Çok güzelmiş cnm :) ve de kapı süsü yaptırmayı unuttum,, yetişir mi? Hazır mı alsam? Ne gizel panikledim gece gece,, iyiki hatırlattın :)))Annem şöyle bir şey yaptırmış
Çok güzelmiş bence ya hem de sırada değil çok beğendim. Güle Güle dagit:)
Saol cnm içimi rahatlattınYok kesinlikle değiliz tek :) eminim çocuklarını gerçekten önemseyen herkeste vardır o :) bi de "suçluluk duygusu" anneliğin kaçınılmaz bi parçasıymış.. ne yaparsak yapalım bi tarafımız yetersiz hissedicek belli ki,, bu işin doğası bu belki de.. hatta belki de iyi anne olabilme dürtüsünün ta kendisi :))
Hakikaten çok zarifKızlar hastanede hediye olarak dağıtmak için instagramdan sipariş verdiğim magnetlerim hazırlanmış. Bu sabah fotosunu gördüm çok beğendim. Düşünen varsa tavsiye ederim.:)
Sen de saol cnmSaol cnm içimi rahatlattın
Evet bazen doyamıyo insan... halbuki ne kaldı şunun şurasında,, boool bol görücez öpücez mıncıklıcaz zaten :))ayy evet aynen oyle bizim muayeneler de:)) hemen bitiyor,oncekiler gibi uzun olsun istiyor insan:))
telkin edeyim kendimi en iyisi:)
Heyecan bastı ama sanki en çok da daha dursun içerde istiyorum. Onunla yaşadığım şu hamilelik bitecek diye de üzülüyorum aslında. Hatırlayayım bu hareketleri tekmeleri diye bugün oturup bebeğimi dinledim bol bol. Hamilelik bitişi hüznü bastı.
Ama tabi bir yandan da doğacak olması ile birlikte acaba kime benziyor, nasıl olacak, hayatımız tamamen değişecek düşünceleri de var :)
Eşyalarına bakıp, 4 gün sonra yanımızda diyoruz eşimle :)
Karma karışık :)
Saol cnmOyyy o nasıl yanişler öyle :))) bal yanak bal dudak maşallah bayıldım yaaaaaa
Nst için ise şunu biliyorum, işaret kendini tekrar ediyorsa, yani periyodik ise, o Doğum sancısı imiş. Mesela iki tepe yan yana ve sonra dümdüz, sonra tekrar iki tepe yanyana sonra tekrar aynı miktarda dümdüz. Bu şekilde de olsa kendini tekrar etmiş oluyor dolayısıyla Doğum sancısı. İllaki sinüs formu olması gerekmiyor canım.
Güzel canım ne kadarmış tanesi.sende yapabilirsinNasıl sizce kızlar?
Peki cnm bu on gün icinde devm edrse sıvı bebege bir zararı olurmu on gün cok degilmi bnce sıvı gelmeye devam ediyorsa ihmal etme yok
Yaptr cnm konus doktorunla ihmale gelmezgelen sivi amniyon sivisiysa iyi degil sanirim ama bunu anlamanin yolu da doktorun bana yapmadigi testi yaptirmak.
Yaptr cnm konus doktorunla ihmale gelmezarch2401 basından geçti en iyi o bilgilendirir seni
iste onu bilmiyorum. bebegin suyunu anlamak icin yapilan testler varmis ama onlardan yapmadio yuzden kafam takildi,yapsaydi icim rahat ederdi,enfeksiyondan der ilaci icer gecerdim.
idrar tahlili,idrar kulturu ve kan tahlili yapti,idrarda enfeksiyon var,ilac ic dedi o kadar.
Belki ultrasonda su miktarı vs iyi diye olabilir mi?
Atasehir sifa cnm ,ehh senin tombiş yanak duru kadar olmasa daMaşallah cnm,, kilosu da toplamış,, doğabilir kuzu mutlu mesuthangi hastaneydi senin bu arada?
Çünkü bende de öyle bişey olmuştu,, hatırlarsın belki çok havuza girdim o ara diye epey korkmuştum. İdrar testi yaptı önce,, onda çok az enfeksiyon çıktı ve ilaç verdi. Ultrasonda baktı, kesede yırtık vs yok ve su miktarı iyi dedi. Eğer hızla gelen bi akıntı olsaydı şu anda sıvıda azalma yok, demek ki bebeğin suyu değil derdim, ama kesikli ve az geldi dediğiniz için bakalım, çünkü azsa şu an belli olmaz ultrasonda ama bi süre sonra yavaş yavaş azalabilir su dedi. Anlatabildim mi acaba :) yani gelen sıvı miktarı fazlaysa ve amniyon sıvısıysa ultrasonda o anki görüntüde sıvıda azalma oluyor anladığım kadarıyla,, azalma yoksa ve enfeksiyon da çıkarsa idrar yolu diyorlar. Ama az az sızıntı şeklindeyse ve idrarda enfeksiyon yoksa belki ultrasonda göremediğimiz bi kaçak vardır diye düşünüp o zaman test yapıyorlar.o yuzden mi test yapmamis olabilir diyosun?
ultrasonda suyu iyi diyor her zaman ama gelen sivinin ne oldugunu bilmesiyle onun nasil bir ilgisi var canim
gelen sivi amniyon sivisiysa iyi degil sanirim ama bunu anlamanin yolu da doktorun bana yapmadigi testi yaptirmak.
Yok canım niye kızayım kararsız kaldım o yüzden sordum fikir alayım diye eşim beğendi de çok içime sinmedi bakmaya devamEvet resmen psikolojim bozulmuş bikaç günde de farkında değilmişim ne kadar bozulduğunun :) kahvaltı bile yapmadan gittik sabah,, sonra doktordan çıktık ve günlerdir ilk defa iştahla ve isteyerek kahvaltı yaptım. Şarkı söyleyesim falan geldi ortalık yerde :)))))
Ya aslında beğendim ben ama belki ömrümün yarısı eminönü civarında geçtiği içindir,, daha farklı bişey bulabilirsin gibi geldi. Yani sorduğun için yazayım dedim,, aldım desen yazmazdım hayatta,.. kızma sakın :)
Atasehir sifa cnm ,ehh senin tombiş yanak duru kadar olmasa daidare eder benim kızımda :)
Ben de yaptırmadım bişey dahaYok canım niye kızayım kararsız kaldım o yüzden sordum fikir alayım diye eşim beğendi de çok içime sinmedi bakmaya devam
Aynen aynen,bi de dogru mu bilmiyorum da kız cocuguna göre iyi diolar erkekler daha mı kilolu olur? Anlamadım, el kadar bebeler yaniii kızı erkegi fark eder mi :)Yok cnm ya aynılar nerdeyse :) bu gidişle doğumları da aynı gün olucak zaten,,, yazışırız artık tutturmuş mu doktorlar kiloları diye :))) bize de birer hafta arayla ölçtüğümüz için yanılma payı artıyor ama üç kilonun üstünde olduğu kesin dedi. Anladığım kadarıyla 3 kilo iyi bi sınır,, onu atlattık ya buna da şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?