyor artk istemediği bişey olunca hele hamileyken o kadar insan yaz günü bide kabus resmen
Esim ailesine bisey diyemiyor. Zaten acele etmeyin haber veririz ona gore gelirsiniz desede dinleyen mi var???

Esim annesine ne kadar soyleyebilir bilmem. Bakalim yaslilar bide alinirlar diye bana da simdiden bisey dedirtmiyor. Yani daha dogum oncesi hastaneye gelmeyeceklerini bile soyleyemedi. Dogum baslayinca haber vercez oyle gelecekler :/

Kızlarrr :)

Nasılsınız :) Benim bu hafta yine KPSS haftamdı, buralara pek giremedim. Şimdi sınavı atlattık, yeniden "asıl sınava" odaklanmaya devam. Hepinizin keyfi yerindedir inşallah. Okuyabildiğim kadarıyla grubumuzda bir doğum daha olmuş, bebek de gayet iyiymiş maşallah

Canım gözünüz aydın S Sunbright Bebeğin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah...

Kızlar öpüyorum sizi, kendinize çok dikkat edin görüşmek üzere

Aynen,, sağım daha rahat geliyor ama bebiş epey tepiniyor öyle yatınca... uyuşukluk geçince dönüyorum hemen tekrar :)

en guzelini yapiyorsun,sadece bebisine odaklan. simdiden dusunup canini sıkma.

Size birsey sorcam bu birkac gundur kuyruk sokumumda baski olmaya basladi oturmak zorluyor biraz. Sizde de oluyor mu?

Ay bana da soruyorlar ne zaman doğum diye işte 10 gün falan diyorum belli değil mi diyorlar yok nasıl belli olsun deyince de he normal mi diyorlar. Dışardan bakınca keyfii sezeryancı mı duruyorum nedir
Hayır öyle bilee olsa size ne di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…