Ya keskeSenin de 27 si olsaydı keşkehastane de aynı :)
Canim bunlar onerilmiyo ben kizima gercek zeytinyaginin asitligini alip cok az lavanta yagiyla karistirip banyodan sonra masaj yapiyodum
Kızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
zeytinyaginin asitligini ne demek canim?
Canim zeytinyaginin belirli bi asitligi var kendine has hatta buna gore siniflandiriliyo ya o bebek cildi icin agir gelebilir o yuzden kaynatmadan hafif ocakta isitip asitligini aliyoruz ki yakmasin bebisin cildini sonra kaba koy soguyinca kullanirsin lavanta yagi da sakinlestirir kolay uyumasini saglar ama cok az tabi ondan bikac damla az koksun yeterzeytinyaginin asitligini ne demek canim?
Cok guzel cnm duru bebek gule gule yatsn icinde:)Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.
Saglikla al bebegini kucagina cnm ne guzel az kaldıKızlaar
Bnimde tarih netlesti, 27 Temmuz saat 08:30 :) heyecan bastı bi anda valla
@ayshemina herhalde aynı gün doguracagız :))
Saol cnm.. doğum falan olursa hastayken çok zor korkuyorum bı an önce gecsn gitsin öksürürken dogurcam sankiAy çok az kalmış hadi bakalım hayırlısı:)
Kutuya koysan nasıl olur nasılsa arabanız var arkasına atarsiniz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canim zeytinyaginin belirli bi asitligi var kendine has hatta buna gore siniflandiriliyo ya o bebek cildi icin agir gelebilir o yuzden kaynatmadan hafif ocakta isitip asitligini aliyoruz ki yakmasin bebisin cildini sonra kaba koy soguyinca kullanirsin lavanta yagi da sakinlestirir kolay uyumasini saglar ama cok az tabi ondan bikac damla az koksun yeter
Tek tek geliyor bebekler dualrmz seninle sglikli gelsin ins heberdar et bziKızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
Canim zeytinyaginin belirli bi asitligi var kendine has hatta buna gore siniflandiriliyo ya o bebek cildi icin agir gelebilir o yuzden kaynatmadan hafif ocakta isitip asitligini aliyoruz ki yakmasin bebisin cildini sonra kaba koy soguyinca kullanirsin lavanta yagi da sakinlestirir kolay uyumasini saglar ama cok az tabi ondan bikac damla az koksun yeter
Çok güzel düşünmüşsünüz, her mesleğe uymaz tabi ama eşinin mesleğine uymuş. Gayet de şahane olmuş hatta :) odanın tam resmi var mı halıyı görmüştük de tamamını merak ettim tabi paylaşmak istersen. Istemezsen sorun değil:)
Ama gerçekten güzel bi konsept. Deniz huzurdur ya, çok severim ben :))
Kızlar ben bu cibinligin mavi kurdelalarin yerine pembe olanindan sipariş verdim inşallah güzel bir şey olur :)
B bursa_83 @garipkedi Kızlar uzuuun araştırmalar ve incelemelerden sonra şöyle nispeten sade bir modelde karar kıldım :) Sabahlığımın üstünde de mavi ufak çiçekler var. Bu gidişle hastane odasında çiçek kız gibi olucam gibi duruyor :) Ama napıyım beğendim aldım :)
Aayy sağlıkla doğsun bebişin canım ne güzel artık kavuşma zamanıKızlaar
Bnimde tarih netlesti, 27 Temmuz saat 08:30 :) heyecan bastı bi anda valla
@ayshemina herhalde aynı gün doguracagız :))
Evet canim tum vucuda bi de ayse oner in gaz masajini yapiodum netten ona da bakabilirsin bence gaza en iyi ve tek iyi gelen sey benceher banyodan sonra tüm vücuda mi?
Zeytinyağı sürün diyorlar doğalı iyidir her zaman evde var benim bebe yağı ama kullanmam sanırımEki Görüntüle 2023099
kizlar bu bebe yaglarindan aldiniz mi,almak gerekli mi?
Yok canım ne tersliği, hastane benim için yürüme mesafesinde diye sıklığından rahatsız olmuyorum, bir de hastane ortamı gibi değil, daha sakin daha az insan var o yüzden de hiç üşenmiyorum gitmeye. Hamilelikte her şeye üşeniyor insan, ben de sizin çok normal dediğiniz bir sürü şeye "ay nasıl yapacağım, hayatta yapmam" diye düşünüyorum. Hepimizin farklı cins yönleri var, terslik değil hiçbiri
Çok güzelmiş, deniz yıldızını ben de çok severim, odanız da süsleriniz de çok tarz olmuş :)
Ya ben de almadım, hiç de bakmadım, açıkçası okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Acaba baksam mı ben de, olunca daha mı güzel olur ki acaba :)
Ben bugün sade kahveyle başlarım yarın da acıbadem yağı alır onunla karıştırırım. Çünkü geçen hafta karnım birden çatladı, bir anda oldu sanki, çok moralim bozuldu.
Çok ters gelmeyen şeylerde onları kırmamak daha iyi ya, her şeye karışınca sinir bozucu olur ama küçük şeylerde de heveslerini çıkartsınlar diye bırakmamız lazım gibi geliyor bana da, iyi etmişsin :)
@la rosa çok hoş ve şık duruyor, ip kısmındaki örgü özellikle doğallık katmış :)
İnşallah beğenirsin, piyasadaki çantalar içinde bir ikiz annesi için en uygun olanı olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullan :)Çok teşekkür ederizbu arada çantam gelmiş eşimin iş yerine söylemiştik ne zaman geleceği belli değil, bir de benim evde olmadığım zamanda gelip kargo geri gitti olmasın diye. Yolda şu an geliyor bakalım ama esim gayet güzel dedi. Aynen dediğin gibi 15 gün falan demistin sen de, biz 3 temmuzda sipariş verdik bugün geldi 16 gün sürdü. Tavsiye için tekrar teşekkürler canım, yoksa bu çantanın tr de bulduğum hesabına bakıp bakıp alsam mı diyordum ne kadar zamandır
Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.
Yaa maaşallahh ben çok seviyorum böyle bilmiş bilmiş konuşan kuzularıBirsey ini daha anlatayım da belki hoşuna gider canm. 27 aylık olmak üzere kizim. Yeni yeni kendince cümleler kuruyor. Ve bazen gerçekten yanında konuşulmayan şeyleri söylüyor. Eşim trt haber izliyor yani öyle açık saçık bir spikerde değil. Kızımın kurduğu cümle" baba teyzeye bakma,anneme bak"biz koptuk eşimle. Eşim sen ogretmissindir diyor. Vallahi yok ben niye öyle birşey ogretehim.
Evettt yaaa , amin insallah...Aayy sağlıkla doğsun bebişin canım ne güzel artık kavuşma zamanı
Amiinnn cnmSaglikla al bebegini kucagina cnm ne guzel az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?