2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bana bazen komik geliyor sorulari. Doguma yetismek istiyorlarmis sanki benk dogurtacak onlar

Senin dr olur demiş ama çoğu dr kabul etmiyor ssvd i burada var biri kadın ssvd deyince azarlamış son haftaları bide kadının doktorlar o riski almak istemiyor pek
Evet cnm haklısın, onu biliyorum,,, Y yoph 'un doktoruydu sanırım. Gerçekten doktorlar endişeleniyor,, benimkinde bile hissediyorum ben onu biraz..

Senin durumlar nasıl bu arada cnm,,, resmen 12 gün yazıyo takviminde ya :)))) ben sanki en kısa benimki gibi biliyodum :) Var mı emareler :))

Kızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.

Ama doktorun sonuçta biliyor ve kendi isteğiyle kabul etti ssvd denemeyi, ilk kez doğum yapacak birinin normal doğumunun sezaryene dönmesiyle ssvd'nin sezaryene dönmesi arasında karar verme farkı vardır illa ki. Doktorun haberi yokken -ki o da nasıl olmuş tam anlamadım hiç ultrasonla da mı bakmamışlar- böyle bir risk almakla doktorla birlikte artı eksi analizi yapıp karar vermek arasında fark var. O yüzden kendinle kıyaslama bence :)

Bazı insanlar da sezaryen işin standardıymış da doğum deyince zaten paketle o geliyormuş gibi davranıyorlar. Kuzenim normal istediğimi söylediğimde "aaa neden ki?" gibi bir tepki vermişti. İnsan afallıyor doğal olarak nasıl neden ki diye, işin doğalı bu, öbürü zaruri hallerde başvurulacak bir yöntem ama gel de anlat :)
Sana da öylesi denk gelmiştir belki :)

Ayaklarını net hissediyo musun bu arada cnm? Ben bugün baya baya avucumun içindeymiş kadar iyi hissettim :) sen epey dikkat ediyosun ya ondan sorayım dedim :)))
Canim ben qecen qun doktora bebek donmusmu diye sormayi unuttum oda saqolsun bilqilendirmedi oqune kadar hep basi resmen saq belime doqru ordaydi hissediyodum ama 4 qundur falan saq tarafimdan bole aniden bisey kaydiriyo diretiyo esimle dokunuyoruz bole minicik bisey var sanirim o ayak dokununca cekiyo hemen

Kızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.

Canım ya tam emin olamadım, yazmıyım falan diye düşündüm ama şimdi sen mothercare falan diyince emin olmaya başladım. Ben sanırım bugün sizi gördüm :)))

Öğlen Bakırköy'e alışverişe gittik, tabi ben yine maf oldum. Dönüşte capacity carousel arasındaki yolda eşimle arabayla geçerken çok tatlı bir hamile gördüm. "Aa aynı haftalardayız." falan diye düşündüm. Ayşe'nin fotoğraflarını daha önce gördüğüm için onu tanıdım. Ayşe eşinin kucağındaydı. Sen de çoook tatlı bir hamilesin, çok şeker gözüküyordunuz. Biz arabada olduğumuz için selam veremedim, bir dahakine denk gelirsek bu kez selam veririm :)

Yani yanılmadığımı sanıyorum ama yine de sorayım sizdiniz dimi :)

Ben arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksa bi zararı olmamıştır diye umuyorum :)
Olmamıştır canım inşallah bende sağıma yatıyorum bazen gece uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…