2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm hatırlarsan benim oğlumda makat gelişiydi başı hep sag tarafımdaydı oturmak bile işkence gibi geliyordu bu iki hafta olacak ki o rahatsızlık gitti hıçkırığıda kasıkta hissedince tmm kesin dönmüş dedim ki kontrolde doktorumuzda döndüğünü söyledi yani minik kızın dönmüş ( teşhisi koydum bu arada)

Cnm hatırlarsan benim oğlumda makat gelişiydi başı hep sag tarafımdaydı oturmak bile işkence gibi geliyordu bu iki hafta olacak ki o rahatsızlık gitti hıçkırığıda kasıkta hissedince tmm kesin dönmüş dedim ki kontrolde doktorumuzda döndüğünü söyledi yani minik kızın dönmüş ( teşhisi koydum bu arada)

Ayyy e biz aqizdan hickiriyoruzya ben niye ole dusundum ki bi an offf dondumu donmedimi bi turlu anlayamadim bi hafta qecseydide kontrole qitseydim bi

Kızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acaba bütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.

E bende kasikta hissettim hickiriqi dun ilk defa cok sevindim dondu diye ama benimde kiz makat qelisi ve hep saq tarafimda kaburgamin altinda bisey war qibi eqilip bukulemiyorum hala o problem olduquna qore donmedi demekki

Ayy ne quzel iste canim sevinsene bebek qeliyoooo

E bende kasikta hissettim hickiriqi dun ilk defa cok sevindim dondu diye ama benimde kiz makat qelisi ve hep saq tarafimda kaburgamin altinda bisey war qibi eqilip bukulemiyorum hala o problem olduquna qore donmedi demekki
Onun için bişey diyemicem cnm yorum yok

Gözün aydın ilk aşama başlamış desene nişandan sonra iki gün içindede olabilir doğum iki haftayıda tamamen vücutla alakalı yani tahmin edilemiyor sancı ve açılma yoksa hakkında hayırlısı neyse o olsun cnö

2 günde de başlar doğum 2 hafta sonra da gelebilir diye okudum nişandan sonra. Sen git bugün açılmanı falan kontrol ettir doktoruna. Korkma hiç, aylardır bunun için taşıyoruz çocuğu, sonunda bekleyişin bitiyor ve kavuşuyorsun yavruna bunu düşün. Bol bol nefes egzersizi yap, sancın gelince hareket et diyorlar, iyi gelirmiş. Bir de bizi haberdar et, merakla bekliyoruz :)

Hadi hayırlısı eli kulağında artık bebeğinin demekki. Bünyeye göre degiisyir sanırım doğumun ne zaman başlayacağı. San cin olursa ihmal etme ama artik

Ay evet sevinsene benim nişanım gelsr göbek atıcam
Gelir sancın,nişandan sonra doğuma kadar 12-18 saat geçer demişti doktorum.

İsmiyle yaşasın minik oğlan sonunda anlasabildiginize sevindim
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
ay hadi bı bebiş daha geliyor korkma sakin ol bence doktora git açılma varmı bakılsın ona göre beklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…