2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)

Normal doğum düşünüyor musun yoksa sezaryen mi gerekiyor? Eğer normal olacaksa bence çok heyecanlı çünkü artık 38. haftanın içindesin ve her an sürpriz yapabilir bebeğin :)

zeytinyaginin asitligini ne demek canim?
zeytinyaginin asitligini ne demek canim?
Canim zeytinyaginin belirli bi asitligi var kendine has hatta buna gore siniflandiriliyo ya o bebek cildi icin agir gelebilir o yuzden kaynatmadan hafif ocakta isitip asitligini aliyoruz ki yakmasin bebisin cildini sonra kaba koy soguyinca kullanirsin lavanta yagi da sakinlestirir kolay uyumasini saglar ama cok az tabi ondan bikac damla az koksun yeter

Cok guzel cnm duru bebek gule gule yatsn icinde:)

Ay çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı:)

Kutuya koysan nasıl olur nasılsa arabanız var arkasına atarsiniz

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Saol cnm.. doğum falan olursa hastayken çok zor korkuyorum bı an önce gecsn gitsin öksürürken dogurcam sanki

tamam canim anladim simdi,notlarin arasina aldim:)

her banyodan sonra tüm vücuda mi?

Aşk olsun canım neden istemiyim hatta fikir de verirsiniz sahane olur ama haftaya paylaşım yapayım tamamlanmış olsun. Şu anda eksik kalan şeyler var daha tam bitmiş haliyle olsun

Ama gerçekten güzel bi konsept. Deniz huzurdur ya, çok severim ben :))

Bende çok severim denizi o yüzden sadece babamızın gönlünü ediyor gibi de olmadık karşılıklı bir istek oldu.

Kızlar ben bu cibinligin mavi kurdelalarin yerine pembe olanindan sipariş verdim inşallah güzel bir şey olur :)

Çok güzelmiş güle güle kullansın minnoş bende bir ara yaptırayım mı dedim ozellikle ilk zaman sineklere karsi sonra öylece kalakaldi...

Çok tatli güle güle kullan çok kibar bir model, çok yakışır eminim

Çok teşekkür ederiz bu arada çantam gelmiş eşimin iş yerine söylemiştik ne zaman geleceği belli değil, bir de benim evde olmadığım zamanda gelip kargo geri gitti olmasın diye. Yolda şu an geliyor bakalım ama esim gayet güzel dedi. Aynen dediğin gibi 15 gün falan demistin sen de, biz 3 temmuzda sipariş verdik bugün geldi 16 gün sürdü. Tavsiye için tekrar teşekkürler canım, yoksa bu çantanın tr de bulduğum hesabına bakıp bakıp alsam mı diyordum ne kadar zamandır

İnşallah beğenirsin, piyasadaki çantalar içinde bir ikiz annesi için en uygun olanı olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullan :)

Çok güzelmiş güle güle kullansin fistik, benim de yatak yanına koyacağım park yatak için tam bu kadar boşluğum ve yanında cam var, ayni sendeki gibi. Ilk başta o tarafa koyacaktım ama sonra cam açmak flan sıkıntı mı olur acaba dedim ben yattığım tarafı değişiyim diğer tarafa koyayım o zaman diyorum sen tecrübelisin bu konuda ne diyorsun canım.....

Yaa maaşallahh ben çok seviyorum böyle bilmiş bilmiş konuşan kuzuları nerden bulup birleştirip kuruyolar o cümleleri pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…