2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İki melege de massallah canım Ayse artık kocaman oldu alisacak tabi abla lik yapacak Duru hanima :) Duru bebek sağ salim gelsin inşallah sizi üzmeden Ayse de bidaha hasta olmasın bütün korkuları hemencecik geçsin
Amin cnm,, çok saol :)) valla hamile duası kabul olur diolar ya siz böyle yazdıkça içime bi ferahlık geliyo anlatamam :) o yüzden ben de sürekli buradaki herkesi de dahil ederek dua ediyorum. İnşallah bir buçuk ay sonra hepimizin kucağında, bazılarımızın da hem paçalarında hem kucaklarında sağlıklı can parçası kuzucuklar olucak :)

Evet heyecan, hüzün, duygu karmaşaları çöktü bana.
:)
Ne yaptı Ne etti yine yengeç olacak galiba bizimki :)
Anne ve babası gibi

Amin canım inşallah
Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar versin

Kızlar benim ikinci oglum olacak ilkte bu kadar meraklı degildim şimdi acabaa nasıl abisine benzicekmi onun kadar güzel olurmu onun kadar severmiyim yada o kücük diye büyük ogluma haksızlık yaparmıyim bir sürü var sacmalıyorum mu ne sizdede böyle düşünen varmı

cok sevindim canim,masallah:))
hakikaten hicbir seye cok uzulmemek lazim.arkasindan ne hayir cikacak bilemiyoruz. hasta olmasinda da varmis iste bir hayir.

Evet resmen psikolojim bozulmuş bikaç günde de farkında değilmişim ne kadar bozulduğunun :) kahvaltı bile yapmadan gittik sabah,, sonra doktordan çıktık ve günlerdir ilk defa iştahla ve isteyerek kahvaltı yaptım. Şarkı söyleyesim falan geldi ortalık yerde :)))))

Yok bakıyoruz daha kafayı sıyırmadan bişey bulmak istiyorum:)

Ya aslında beğendim ben ama belki ömrümün yarısı eminönü civarında geçtiği içindir,, daha farklı bişey bulabilirsin gibi geldi. Yani sorduğun için yazayım dedim,, aldım desen yazmazdım hayatta,.. kızma sakın :)

İnşallah canım
Hemencecik ayılıp bebeğimle ilgilenmek, bol bol emzirmek istiyorum.
:)
Sağlıkla,önemli olan o

Değil mi takvim yakın olunca insan ister istemez kendi doğumunu düşünüyor :)
Seninki daha beklesin benimki gibi aceleci olmasın :)
Dağlıkla ve zamanında gelsin.
Bakalım artık buradan yazarım deneyimlerimi. :)

Ben :) ve de eşim :) hatta o bu konuda benden daha dürüst,, Ayşe kadar sevemicem diye çok korkuyorum diyo sürekli. Aklım kabul ediyo ama hayal edemiyorum o kadar seveceğimi diyo :) benim de daha çok dediğin gibi büyüğü ihmal etme korkum var. Yalnız ona da şöyle düşünüyorum,, hayatta herkesi ihmal etmiş olabilirim, her konuda büyük eksikliklerim olmuş olabilir,, ama kızım için şimdiye kadar gereken herşeyi yaptığıma inanıyorum. Hatalarım olmuştur, ama canı gönülden, canım çıkana kadar da peşinden koşmuşumdur. Oysa ikinciye ona yaptığım gibi sadece "tek çocuğa odaklanarak" bakamam, çünkü biraz ihmal etmem gerekse bile hala büyüğüyle de ilgileniyor olacağım :) yani aslında ilk çocuklarımız bu anlamda her halikarda daha şanslılar. Sen de böyle rahatlatmaya çalış kendini :)

Saol cnm tek degılmisim en azndan:)

insanin ustunden sanki yuk kalkiyor ve kus gibi hafifliyor:)

Tekrar cgrdımi tahlil istedimi en önemlisi sen doktoruna güveniyormusun ins vaktinde gelir bebis daha ufakmısta

10 gun sonra yine kontrol var. o zaman tekrar ister tahlil,ilac etki etti mi diye.
tek duam zamaninda sagliklagelmesi. 2 kg.nun ustune bi ciksak,biraz daha rahatlarim.
aramda aman aman bir bağ yok doktorumla. Arada acaba dogru doktorla miyim sorusu geliyor aklima.

Saol cnm tek degılmisim en azndan:)
Yok kesinlikle değiliz tek :) eminim çocuklarını gerçekten önemseyen herkeste vardır o :) bi de "suçluluk duygusu" anneliğin kaçınılmaz bi parçasıymış.. ne yaparsak yapalım bi tarafımız yetersiz hissedicek belli ki,, bu işin doğası bu belki de.. hatta belki de iyi anne olabilme dürtüsünün ta kendisi :))

Peki cnm bu on gün icinde devm edrse sıvı bebege bir zararı olurmu on gün cok degilmi bnce sıvı gelmeye devam ediyorsa ihmal etme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…