2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın güzel annelerr,
Hava güzel istanbulda bunaltmayan bir sel sonrası yaşıyoruz... uyuruz dedim iki gece ama ne mümkün. Bulunduğumuz bölgede gece elektrik çalışması yapılıyormuş iki gecedir elektrik gidiyor ve gittiği anda sitede jeneratör devreye giriyor. Bizimki de kısmen yakın jeneratöre, hoş olmasa ne olur deli gibi ses çıkarıyor kafamın içinde çalışıyor mübarek. Camı kapatınca da nefes alamıyorum sonuç gene uyku yalan.

Şu son bir haftadır çok fenayım zaten bitmeyen ağrılarım var. Bir belim başlıyor, bir karnımda iki taraflı sertleşme giriyor, bir kasıklarım derken hiç tatlı değilim. Ayaklarim zaten hic tasimiyor resmen beni. Korkuyorum biraz daha dayanmaları gerek biz henüz çok kucuguz beklememiz lazım biraz daha...bu hafta cumartesi randevum var kismetse bize de tarih verir heralde..

Sizden okuduklarıma göre ki masallahiniz var çok hızlısınız, herkese güzel zamanlarda vakitli doğum nasip olsun inşallah... nilselen tarih vermiş doktor hayırlı uğurlu olsun allah kolaylıkla sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin. Çok heyecanlıdır eminim ama allahtan son günler verdi tarihi daha önce verip de beklemek daha azap olurdu.
@ayshemina çok sevindim aysenin doktor durumuna her serde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar. Inşallah tedaviyi de sorunsuz atlaticak minik abla.. bu arada durunun kapı süsü de harika olmuş güzel günlerde kullanın.
Mutella hakkaten ısrarla bekliyor senin fındık sen ağustos annesi ol diye mi yapıyor acaba bunları.
Evininhatunu ben de hickiriktan anladım bi tanesi dönünce tesadüf muydu yoksa kriter miydi bilemiyorum ama hıçkırdık yeri değişti aha dönmüş dedim hakkaten de öyle olmuş.

Gunaydın,dün gece yazmıssın,.. var mı gelisme? Gecti mi sancı ?
Bel agrın var mı?

Canim hep saq tarafimda yukarda hickirirdi ilk defa iki kasiqimin ortasinda hissettim oyuzden dondu heralde dedim bakalim.kontrole qittiqimde sorucam tesekkur ederim

Kahkahalarla geçen bir muayenin daha sonuna geldik bizim oğlan yine kendini göstermedi bi de dalga geçer gibi azıcık sallayalım dedik tamamen yüzünü kollarıyla kapadı gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaa

Saglıklı olsun da,bırak sürpriz yaparak, kendini göstermeden gelsinnn:)

merhabalar, 2 gün önceki doktor kontrolümüzde tarihimizi belirledik. 23 ağustos civarı kuzucuğumla kavuşucaz muhtemelen :) dolayısıyla ben de ağustos ayına geçiş yapmış oldum :) genelde konuşmalara çok yetişemiyorum ama hep takip tam takip :)
herkes inşallah yavrusunu sağlıkla kucağına alır :)

Hani bi laf vardr ya ,bu hepimizi gömer derler:) seninki de o hesap mutella hepimizi doğurtacak kendi kalacak heee

Hayırlı olsun:) sende saglıkla kucagına alırsın insallah

Mutella cok cok gecmis olsun cnm,insanlarla ugrasmak zor gercekten... neyse ki sizden birilerine bisey olmamış cnm

Haftaya perşembe 40 doluyor kızlar, istese de istemese de doktorum doğurtacak
Ne yalan söyleyeyim normal doğum istiyorum ama belirsiz bi gün olması strese sokuyor beni. İyice hareketlendi her yeri belli karnımın dışından izliyoruz. Sabırsızlanıyoruz, bazen sezeryan olsa günü belli olurdu en azından dediğim oluyor ama hayırlısı tabi sağlıklı olsun da...

Gecmis olsun cnm

Aaaa ilk isaret gelmis... hayırlı olsun:) ne kadar dogum baslar bilmiyorum valla 1-2 güne olan da var 1 hafta 10 güne olanda var... saglıkla gelsin bebişin inşallah

Ins koly dogum olur bebegini saglikla kucagına alrdn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…