Ben nst resmini göremedim?Maşallah bebeşine cnm üssteki bebeğin kalp atışı alttakide sancı 50 ve sonrasını önemsiyorlar
Biz de 37 bitsin diye bekliyoruz, direniyoruz.Ewet cnm hazılığım bitmişti yinede 36 37 görelim inş
Amin cnm,, çok saol :)) valla hamile duası kabul olur diolar ya siz böyle yazdıkça içime bi ferahlık geliyo anlatamam :) o yüzden ben de sürekli buradaki herkesi de dahil ederek dua ediyorum. İnşallah bir buçuk ay sonra hepimizin kucağında, bazılarımızın da hem paçalarında hem kucaklarında sağlıklı can parçası kuzucuklar olucak :)İki melege de massallah canım Ayse artık kocaman oldu alisacak tabi abla lik yapacak Duru hanima :) Duru bebek sağ salim gelsin inşallah sizi üzmeden Ayse de bidaha hasta olmasın bütün korkuları hemencecik geçsin
Evet heyecan, hüzün, duygu karmaşaları çöktü bana.Yok doktora sormadım bile :)
Gözün aydın az kaldı demek kavuşmanıza. Ayy ne kadar heyecanlı ya doğum tarihi almak da ilginç bir duygudur eminim:)
Doğal olarak endişe olur ama ne yaptığını bilen bir doktora benziyor bence :)
Oyssssssssssss ya bu ne tatlılık. Maşallah tam yemelik yaa bayıldım bu görüntüye:))))
Bu arada Ayşe için sevindim randevusu iyi geçmiş gözünüz aydin:)
Amin canım inşallahKızlar selamlar
Nasılsınız? Benim artık ofisteki son 4 günüm, resmen oturdum gün sayıyorum. İzinden sonra da evde işlerimi tamamlıcam. Artık her şey aşağı yukarı tamam sadece toparlaması kaldı.
nilselen Canım çok heyecanlı, bu hafta doğum var demek. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Çok güzel olmuş canımKızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
cok sevindim canim,masallah:))
hakikaten hicbir seye cok uzulmemek lazim.arkasindan ne hayir cikacak bilemiyoruz. hasta olmasinda da varmis iste bir hayir.
Yok bakıyoruz daha kafayı sıyırmadan bişey bulmak istiyorum:)
İnşallah canımYaa gerçekten çok heyecanlı ama bebeğimiz içerde sıkıntıya girmeden rahatlat onu annesiinşallah doğum anında bi gayret gelir hepimize de korku falan görmez gözümüz hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Belden yayılan ve periyodik olan ağrılara dikkat etmek lazım canım. Dakika tut bakalım.Kizlar belimden kalçama yayılan agrı var bazen hafifletp bazen artıyor erken dogum riskimde vardi acaba bu dogum bekirtisimidir
Değil mi takvim yakın olunca insan ister istemez kendi doğumunu düşünüyor :)Hazırla tabi bavulu, durduğun kabahat :)
Ay maşallah ya geldi valla vakit, herhalde beni en çok senin doğum yapman "artık vakit geldi" moduna sokacak aynı gün olduğumuz için, çok heyecanlı :)
Birkaç gün daha dursun istiyorsan bol su ve havuç suyu tüketmeyi dene istersen 2 gün, belki arttırır suyunu. Gerçi artık erken doğum sayılmıyor o yüzden paniklemeye gerek yok ama aklıma geldi önermek. Hadi bakalım artık güzel haberleri bekliyoruz ufaklıktan
Çok sevindim Ayşe'nin kendi başına büyük çocuklar gibi koltuğa oturup kendini hırpalamamasına, aferin ona. Bence de bu doktorla devam etmek çok iyi fikir, doktorun para için işlem önereni zaten kötü geleni çocuklarda hepten zor ve sinir bozucu olur. İlk harbi atlatmışsınız başarıyla, gözünüz aydın :)
Buranın takvimini kullanmadığım için bilmiyorum ama yazarken öyle göstermesi çok normal. Biz 33+6 diyoruz ama takvim hafta olarak gösteriyor. Mesela SAT 14 Temmuz olsa bebek 0+3 günlük oluyor ama takvimde, 1. Haftanın içinde olduğu için 1 gösteriyor, 0. hafta diye bir şey yok çünkü. 34 göstermeye başladığı gün sen 33+1 olmuşsun demektir. Öyle düşünürsen daha düzgün görünür belki :)
Oy onlar nasıl yanaklar nasıl dudaklar annesi, ne güzel çıkmış ya, maşallah :)
Bence çok güzel ve cool duruyor :)Annem şöyle bir şey yaptırmış
Çok güzelmiş bence ya hem de sırada değil çok beğendim. Güle Güle dagit:)
Ben :) ve de eşim :) hatta o bu konuda benden daha dürüst,, Ayşe kadar sevemicem diye çok korkuyorum diyo sürekli. Aklım kabul ediyo ama hayal edemiyorum o kadar seveceğimi diyo :) benim de daha çok dediğin gibi büyüğü ihmal etme korkum var. Yalnız ona da şöyle düşünüyorum,, hayatta herkesi ihmal etmiş olabilirim, her konuda büyük eksikliklerim olmuş olabilir,, ama kızım için şimdiye kadar gereken herşeyi yaptığıma inanıyorum. Hatalarım olmuştur, ama canı gönülden, canım çıkana kadar da peşinden koşmuşumdur. Oysa ikinciye ona yaptığım gibi sadece "tek çocuğa odaklanarak" bakamam, çünkü biraz ihmal etmem gerekse bile hala büyüğüyle de ilgileniyor olacağım :) yani aslında ilk çocuklarımız bu anlamda her halikarda daha şanslılar. Sen de böyle rahatlatmaya çalış kendini :)Kızlar benim ikinci oglum olacak ilkte bu kadar meraklı degildim şimdi acabaa nasıl abisine benzicekmi onun kadar güzel olurmu onun kadar severmiyim yada o kücük diye büyük ogluma haksızlık yaparmıyim bir sürü var sacmalıyorum mu ne sizdede böyle düşünen varmı
Saol cnm tek degılmisim en azndan:)Ben :) ve de eşim :) hatta o bu konuda benden daha dürüst,, Ayşe kadar sevemicem diye çok korkuyorum diyo sürekli. Aklım kabul ediyo ama hayal edemiyorum o kadar seveceğimi diyo :) benim de daha çok dediğin gibi büyüğü ihmal etme korkum var. Yalnız ona da şöyle düşünüyorum,, hayatta herkesi ihmal etmiş olabilirim, her konuda büyük eksikliklerim olmuş olabilir,, ama kızım için şimdiye kadar gereken herşeyi yaptığıma inanıyorum. Hatalarım olmuştur, ama canı gönülden, canım çıkana kadar da peşinden koşmuşumdur. Oysa ikinciye ona yaptığım gibi sadece "tek çocuğa odaklanarak" bakamam, çünkü biraz ihmal etmem gerekse bile hala büyüğüyle de ilgileniyor olacağım :) yani aslında ilk çocuklarımız bu anlamda her halikarda daha şanslılar. Sen de böyle rahatlatmaya çalış kendini :)
Evet resmen psikolojim bozulmuş bikaç günde de farkında değilmişim ne kadar bozulduğunun :) kahvaltı bile yapmadan gittik sabah,, sonra doktordan çıktık ve günlerdir ilk defa iştahla ve isteyerek kahvaltı yaptım. Şarkı söyleyesim falan geldi ortalık yerde :)))))
Ya aslında beğendim ben ama belki ömrümün yarısı eminönü civarında geçtiği içindir,, daha farklı bişey bulabilirsin gibi geldi. Yani sorduğun için yazayım dedim,, aldım desen yazmazdım hayatta,.. kızma sakın :)
Tekrar cgrdımi tahlil istedimi en önemlisi sen doktoruna güveniyormusun ins vaktinde gelir bebis daha ufakmıstabilmiyorum ki canim yaa
Tekrar cgrdımi tahlil istedimi en önemlisi sen doktoruna güveniyormusun ins vaktinde gelir bebis daha ufakmısta
Yok kesinlikle değiliz tek :) eminim çocuklarını gerçekten önemseyen herkeste vardır o :) bi de "suçluluk duygusu" anneliğin kaçınılmaz bi parçasıymış.. ne yaparsak yapalım bi tarafımız yetersiz hissedicek belli ki,, bu işin doğası bu belki de.. hatta belki de iyi anne olabilme dürtüsünün ta kendisi :))Saol cnm tek degılmisim en azndan:)
Peki cnm bu on gün icinde devm edrse sıvı bebege bir zararı olurmu on gün cok degilmi bnce sıvı gelmeye devam ediyorsa ihmal etme yok10 gun sonra yine kontrol var. o zaman tekrar ister tahlil,ilac etki etti mi diye.
tek duam zamaninda sagliklagelmesi. 2 kg.nun ustune bi ciksak,biraz daha rahatlarim.
aramda aman aman bir bağ yok doktorumla. Arada acaba dogru doktorla miyim sorusu geliyor aklima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?