2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen arkadaşım bende uyuyamıyorum karnımda sertlik kaşıntı patlıcak gibi hissediyorum geceleri daha fazla oluyor

Cnm ben normal doğum sancısı çekmedim hiç ama bildiğim kadarıyla kasığından değil belinden yayılması lazım. Bir de zaten kasık ağrısı son haftalarda çok oluyor,, kasılır falan da hatta. Panikleyecek bi durum olduğunu sanmıyorum ben

Teşekkür ederim canım :) bekliyorum ben de bakalım hakkımızda hayırlısı ne işe o olsun diyorum :) :) :)

Aynen arkadaşım bende uyuyamıyorum karnımda sertlik kaşıntı patlıcak gibi hissediyorum geceleri daha fazla oluyor
Tam uyucak gibi oluyorum "wc",,, yarım saat bi saat zıbarıyorum "su",, o kısır döngü zaten hiç bitmiyo... Arada sağ bacak uyuştu sola dön, sol uyuştu sağa... şimdi de bu sertlik ve patlama hissi gerçekten tuz biber oldu :)

Hepimiz aynıyız herlde bnde uyumak istiyorum ama olmuyor
Aynen canim aynen bi ara daliyorum uyaniyorum ayyy ne kadar uyudum bole oh diyorum halbuki uyuyali yarim saat olmus zaman qecmiyo sonra yjne cildirmaca basliyo wc ve su fasli sabaha kadar saq sol donmeceler

Evet ben unutmaktan korkuyorum sanırım
Yeğenlerimin de bazen o ilk zamanlarını hayal etmeye çalışırken üzülüyorum. Keşke o güzel anlar hep taze kalsa :)
Unutuluyor çoğu şey cnn. Dk dk hatırladığım tek şey doğum. Gerisi fotoğraflardan evet bu zamanda bunu yapmıştı soyle de yapıyordu oluyor. O yüzden çok foto video çekmek sart

Bu gece ne güzel uyudum dedim kendime sizleri görünce kızlar. Sanirim çok yorulmak bana yarıyor. Mide yanmasına rağmen uyudum şükürler olsun. 3 defa kalkmalari saymıyorum tabi

Amin canım inşallah :) siz isim konusunda karar verebildiniz mi tam bilmiyorum ama senin de minik tatlı oğlun sağlıkla gelsin inşallah
Evet en sonunda, eşimle tartışmaların ve günlerce küsmelerin ardından verebildik karar :)
Yani o taktığı isimden vargeçmedi ona uysun diye ben vazgeçtim ve yeni isim buldum.
Asrın Ateş oldu :)
Sağlıkla gelsin hepsi inşallah canım

Günaydın diycem ama hiç uyudum mu ben acaba?
Sıcak bir yandan boğaz kuruluğu burun tıkanıklığı bir yandan...
Tabi ikinci mekanım ( hatta bu gece tek mekanım da denebilir) tuvaleti de unutmayalım.
Çok sinirliyim çok gerginim çok yorgunum.
Bu mutsuzlukla bugün de doğuramam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…