2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm bnmkide 4 yasında ne olcak merak ediyorum dengeyi kurmaya bakcaz yanlarnda cok sevmicez artk
O da bana küçüğe haksızlıkmış gibi geliyor. Büyük olan sınırsız sevginin ne demek olduğunu biliyor çünkü tek başına, anne babasını kimseyle paylaşmadan, kimsenin yanında daha az sevilme derdi olmadan büyüdü ama küçük çocuk doğunca büyük kıskanmasın diye onun yanında az sevilirse küçük çocuğun nasıl hissedeceğini de düşünmek lazım. Annem babam beni seviyor ama ablamın-abimin yanında daha az seviyor diye içlenebilir çocuk.

Ben bunu yakınımda bir ailede görüyorum, büyük çocuk çok kıskanç hem annesini babasını hem dedesini kıskanıyor. Eve geldikleri zaman biri eskaza önce küçüğü öpsün, sarılsın hatta seslensin kıyamet kopuyor, küsüyor, ağlıyor... E büyük anladığı ve kıskandığı için severken "sen daha tatlısın, aman o ne anlar, o zaten daha tuvaletini tutamıyor" falan diye büyüğe gaz veriyorlar. Büyük başka odadayken seviyorlar küçüğü. Ufaklık daha anlayacak yaşta değil diye rahatlar ama bebekler çok uyanık her şeyi anlıyorlar. Ben de her fırsatta savunmaya çalışıyorum ufaklığı, söylüyorum da hatta yazık değil mi bu çocuğa diye ama değişmiyor çünkü büyük küsüp ağlıyor. Bana yapamıyor mesela tavrımı bildiğinden ama diğer herkes parmak kadar bebeyi eziyor gibi geliyor bana. Buna başka bir çözüm bulmanın yolu olmalı, iki çocuğu da dışlamadan, ikisine de eksiklik hissettirmeden sevgiyi iki çocuğa paylaştırabilmek gerekir. Eğer bu konuda korkunuz ya da şüpheniz varsa bir pedagoga danışıp ne yapmanız gerektiğini sorsanız çok güzel olur bence, bir uzmandan fikir almış olursunuz.

Kızlar bilginiz olsun,eksiginiz varsa...

Eklentiler

• IMG_5298.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 68
Slm kızlar nasılsınız? Ben kontrolden geliyorum aldinda 20sindeydi âmâ bugüne aldılar. Benim bebiş makata dönmüş yine 35+1iz bugun yani 35 hafta bitmis 36 dan 1 gun almisiz dedi doktor.biliyorsunuz benim suyum fazlaydı bu haftayida atlatmam bizim için daha iyi olacağını söyledi doktor sürekli yatmam lazım artık cünkü ayaklar aşağıda olduğu için suyumu patlatabilirmis bebiş eğer sancı yada suyum gelmezse 10 ağustosa kadar müddet verdi dönmesi için dönmezse sezzeryan dedi mecburen ama ben çok korkuyorum sezeryandan olan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatırmısınız . 2930 gr olmuş kuzum allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasıp etsin inşallah bizden bu kadar :)

Slm kızlar nasılsınız? Ben kontrolden geliyorum aldinda 20sindeydi âmâ bugüne aldılar. Benim bebiş makata dönmüş yine 35+1iz bugun yani 35 hafta bitmis 36 dan 1 gun almisiz dedi doktor.biliyorsunuz benim suyum fazlaydı bu haftayida atlatmam bizim için daha iyi olacağını söyledi doktor sürekli yatmam lazım artık cünkü ayaklar aşağıda olduğu için suyumu patlatabilirmis bebiş eğer sancı yada suyum gelmezse 10 ağustosa kadar müddet verdi dönmesi için dönmezse sezzeryan dedi mecburen ama ben çok korkuyorum sezeryandan olan arkadaşlar tecrübelerinizi anlatırmısınız . 2930 gr olmuş kuzum allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasıp etsin inşallah bizden bu kadar :)

Ay canm Allah yardimcin olsun.. bebeğine maşallah tontismis. Allah sağlıkla hayırlı vakitte kucağına almayı nasip etsin. Hesey olacağına varıyor stres olma. Kimi sezeryan çok hafiif geçiyor kimisi zor. Bünyeye göre değişiyor sanirim

babalara da çok iş düşüyo bence cnm. Aradaki eksikliği onların telafi etmesi gerekicek mümkün olduğu kadar..
Çok haklısın canım allahtan eşim çok ilgili çok düşkündür çocuğuna zaten benden daha fazla sever çocukları ve daha tahammüllü ve sabırlıdır gerçekten. Şimdiden banyosunu yaptırıyor hemeğini yediriyor hergün parka götürür evde ben yemek yaparken oyunlar oynarlar şansımız ailemiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…