2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah yardım etsin cnm. Durum fenaymış gerçekten. Ben zorda kaldığım zaman hemen doktora atıyorum topu. Sen de öyle yap bence. Aaa olmaz doktor muhakkak yıkanıcak dedi falan gibi... tabi ki her defasında arayıp sormuyorum adama ama bunu bilmelerine hiiç gerek yok :)

Nisan geldikten sonra hiç belli olmuyor canım bi kıstas değil ama bebeği indirmek için yuruyebilir, sandalyenin üzerin e tek bacağını koyup esneyebilirsin. Internette pek çok egzersiz var. Gözün aydın diyelim:) Korkacak bir şey yok ne güzel kavuşuyorsunuz maşallah.

Yavaş yavaş sezeryan hakkında bilgi sahibi olayım ben de madem

Bence hiç riske atma geçen hafta normal doğum olsun diye eşimin bi akrabası beklemiş sonra bebek kakasını yapmış ve yemiş onu solunum sorunu falan olmuş galiba küveze almışlar

Ama böyle kötü anılar, hikayeler anlatmıyoruz biz burda. Hayırlısı diyoruz, doktorumuza güveniyoruz kendimizi güzel şeylere hazırlıyoruz. Kötü şeyleri düşünüp olumsuz mesajlar göndermiyoruz evrene.
Umarım beni yanlış anlamazsın, ruh halim pek iyi değil.

canim bu liste icin sana bilgileri mi gonderiyoruz,muhabbeti kacirdim sanirsam

Hamileliğim boyunca sürekli bende oldum idrar yolları bol su içmek gerekiyor benım doktor en a az 3kilo diyordu içemediğim anlarda hemen olıyordum antibiyotik içemiyordum serum veriyorlardı iyi geliyordu

her gun 3 lt.iciyorum yine de oldu. olacagi varsa oluyor sanirim.

Ya kötü niyet olmadığını biliyorum ama canım sıkılıyor.
Kv hatta annem derim kendisine çok da severim ama bu ara çok alınganım çok fevriyim ona karşı. Yazmış az önce bana günaydın annecim nasılsın diye işte iyiyim anne sen nasılsın falan. Sonra demiş ki ağrın sızın yok di mi?
Ben buna sinirlendim anormal di mi?
Olsa söylerim saklayacak değilim ya dedim, alınmadı güldü öptü falan ama ben niyeyse çok sinirlendim.
İnsanlar anlayışlı davranmasa çoktan birbirimize girmiştik

Ebebekte avent ürünlerinde ikinci üründe %50 indirim varmış. İlgilenenlerin dikkatine. Bu arada avent soothie emziğin askısı yok değilmi. Yani asacak yer yok emzikte. Emzik kutusu var mı standart emzik kutularına sığıyor mu. bilen kullanan varmı.

Ruh halini hiç bozma cnm,,, çok istisna durumlar bunlar ve iyi takip edilirse zaten hiçbi aksilik olmaz. Ben doktorlarının onayıyla 41 in sonunda ve 42 nin sonunda doğuranlar da tanıyorum başka. Hepsi de gayet bilinçli kadınlardı. doktorun zaten herhangi bi risk olduğu an kesinlikle bekletmez. Ki daha önce yazdıklarına istinaden anladığım kadarıyla baya başarılı bi doktorun var bence :)

Çok boşuna alınmış olabilirsin cnm ya :) bana öyle geldi :)))

Kötü bir şey dememiş aslında ama bu dönemde alıngan olmak çok normal ya. Doğumu bekleme stresi vardır sen fark etmesen de belki de.

Dr kontrolum vardi bugün koyu kisa kilosu az daha donmemis 39 haftada aliriz boyle giderse dedi bir türlü kilo aldiramiyorum ben bu çocuğa

Dr kontrolum vardi bugün koyu kisa kilosu az daha donmemis 39 haftada aliriz boyle giderse dedi bir türlü kilo aldiramiyorum ben bu çocuğa
Bizimkinin de kilosu azdı canım bir ay önce gittiğimde. Bir ay boyunca günde iki üç kaşık tahin pekmez yedim koskanin vardı ondan almıştım. Bugünkü kontrolümde kilosu 200 gr kadar önde cıktı. Bilmiyorum o mu etki etti ama bi deneyebilirisn

Çok boşuna alınmış olabilirsin cnm ya :) bana öyle geldi :)))
Doktoruma sonsuz güveniyorum gerçekten işini severek yapan ve kendini sürekli geliştiren bi doktor. Oldukça gerçekçi bu da beni ve bebeği riske sokmayacağını düşündürüyor bana. Hep normal istedim olmazsa hayal kırıklığı yaşarım ama bebeğim ve benim sağlığıma sorun yaratacaksa yapacak bişey yok sadece kendi halimde takılmak istiyorum, ağrım sızım olsa haber ederim ama onlar sordukça strese giriyorum. Ben de istiyorum ağrım olsun normal normal ilerlesin süreç ama olmuyo daha vakti var demek ki napayım kesip çıkarayım mı çocuğu. Bi gün annem sorar diğer gün kv. Zaten düğünlerde her hareketimden anlam çıkardı tüm sülale. Sıkıldım o kadar ilgi sevmiyorum. Bu gidişle haber de vermiycem

Kizimda 40 haftada normal doğum yaptım hiçbir ağrım sızım yoktu son kontrolde 3cm açıklık var di suni sanciyla 3 saatte doğum oldu kendi sancim nasıl hiç bilmiyorum bu işler birazda nasip işi sen güzel düşün bol bol dua et hayırlısını iste Allah'ın izniyle sagsaglim kavusursun inşallah kızına :)

Gunaydın,dün gece yazmıssın,.. var mı gelisme? Gecti mi sancı ?
Bel agrın var mı?
Sancı arada vuruyo geçiyo canım dün bütün gün evdeydim aksam eşim yürüyüşe çıkardı ilk defa yürürken o kadar sancim oldu hemen geldim eve yattım falan biraz geçti şimdi de bi geliyo bi gidiyo ama düzenli değil karnımın içinde de çok fena bişeyler oluyo ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…