2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sertk60 erkek olsaydı bu ilk resimdekini istiyodum yalnız. Ya saklarlar ya kullanırlar, nihayetinde çöpe atılmamış olur diye sabun olayını çok seviyorum ben. Kız olunca da ikinci resimdeki tarzda tuzluk/karabiberlik gibi bişeyler var,, onlardan alayım da belki anasına benzemez becerikli olur biraz diye düşünmüştüm ama pahalı geldi,, çekimser kaldım :)))

Eklentiler

• IMG_4977.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4978.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 83
evet cnm kız erkek ayrı oluyomuş tabloları :) kemik yapısının falan da etkisi var heralde,, bilemedim :) ama dediğin gibi en mühimi sağlık, kiloyu çok çabuk toparlıyolar emerken zaten.

Cnm ben ilk bebegimi kaybettigimde cok üzülmüstüm diyordum ki ikinci bebegim asla ilk göz agrim olmayacak... sonrasinda ikinciye hamile kaldigimda ilki aklimdan cikmiyordu sonra ikinciyi kaybettigimde farkettim ki ikinciye daha cok baglanmisim ve iki katı kahroldum ilkinden daha cok agladim ve bu durum beni bile sasirtti sonra 3. Yani Irem ilk ikisi gibi olur mu 3. Bu ilk ikisini kaybettim fln derken kızım dogunca baska bir bebek hayal edemez oldum ve kızım icin ölüyorum kıssadan hisse herbirinin yeri ayri oluyor hatta sevgi katlaniyor ve katlanarak artıyor diyebilirim... elbette sizin cocuklariniz dogdu arada muhakkak ki fark vardir benim hislerimle... ama yeni gelen öncekinden de tatlı oluyor diyebilirim Allah öyle birsey veriyor ki bence herbir sevgi digerini de aşıyor ervahafsa

Cnm mikrobiyoloji vajinadan yapildi bana dedigim gibi kulturler temiz cikmisti ama mikrobiyolijide echoli diye birsey turedi ki o kadar temizligime özen göstermeme ragmen... hamilelikte vücut 2 kati hassaslasiyor... amniyotik sivi olayı önemli o gelenin ne oldugunu anlamak lazim amniyon ise bu kesede yirtik var demektir ki benim once yukardan azicik bir yirtik varken 2 gun sonra alttan da delinmisti suyum coktu ama enf riski vb cok buyuk risk demek zaten irem dogduktan sonra bile 7 gun boyunca antibiotik tedavimiz devam etti hem ona hem bana cunku anne karninda doza basladigimiz icin devam etmemiz gerekiyordu... benim de mesela 32 kusurde 1830 gr idi 4 gun sonra 2150 olmus dogdugunda kontrolden 1 hafta gecmisti 2210 dogdu yani 1 haftada 400 gr almis bu donem bebegin en hizli kilo aldigi donem insallah bir sikinti yoktur da içerde kalir en azindan iki hafta daha dursa inan 2700 fln dogar ki acayip fark demek... bebek dıs ortamda daha zor kilo aliyor

allah korusun. bunu biz demeden yapsalar ölürler mi anlamiyorum ya.
peki amnion sivisi degilse ve normal akintiysa tehlike yok demek mi?
gelen sivi bildigimiz su. yani renksiz ve kivamli degil,sümüksü degil.
Cnm amniyon suyu renksiz kokusuz ve kıvamsız oluyor... yalnizca bazen icinde bebegin vucudunda bulunan verniks mukoza gorulebiliyor... suan yapacak birsey yok sen yarin druna git insallah amniyon degildir.

Çok haklısın :) doktorumuz da eşime şöyle dedi: "birini daha az veya daha çok sevmek diye bişey yok, aynı sevmek diye bişey de yok,, ikisinin hesabı ayrı oluyor". İşte insana öyle geliyor demek ki kucağında değilken,, bir elman varmış da ikiye bölmüşsün gibi.. halbuki sevgi öyle birşey değil; bence de dediğin gibi Allah onun için ayrı bir yer açıyor,, artarak katlanarak seviyorsun... neticede somut birşey değil, madde değil ki bölünsün yahut tükensin sevgi... ama gerçekten de ne olursa olsun, böyle olduğunu bilsem bile ben de o hissi hayal edemiyorum tam olarak,,, haliyle karnımda olmasına rağmen ben yapamıyorsam eşimin yapamaması da çok doğal diye düşünüyorum.. tabi ki sevicez, ama nasıl bi duygu olduğunu tam olarak doğduğu zaman anca anlıcaz diyorum en fazla :)) bu arada şu an İrem sakin bi bebek olmasına rağmen yine de en zor zamanların sayılır,,, düşün ki muhtemelen şimdi sen de daha fazlasını hayal edemiyosun ama inan bikaç ay sonra daha da fazla sevicen :)) yani doğduktan sonra bile sürekli daha çok artıyo insanın çocuğuna aşkı...

Bu arada ben de sorucaktım sana,, aklımdaydın... nasıl kilo durumunuz? Kontrolü ne zaman?

Cnm test temiz gozukuyor ama onemli olan idrar degil bu degerlerine kanda bakilmali... mesela kanda lokosit degerin kac? Crp degerin kaç? Bir de gelen su nedir? Zaten suan en onemlisi bu... buradaki arkadaslari cogunun dr u surekli idrar da bakiyor bu degerlere halbuki bebek vajinaya yakinda duruyor ve kanla besleniyor testler vajinadan ve kandan yapilmali... benim dr um hep oyle yapti. Benim sana evvelinden bahsettigim 15 lokosit degeri kandaydi bu idrarda 12 15 belki onemsizdir cunku referans degerleri farkli olur tahminimce...

Cnm dr un cok guzel söylemiş. Zaten onlar bu konularda cok daha deneyimli oluyor. Duru prenses ablasını tahtindan etmese de kendine yeni bir taht acacak gonlunuzde orası kesin Cuma gunu bir ayimiz doluyor cumartesi kontrolumuz var ve hepatit b asisinin ikinci dozu :) iyi gidiyoruz daha cok sut istemeye basladi inek gibi sut yetistirmeye calisiyorum bir yandan iş güç olaylari icin evden cikiyorum kv ye sut birakip malum 8 ay yatmanin faturası agir cok calismam lazim... ben cumartesi yazacagim kilosunu dun esim tartiya cikti sonra iremi kucagina alip cikti 2700 fark var bezi fln 100 gr desek 2600 olmus olmali dün ama bizimki tamamen afrika usulu bir kilo olcme yontemi oldu... orada bebek tartisi olmadigindan ebeler oyle yapiyor belgeselde izlemistim :)

İnşallah canim Rabbim daha da sağlıklı etsin kuzumuzu Size bağışlasın ve hiç ayırmasın :)

Saol cnm tek degılmisim en azndan:)
Bende ayniyim çanm.. o yüzden şimdi deli gibi yorgun olsamda parka çıkarıyorum. Oturup oynuyorum. Kızıma kızdığım zamanlar için acayip pişman oluyorum. Oğlum diye severken karnimi hemen kizim geliyor aklıma. Üzülüp agliyorum

Burası serin hatta geceden beri yağmur yağıyor ilk defa camları sadece üstten açıp yattım.ama yinede uyunmuyor miyde yanmasına kalktım 5de bu saat oldu uykum kaçtı
Istanbul tarafi yagisliymis bende simdi gordum haberlerde karadeniz nemden öldürüyor cnm bi sivasli olarak bu bunueye fazla geliyor sıcaklık suan dus aldim havluyla yatiyorum.insallah burayada yagar.

Istanbul tarafi yagisliymis bende simdi gordum haberlerde karadeniz nemden öldürüyor cnm bi sivasli olarak bu bunueye fazla geliyor sıcaklık suan dus aldim havluyla yatiyorum.insallah burayada yagar.
Evet İstanbul'da yagisliymis ben canakkaledeyim burasıda yağışlı hatta sağanak filan diyordu hava kapalı sonbahar gibi sıcak olmayınca gerçekten daha rahat oluyor insan

Son zamanlarimiz artık ne yapsak rahat edemicez gibi gece ben sıcak olmasada deliksiz uyuyamıyorum illa uyanıyorum
Canim bnce biraz sicak birazda vucutla alakali suan dediqin qibi ne yapsak faydasiz arkadasim martta doqum yapti mesela havalar buz qibiydi ama yatakta en son 5 tane yastikla oturarak uyuduqunu hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…