2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar sizin bebişlerde çok hıçkırıyormu. Bizimki gün içinde 5-6 defa hıçkırıyor bi kaç dk sürüyor. Bayılıyorum o haline:)
Hıçkırmadınız çok iyi olduğunu, ciğerlerin gelişmesi anlamına geldiğini söyledi en son gittiğim doçent.
:)
Hem de sevimli oluyor dediğin gibi

bence bunlar hep cok oynamaktan

gunaydin kizlar

ben bu gece sahane uyudum valla. 1 kez wcye kalktim 4 bucukta. sonra uyumam biraz zaman aldi bacaklarim yuzunden ama sizmisim yine :)) bide midem costu bu ara ya ne guzel sakin sakin gecinip gidiyorduk.

bence bunlar hep cok oynamaktan
Ya sorma oynama işi de yalan oldu dün kötü bi gündü annemin iki dünürü de kaza yaptı, yani benim kv kp ve abiminkiler, ikisi de düğüne gelirken. Maddi hasarlı kazalar ama abimin eşinin kardeşinin yaptığı kazada karşı taraftaki çocuk askermiş izinli gelmiş ehliyet yok bunlar da kızmış şikayetçi olmuş. Ama karşı taraf çingene gibi belalı tipler çıkmışlar minibüs minibüs adam çağırmışlar bizimkiler 3 kişi orda adamlar, kızları aldık geldik düğüne. Abimler de bi şekilde anlaşıp gelene kadar kalbim ağzımda atıyordu. Akşam buraya yazarken de hiç keyifli değildim yani aslında bir iki oynadım ama yok korktum cidden.

oyy cok gecmis olsun. birine bisey olmasin olan arabaya olsun da insanlar niye boyle ben anlamiyorum. ehliyetsiz araba kullaniyorsun kaza yapiyorsun ama hem suclu hem guclu. neyse bisey olmamis canim allah korusun valla. kimseye bisey soylemeye gelmiyor artik sokakta.

Aynen öyle canım çok sağol. Hem suçlu hem güçlü dediğin gibi, gidemiyoruz da yanlarına, hoş gitsek napıcaz, napıcam şu halimle ama gerçekten korktum modum düştü falan. Neyse ki sıkıntısız atlattık.
Bi de doğuraydım

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun Bunca şeye doğmayan bebe az daha bekler ne inat çıktı senin bebis de benimki gibi dağ tepe tirmandım bütün düğünlerde halay başı oldum ama yok benim oğlan da gelmiyo bide böyle dedim diye bugün gelirmiş senin ki :)))

Sağol canım.
Aynen ya keçi kızım diycem doğunca, annem de bana öyle derdi inadımdan
Doğsun ya ben hazırım bekliyorum

Çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin tabi ki. Ama insan zaten kazanın stresiyle gerilip stres oluyor bir de karşı taraf da böyle üste çıkmaya çalışınca hepten sinirlenir. Oh ne güzel, ehliyetsiz araba kullan milletin de canını riske at sonra vay efendim 5 araba insan yığarız buraya diye atar yap. Elime levye alıp dalasım geldi ne yalan söyleyeyim
Neyse atlattılarsa sorun yok, cok geçmiş olsun tekrardan, dikkat etmek lazım ya.

Bizim kiz surekli hickiriyo kasiklarimin ortasinda hissediyorum eee hickirik aqizdan olduquna qore dondumuki acaba kafamda deli sorular
Hıçkırık ağızdan değil de göğüs ve karından olur daha çok. Hıçkırdığımızda en çok oralar oynar. Bence ona bakıp çözemezsin nerede olduğunu :)

Ya bi de bebek vardı arabada oto koltuğunda değilmiş kafasını çarpmış öndeki koltuğa, ondan da korktuk uyutmadık uzun süre, kustu falan yavrum kıyamam. İnsan sinirleniyor gerçekten.

dun aksam dogurmamissin ya bence vakit var daha

Günaydın Kızlar Bugün kendimi zor işe attım kollarım , ellerim , ayaklarım resmen taşıyamadım onları yerçekimine yenik düşüyoduk az daha neyse ki vardım işyerine

Cnm hatırlarsan benim oğlumda makat gelişiydi başı hep sag tarafımdaydı oturmak bile işkence gibi geliyordu bu iki hafta olacak ki o rahatsızlık gitti hıçkırığıda kasıkta hissedince tmm kesin dönmüş dedim ki kontrolde doktorumuzda döndüğünü söyledi yani minik kızın dönmüş ( teşhisi koydum bu arada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…