Gözünaydın cnm :)) geceler fena gerçekten,, bi de benim karnım çatlıcak ve içinde ne varsa dışarı fırlıcak gibi hissediyorum artık. Sizde de öyle mi? Hakikaten aşırı aşırı gerildi artık ve gece çok sıkıntı yapmaya başladı
Kızlar yaa bi sancı vuruyo böyle kasiklarima yerimden kalkamiyorum hani olur ya böyle şiddetli gaz sancısı onun gibi de adet sancısı gibi de anlamadım gitti eşim çok rahat erken gelcek annesi ondan yapıyo diyo adam da gram panik yok yaaa doktorum da ay sonuna kadar izinli yok randevular bile iptal oldu o yok diye hastaneye de gidesim gelmiyo az daha bekliyorum bakalım nolacak
Cnm ben normal doğum sancısı çekmedim hiç ama bildiğim kadarıyla kasığından değil belinden yayılması lazım. Bir de zaten kasık ağrısı son haftalarda çok oluyor,, kasılır falan da hatta. Panikleyecek bi durum olduğunu sanmıyorum ben
Cnm ben normal doğum sancısı çekmedim hiç ama bildiğim kadarıyla kasığından değil belinden yayılması lazım. Bir de zaten kasık ağrısı son haftalarda çok oluyor,, kasılır falan da hatta. Panikleyecek bi durum olduğunu sanmıyorum ben
Tam uyucak gibi oluyorum "wc",,, yarım saat bi saat zıbarıyorum "su",, o kısır döngü zaten hiç bitmiyo... Arada sağ bacak uyuştu sola dön, sol uyuştu sağa... şimdi de bu sertlik ve patlama hissi gerçekten tuz biber oldu :)
Aynen canim aynen bi ara daliyorum uyaniyorum ayyy ne kadar uyudum bole oh diyorum halbuki uyuyali yarim saat olmus zaman qecmiyo sonra yjne cildirmaca basliyo wc ve su fasli sabaha kadar saq sol donmeceler
Evet ben unutmaktan korkuyorum sanırım
Yeğenlerimin de bazen o ilk zamanlarını hayal etmeye çalışırken üzülüyorum. Keşke o güzel anlar hep taze kalsa :)
Unutuluyor çoğu şey cnn. Dk dk hatırladığım tek şey doğum. Gerisi fotoğraflardan evet bu zamanda bunu yapmıştı soyle de yapıyordu oluyor. O yüzden çok foto video çekmek sart
Bu gece ne güzel uyudum dedim kendime sizleri görünce kızlar. Sanirim çok yorulmak bana yarıyor. Mide yanmasına rağmen uyudum şükürler olsun. 3 defa kalkmalari saymıyorum tabi
Evet en sonunda, eşimle tartışmaların ve günlerce küsmelerin ardından verebildik karar :)
Yani o taktığı isimden vargeçmedi ona uysun diye ben vazgeçtim ve yeni isim buldum.
Asrın Ateş oldu :)
Sağlıkla gelsin hepsi inşallah canım
Günaydın diycem ama hiç uyudum mu ben acaba?
Sıcak bir yandan boğaz kuruluğu burun tıkanıklığı bir yandan...
Tabi ikinci mekanım ( hatta bu gece tek mekanım da denebilir) tuvaleti de unutmayalım.
Çok sinirliyim çok gerginim çok yorgunum.
Bu mutsuzlukla bugün de doğuramam ben