2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm bnmkide 4 yasında ne olca
k merak ediyorum dengeyi kurmaya bakcaz yanlarnda cok sevmicez artk

Canim biz de çok memnun oluruz :) Capacity bizim de sık gittiğimiz bir avm. Bir dahakine çakıştırabiliriz, bir şeyler içebiliriz dediğin gibi.
Süper,. anlaştık :)) kimbilir kaç kere aynı anda orada olmuşuzdur zaten :)))) bi sene boyunca oradaki mağazada durdum ben çünkü haftada 6 gün :)

babalara da çok iş düşüyo bence cnm. Aradaki eksikliği onların telafi etmesi gerekicek mümkün olduğu kadar..

Günaydın cnm,, ben de hiç duymadım. Eşimi aradım sabah, kapalıçarşıyı da su basmış tabi,, elektrik de gitmiş, eve dönüyorum dedi :) sıcak diye diye sonbaharı getirdik gerçekten :))

Aynen canım benim işim evime çok yakın olduğumdan ben sabah şemsiye bile açmadan ofise girdim. Eşim Gayrettepe'ye gidiyor, arayıp "İstanbul Venedik'e dönmüş şuan nehir turu yapıyorum :) " dedi de öyle haberim oldu benim. E5'i falan hep su basmış.

Ben de diyorum sıcaklardan çok mu şikayet ettik acaba :)

Benimki de şimdi aradı, her yeri kapamışlar Topkapı turu atıyorum, ağlıcam şimdi diyo :))))

Süper,. anlaştık :)) kimbilir kaç kere aynı anda orada olmuşuzdur zaten :)))) bi sene boyunca oradaki mağazada durdum ben çünkü haftada 6 gün :)
Kesin defalarca aynı anda orda bulunmuşuzdur :) Benim de senelerce haftaiçim haftasonum hep Bakırköy'de geçti. Okul, dersane, arkadaş çevresi falan oralardaydı genelde :)

Eksiiiiik var,ben yookuuuummmmm :)

Evett yaa insanlar yollarda mahvolmus...
Carpık kentleşme,altyapı sorunu iste yazık valla:/ bi video gördüm metrobusun ici bile su dolmustu töbe töbe yaaa

Yok canım ikimizde doğurmayalım mümkünse 38 e kadar.benim ikimci bebegim ilki 35. Haftada doğdu zaten elim yüreğimde.ama saglıklı olsunda.39 40 dopup küveze girenler var.
Inş canım o günlere geliriz sağasalim kucagımıza alırız

Kızlar serinlik deyince çok imreniyorum gerçekten çünkü Ankara yanıyoo kafam resmen soğuk sudan çıkmıyo ama sıcaktan bana mısın demiyo ya çıldıriciiimmm

Ayy ne güzel yazmışsın öyle amin amin inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu :)

Kızlar serinlik deyince çok imreniyorum gerçekten çünkü Ankara yanıyoo kafam resmen soğuk sudan çıkmıyo ama sıcaktan bana mısın demiyo ya çıldıriciiimmm
İstanbul.baya baya sel olmuş sanırım teyzemle konuştum az önce iş yerine zor gittim dedi ben canakkaledeyim burasıda kapalı esiyor ama yağmur yok ilk defa vantilatör çalışmıyor evde

Eki Görüntüle 2022336 çokta şey yapmamak lazım diye boşa demiyorum :))))
Ben son bir aya kadar sırt üstü yatıyordum gayet hatta bazıları rahatsız ediyor deyince şaşırıyordum ama şimdi yatamıyorum ya nefesim kesiliyor sanki dr lar bunun olacağını düşünerek yatmayın diyor bence beni hiç rahatsız etmemişti çünkü yatmaman gereken zamanda da yatamıyorsun zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…