2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Düzelttim/Ekledim

Sıcak olmasa bile uyunmuyor hiç rahat değilim wc ye saat başı. Bel ağrısı burun tıkanması birde üsutup bronsitimi azdirdim öksürük nefes darlığı off basım tuttu ben yastga kafamı koyar koymaz uyuyan insandan özledim ...

günaydın canım bende senin gibiyim allah izin verirse inşallah ikinci oğlum olacak bende aynı duyguları ve kaygıları paylaşıyorum en çok ta araları 3 yaş kıskançlık olacak mı nasıl atlatacapız o evreyi kafamda deli sorular

Ay amin aminnn günlerdir böyle uyumamıştım çok iyi geldi

Tesekkurler canim

amin herkeze hayırlısıyla kucağına almayı Nasıp etsin

Can'ım benıde ekler mısın. Sat 9.112016 Doğum 07.07.2017 ıkınci bebek erkek Ahmet asaf yaş 31 bursa
Aaa selam canım sende mi bursa dasın bende bursadayım ihsaniyede sen hangi semttesin ve hangi hastanede doğum yaptın acaba dr kimdi

Canim biz de çok memnun oluruz :) Capacity bizim de sık gittiğimiz bir avm. Bir dahakine çakıştırabiliriz, bir şeyler içebiliriz dediğin gibi.

Kızlar selamm,

İstanbul'u seller götürmüş bu sabah. Fotoları görünce şoka girdim, ne ara o kadar yağmış ya. Biz de hiç duymadık :) Neyse şimdi güneş açtı. Yaz ortasında bir sonbahar molası verdik :)

Güzel bir gün diliyorum hepinize

Son düzenleme:
Kokulu sabun da çok baktım buda iyiymiş bak aklımda bulunsun gitti gidiyor da çok çeşit oluyor bak istersen
Senin ki de güzel kullanışlı olur hem çöpe gitmeyecek bişey en azından
Evet aliexpress çok geç gönderebiliyor. Gittigidiyor aklıma gelmemişti. Bakayım bi ,, saol cnm :)

Günaydın cnm,, ben de hiç duymadım. Eşimi aradım sabah, kapalıçarşıyı da su basmış tabi,, elektrik de gitmiş, eve dönüyorum dedi :) sıcak diye diye sonbaharı getirdik gerçekten :))

Bence öyle yap cnm. Hastaneye zaten en yakınlar geliyo. Çikolata yahut kurabiye yeterli bence.

Biz de öyle yapıyoduk cnm :))) aşağı yukarı doğru çıkıyodu :))) biraz daha idare edemez misin işleri? Şu an hala yorgundur vücudun, dışarıda fazla hırpalanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…