- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Ayyy e biz aqizdan hickiriyoruzya ben niye ole dusundum ki bi anÇok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin tabi ki. Ama insan zaten kazanın stresiyle gerilip stres oluyor bir de karşı taraf da böyle üste çıkmaya çalışınca hepten sinirlenir. Oh ne güzel, ehliyetsiz araba kullan milletin de canını riske at sonra vay efendim 5 araba insan yığarız buraya diye atar yap. Elime levye alıp dalasım geldi ne yalan söyleyeyim
Neyse atlattılarsa sorun yok, cok geçmiş olsun tekrardan, dikkat etmek lazım ya.
Hıçkırık ağızdan değil de göğüs ve karından olur daha çok. Hıçkırdığımızda en çok oralar oynar. Bence ona bakıp çözemezsin nerede olduğunu :)
Bende basi orda diye seviniyorumGünaydınnn.Mutella geçmiş olsun canım. Hadi doğur artıkta yavaş yavaş sıra bizede gelsin:) Evininhatunu hıçkırıkta bebeğin Başını hissetmezsin.bizimki gece yine çok hıçkırdı:)
E bende kasikta hissettim hickiriqi dun ilk defa cok sevindim dondu diye ama benimde kiz makat qelisi ve hep saq tarafimda kaburgamin altinda bisey war qibi eqilip bukulemiyorumCnm hatırlarsan benim oğlumda makat gelişiydi başı hep sag tarafımdaydı oturmak bile işkence gibi geliyordu bu iki hafta olacak ki o rahatsızlık gitti hıçkırığıda kasıkta hissedince tmm kesin dönmüş dedim ki kontrolde doktorumuzda döndüğünü söyledi yani minik kızın dönmüş ( teşhisi koydum bu arada)
Ayy ne quzel iste canim sevinsene bebek qeliyooooKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Onun için bişey diyemicem cnm yorum yokE bende kasikta hissettim hickiriqi dun ilk defa cok sevindim dondu diye ama benimde kiz makat qelisi ve hep saq tarafimda kaburgamin altinda bisey war qibi eqilip bukulemiyorumhala o problem olduquna qore donmedi demekki
Gözün aydın ilk aşama başlamış desene nişandan sonra iki gün içindede olabilir doğum iki haftayıda tamamen vücutla alakalı yani tahmin edilemiyor sancı ve açılma yoksa hakkında hayırlısı neyse o olsun cnöKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
2 günde de başlar doğum 2 hafta sonra da gelebilir diye okudum nişandan sonra. Sen git bugün açılmanı falan kontrol ettir doktoruna. Korkma hiç, aylardır bunun için taşıyoruz çocuğu, sonunda bekleyişin bitiyor ve kavuşuyorsun yavruna bunu düşün. Bol bol nefes egzersizi yap, sancın gelince hareket et diyorlar, iyi gelirmiş. Bir de bizi haberdar et, merakla bekliyoruz :)Kızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Korkuyorum canımda çok tatlı :)Ayy ne quzel iste canim sevinsene bebek qeliyoooo
Napalim canim mecbur iste korksakta korkmasakta sonunda cikacak o bebe ordanKorkuyorum canımda çok tatlı :)
Hadi hayırlısı eli kulağında artık bebeğinin demekki. Bünyeye göre degiisyir sanırım doğumun ne zaman başlayacağı. San cin olursa ihmal etme ama artikKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Ay evet sevinsene benim nişanım gelsr göbek atıcamKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
İsmiyle yaşasın minik oğlan sonunda anlasabildiginize sevindimEvet en sonunda, eşimle tartışmaların ve günlerce küsmelerin ardından verebildik karar :)
Yani o taktığı isimden vargeçmedi ona uysun diye ben vazgeçtim ve yeni isim buldum.
Asrın Ateş oldu :)
Sağlıkla gelsin hepsi inşallah canım
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunAynen öyle canım çok sağol. Hem suçlu hem güçlü dediğin gibi, gidemiyoruz da yanlarına, hoş gitsek napıcaz, napıcam şu halimle ama gerçekten korktum modum düştü falan. Neyse ki sıkıntısız atlattık.
Bi de doğuraydım
ay hadi bı bebiş daha geliyor korkma sakin ol bence doktora git açılma varmı bakılsın ona göre beklerdiKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Bitmiş günün o zaman sağlıkla kucağına al inşallah :)Doktor sezeryan için gün verdi
Bende o şekilde yaptım hem.daha pratik hem.sigmadi eşyalarBen kendi eşyalarımı kücük cekcekli bavula koydum bebeğin ki leri bebek cantasına daha kolay aradıgını bulup kullanıyorsun
Nst den selamlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?