- 9 Ekim 2014
- 335
- 782
- 103
- 44
Kahkahalarla geçen bir muayenin daha sonuna geldik bizim oğlan yine kendini göstermedi bi de dalga geçer gibi azıcık sallayalım dedik tamamen yüzünü kollarıyla kapadı gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaanasılsın
Gunaydın,dün gece yazmıssın,.. var mı gelisme? Gecti mi sancı ?Kızlar yaa bi sancı vuruyo böyle kasiklarima yerimden kalkamiyorum hani olur ya böyle şiddetli gaz sancısı onun gibi de adet sancısı gibi de anlamadım gitti eşim çok rahat erken gelcek annesi ondan yapıyo diyo adam da gram panik yok yaaadoktorum da ay sonuna kadar izinli yok randevular bile iptal oldu o yok diye hastaneye de gidesim gelmiyo az daha bekliyorum bakalım nolacak
Canim hep saq tarafimda yukarda hickirirdi ilk defa iki kasiqimin ortasinda hissettim oyuzden dondu heralde dedim bakalim.kontrole qittiqimde sorucamGünaydın güzel annelerr,
Hava güzel istanbulda bunaltmayan bir sel sonrası yaşıyoruz... uyuruz dedim iki gece ama ne mümkün. Bulunduğumuz bölgede gece elektrik çalışması yapılıyormuş iki gecedir elektrik gidiyor ve gittiği anda sitede jeneratör devreye giriyor. Bizimki de kısmen yakın jeneratöre, hoş olmasa ne olur deli gibi ses çıkarıyor kafamın içinde çalışıyor mübarek. Camı kapatınca da nefes alamıyorum sonuç gene uyku yalan.
Şu son bir haftadır çok fenayım zaten bitmeyen ağrılarım var. Bir belim başlıyor, bir karnımda iki taraflı sertleşme giriyor, bir kasıklarım derken hiç tatlı değilim. Ayaklarim zaten hic tasimiyor resmen beni. Korkuyorum biraz daha dayanmaları gerek biz henüz çok kucuguz beklememiz lazım biraz daha...bu hafta cumartesi randevum var kismetse bize de tarih verir heralde..
Sizden okuduklarıma göre ki masallahiniz var çok hızlısınız, herkese güzel zamanlarda vakitli doğum nasip olsun inşallah...nilselen tarih vermiş doktor hayırlı uğurlu olsun allah kolaylıkla sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin. Çok heyecanlıdır eminim ama allahtan son günler verdi tarihi daha önce verip de beklemek daha azap olurdu.
@ayshemina çok sevindim aysenin doktor durumuna her serde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar. Inşallah tedaviyi de sorunsuz atlaticak minik abla.. bu arada durunun kapı süsü de harika olmuş güzel günlerde kullanın.
Mutella hakkaten ısrarla bekliyor senin fındık sen ağustos annesi ol diye mi yapıyor acaba bunları.
Evininhatunu ben de hickiriktan anladım bi tanesi dönünce tesadüf muydu yoksa kriter miydi bilemiyorum ama hıçkırdık yeri değişti aha dönmüş dedim hakkaten de öyle olmuş.
Kahkahalarla geçen bir muayenin daha sonuna geldik bizim oğlan yine kendini göstermedi bi de dalga geçer gibi azıcık sallayalım dedik tamamen yüzünü kollarıyla kapadı gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaa
Bu erkek bebekler cok fena oluyo cokkkkKahkahalarla geçen bir muayenin daha sonuna geldik bizim oğlan yine kendini göstermedi bi de dalga geçer gibi azıcık sallayalım dedik tamamen yüzünü kollarıyla kapadı gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaa
karnım kesin ikiye ayrılıcak bu gece ya... çatlıyorum.. napsam acaba?
Günaydın diycem ama hiç uyudum mu ben acaba?
Sıcak bir yandan boğaz kuruluğu burun tıkanıklığı bir yandan...
Tabi ikinci mekanım ( hatta bu gece tek mekanım da denebilir) tuvaleti de unutmayalım.
Çok sinirliyim çok gerginim çok yorgunum.
Bu mutsuzlukla bugün de doğuramam ben
Hayırlı olsun:) sende saglıkla kucagına alırsın insallahmerhabalar, 2 gün önceki doktor kontrolümüzde tarihimizi belirledik. 23 ağustos civarı kuzucuğumla kavuşucaz muhtemelen :) dolayısıyla ben de ağustos ayına geçiş yapmış oldum :) genelde konuşmalara çok yetişemiyorum ama hep takip tam takip :)
herkes inşallah yavrusunu sağlıkla kucağına alır :)
oyy cok gecmis olsun. birine bisey olmasin olan arabaya olsun da insanlar niye boyle ben anlamiyorum. ehliyetsiz araba kullaniyorsun kaza yapiyorsun ama hem suclu hem guclu. neyse bisey olmamis canim allah korusun valla. kimseye bisey soylemeye gelmiyor artik sokakta.
Gecmis olsun cnmYa sorma oynama işi de yalan oldu dün kötü bi gündü annemin iki dünürü de kaza yaptı, yani benim kv kp ve abiminkiler, ikisi de düğüne gelirken. Maddi hasarlı kazalar ama abimin eşinin kardeşinin yaptığı kazada karşı taraftaki çocuk askermiş izinli gelmiş ehliyet yok bunlar da kızmış şikayetçi olmuş. Ama karşı taraf çingene gibi belalı tipler çıkmışlar minibüs minibüs adam çağırmışlar bizimkiler 3 kişi orda adamlar, kızları aldık geldik düğüne. Abimler de bi şekilde anlaşıp gelene kadar kalbim ağzımda atıyordu. Akşam buraya yazarken de hiç keyifli değildim yani aslında bir iki oynadım ama yok korktum cidden.
Orası öyle tabi ama insan merak ediyo neyseki siyah beyaz da yan profilden tombiş yanakları gördüm içim rahatladııSaglıklı olsun da,bırak sürpriz yaparak, kendini göstermeden gelsinnn:)
Aaaa ilk isaret gelmis... hayırlı olsun:) ne kadar dogum baslar bilmiyorum valla 1-2 güne olan da var 1 hafta 10 güne olanda var... saglıkla gelsin bebişin inşallahKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Çok mu utangaç olucak anlamadım ki sallaıyo doktor azıcık eliyle kapıyodu bu sefer tamamen kollarla kapadı yüzünü çok şaşırdım ya hala etkisindeyimBu erkek bebekler cok fena oluyo cokkkk
Ins koly dogum olur bebegini saglikla kucagına alrdn cnmKızlar dün gece nişan geldi,sancım yok diye doktora gitmedim. Nişandan sonra kaç güne doğum oluyor. Mesai başlasın gidiceğim ama sanki hala yukarda gibi. Birde acayip bir hareketlenme var bizim ufaklıkta. Normalde böyle yapmıyor. Doğarmı acababütün gece uyuyamadım.çok korkuyorum ben.
Orası öyle tabi ama insan merak ediyo neyseki siyah beyaz da yan profilden tombiş yanakları gördüm içim rahatladıı
Masallah o zaman tombişşş yanaklımıza
Nst den selamlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?