Bana bazen komik geliyor sorulari. Doguma yetismek istiyorlarmis sanki benk dogurtacak onlarAy bana da soruyorlar ne zaman doğum diye işte 10 gün falan diyorum belli değil mi diyorlar yok nasıl belli olsun deyince de he normal mi diyorlar. Dışardan bakınca keyfii sezeryancı mı duruyorum nedir
Hayır öyle bilee olsa size ne di mi
Evet cnm haklısın, onu biliyorum,,, Y yoph 'un doktoruydu sanırım. Gerçekten doktorlar endişeleniyor,, benimkinde bile hissediyorum ben onu biraz..Senin dr olur demiş ama çoğu dr kabul etmiyor ssvd i burada var biri kadın ssvd deyince azarlamış son haftaları bide kadının doktorlar o riski almak istemiyor pek
Senin durumlar nasıl bu arada cnm,,, resmen 12 gün yazıyo takviminde ya :)))) ben sanki en kısa benimki gibi biliyodum :) Var mı emareler :))Ay bana da soruyorlar ne zaman doğum diye işte 10 gün falan diyorum belli değil mi diyorlar yok nasıl belli olsun deyince de he normal mi diyorlar. Dışardan bakınca keyfii sezeryancı mı duruyorum nedir
Ben arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksabi zararı olmamıştır diye umuyorum :)[/QUOTE
Valla bende yatıyorum ,eskiden sola yatmamı varmıs canımmm.yeni yeni çıkan adetler diyorum :)))
Zaten uzun süre hiçbir sekilde rahat edemiyorum saga yatınca sag , sola yatınca sol tarafım uyuşuyor,sırt üstü de belim ağrıyor
Ayaklarını net hissediyo musun bu arada cnm? Ben bugün baya baya avucumun içindeymiş kadar iyi hissettim :) sen epey dikkat ediyosun ya ondan sorayım dedim :)))Benidme saqa yatinca cocuqa bisey oluyo sanki :) tekme yokta bole sanki alttan kayiyo qibi qidikliyo qibi beni
Ama doktorun sonuçta biliyor ve kendi isteğiyle kabul etti ssvd denemeyi, ilk kez doğum yapacak birinin normal doğumunun sezaryene dönmesiyle ssvd'nin sezaryene dönmesi arasında karar verme farkı vardır illa ki. Doktorun haberi yokken -ki o da nasıl olmuş tam anlamadım hiç ultrasonla da mı bakmamışlar- böyle bir risk almakla doktorla birlikte artı eksi analizi yapıp karar vermek arasında fark var. O yüzden kendinle kıyaslama bence :)Cnm benim doktor da normal doğup doğmayacağına, (yani riski olup olmadığı anlamında) anca sancı başlayıp hastaneye gelince karar verebiliriz dedi :) yani aslında doktora söylememekle aldığı risk benimle aynı sayılır,, çünkü doktor son ana kadar hiçbişey yapamıyo ssvd için :) Hastanede anlaşılıcak,,, sancı/açılma oranları dikişleri yırtacak durumda mı, kaç saat sürecek,, bebeğin durumu, kalp atışları vs nasıl... bu arada tam tersi de oluyormuş bazen. İki kişide yaşadım dedi bizim doktor,, ilk doğumları seZeryanmış ama normal doğum başlamış ve hastaneye gittiklerinde o kadar ilerlemiş durumdaymış ki onlar yine sezeryan istedikleri halde normal doğuma devam etmiş doktor... kısacası ssvd veya tekrar sezeryan istemek hamileliğin seyrini değiştirmemeli aslında... yani yürüyüştü pilatesti vs kesin sezeryan olmaya da karar verilse faydalı... artık sağduyulu doktorlar aksi bi durum yoksa miadı dolana kadar bekleyelim, sancın başlasın öyle girelim sezeryana diyor hatta...
Bazı insanlar da sezaryen işin standardıymış da doğum deyince zaten paketle o geliyormuş gibi davranıyorlar. Kuzenim normal istediğimi söylediğimde "aaa neden ki?" gibi bir tepki vermişti. İnsan afallıyor doğal olarak nasıl neden ki diye, işin doğalı bu, öbürü zaruri hallerde başvurulacak bir yöntem ama gel de anlat :)Ay bana da soruyorlar ne zaman doğum diye işte 10 gün falan diyorum belli değil mi diyorlar yok nasıl belli olsun deyince de he normal mi diyorlar. Dışardan bakınca keyfii sezeryancı mı duruyorum nedir
Canim ben qecen qun doktora bebek donmusmu diye sormayi unuttum oda saqolsun bilqilendirmediAyaklarını net hissediyo musun bu arada cnm? Ben bugün baya baya avucumun içindeymiş kadar iyi hissettim :) sen epey dikkat ediyosun ya ondan sorayım dedim :)))
Buqun aklima sen qeldin canim bende seni sorucaktim naptin nasilsin ?hayirli aksamlar herkese
Bendede dun oldu canim bole sanki iqne qibi batiyodu qecti sonra neyse acaba ?kizlar sag kasigimda hafif batma oluyor bugun ara ara. nedir ki bu?
Kızlar bugün mothercare'den ağız bezi aldık bu arada. 50 tanesi 50 TL'ydi. Aklınızda olsun almayan varsa.
Bendede dun oldu canim bole sanki iqne qibi batiyodu qecti sonra neyse acaba ?
Olmamıştır canım inşallah bende sağıma yatıyorum bazen gece uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimiBen arasıra yatıyorum sırtüstü cnm ya,, hatta sağa da yatıyorum bazen mecbur. Aşırı uyuşuyorum yoksabi zararı olmamıştır diye umuyorum :)
Kiz dur daha ben 34 deilim :):):) 33+5 buqunben de bilemedim ama normaldir herhalde artik. 34 olduk sonucta demi
bende soluma yatınca çok haraket ediyor sagimda daha sakin dediğim gibi zaten ben sürekli dönüyorum bütün geceAynen,, sağım daha rahat geliyorama bebiş epey tepiniyor öyle yatınca... uyuşukluk geçince dönüyorum hemen tekrar :)
Acelesi Yok zaten canım, birileri de zamanını beklesin di mi amaahaha hayir olsun ya 2 oldu bu
ama bende daha hic bir belirti yok. ne yalanci sanci ne karnin asagi dusmesi falan. dimdik benden onde giriyor her yere hala
Kiz dur daha ben 34 deilim :):):) 33+5 buqunyoksa benim onumemi qectin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?