2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm içimi rahatlattın

:))) doğduktan sonra da ilk günler bazen hala karnındaymış gibi hissediyo insan :) kolay değil, 9 ay boyunca hem fiziksel hem psikolojik olarak adapte oluyoruz,, hem zor hem de çok güzel çok özel bi süreç aslında hamilelik. Ama bence kucağına aldığın an bile çok büyük kısmı unutuluyor,,, daha 4 sene bile olmadığı halde bana üstünden 40 yıl geçmiş gibi geliyo mesela... oysa kızımı gördüğüm ilk an dün gibi...

Saol cnm Ben de kız uyuduktan sonra rahat rahat bakıp sevdim bi güzel fotoyu :)) nst yi de hem iyice sorayım hem de bi parçasını alıp hatıra niyetine saklayayım diyodum ama bekleyen hamilenin yerine koydum kendimi bi an,, dedim tutmayalım adamı fazla :)))))) saol bilgiler için :))

Belki ultrasonda su miktarı vs iyi diye olabilir mi?

o yuzden mi test yapmamis olabilir diyosun?
ultrasonda suyu iyi diyor her zaman ama gelen sivinin ne oldugunu bilmesiyle onun nasil bir ilgisi var canim
Çünkü bende de öyle bişey olmuştu,, hatırlarsın belki çok havuza girdim o ara diye epey korkmuştum. İdrar testi yaptı önce,, onda çok az enfeksiyon çıktı ve ilaç verdi. Ultrasonda baktı, kesede yırtık vs yok ve su miktarı iyi dedi. Eğer hızla gelen bi akıntı olsaydı şu anda sıvıda azalma yok, demek ki bebeğin suyu değil derdim, ama kesikli ve az geldi dediğiniz için bakalım, çünkü azsa şu an belli olmaz ultrasonda ama bi süre sonra yavaş yavaş azalabilir su dedi. Anlatabildim mi acaba :) yani gelen sıvı miktarı fazlaysa ve amniyon sıvısıysa ultrasonda o anki görüntüde sıvıda azalma oluyor anladığım kadarıyla,, azalma yoksa ve enfeksiyon da çıkarsa idrar yolu diyorlar. Ama az az sızıntı şeklindeyse ve idrarda enfeksiyon yoksa belki ultrasonda göremediğimiz bi kaçak vardır diye düşünüp o zaman test yapıyorlar.

gelen sivi amniyon sivisiysa iyi degil sanirim ama bunu anlamanin yolu da doktorun bana yapmadigi testi yaptirmak.

Cnm bence baska bi doktora daha görün sen,hem dogru doktorda mıyım acaba diosan doktoruna güvenmiyorsun demektir ki,bence bu cok onemli.. Allah korusun daha bebeğinde kücük olmaz ya hani kötü bir durum olsa cok pisman olursun,tabii bu benim fikrim cnm...

Yok canım niye kızayım kararsız kaldım o yüzden sordum fikir alayım diye eşim beğendi de çok içime sinmedi bakmaya devam

Atasehir sifa cnm ,ehh senin tombiş yanak duru kadar olmasa da idare eder benim kızımda :)

Yok cnm ya aynılar nerdeyse :) bu gidişle doğumları da aynı gün olucak zaten,,, yazışırız artık tutturmuş mu doktorlar kiloları diye :))) bize de birer hafta arayla ölçtüğümüz için yanılma payı artıyor ama üç kilonun üstünde olduğu kesin dedi. Anladığım kadarıyla 3 kilo iyi bi sınır,, onu atlattık ya buna da şükür :)

Yok canım niye kızayım kararsız kaldım o yüzden sordum fikir alayım diye eşim beğendi de çok içime sinmedi bakmaya devam
Ben de yaptırmadım bişey daha duasında dağıtalım diye düşünüyorum... hastaneye zaten çok fazla gelen olmaz.. onlara kurabiye şerbet merbet yeter, yabancı değiller :)) hediyeliği de doğduktan sonraki sabahlayan gecelerden birinde seçerim artık böylece :) nereden bakıyosun bu arada? Fiyatlar nasıl?

Aynen aynen,bi de dogru mu bilmiyorum da kız cocuguna göre iyi diolar erkekler daha mı kilolu olur? Anlamadım, el kadar bebeler yaniii kızı erkegi fark eder mi :)
Amaan saglıgı yerinde olsun da 300-400gr eksik olsun hiiç onemli deil valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…