Ay hayirli olsun canim:) benim de 24 temmuz:)kac haftalik oluyosun 27sinde
Gittim bugün cumaya kadar gelir gibi duruyor dedi.açılma vardı zaten. İnşallah sağlıkla doğsunda miniklerimiz.Gözün aydın ilk aşama başlamış desene nişandan sonra iki gün içindede olabilir doğum iki haftayıda tamamen vücutla alakalı yani tahmin edilemiyor sancı ve açılma yoksa hakkında hayırlısı neyse o olsun cnö
Bunlar da sırayla tatile gidiyo heralde :)) benimki de o tarihte tatilde :))Ya keskeama benim dr yok iste o tarihte ben de isterdim 27.07.2017:) cok eglenceli olurdu
Ben esnemektense temizlik yaptım bugün :) cumaya doğurursun dedi. İnsan bilmeyince korkuyor.Nisan geldikten sonra hiç belli olmuyor canım bi kıstas değil ama bebeği indirmek için yuruyebilir, sandalyenin üzerin e tek bacağını koyup esneyebilirsin. Internette pek çok egzersiz var. Gözün aydın diyelim:) Korkacak bir şey yok ne güzel kavuşuyorsunuz maşallah.
Cumaya gelir heralde dedi. Bende sancıda yok bakalım hayırlısıSelam canım benim bişan geldikten yarım saat sonra suyum geldi ve sancı başladı toplam 12 saatte doğum oldu ama nişan geldikten sonra hemen de doğum olabiliyor veya 1 haftaya kadar da olabiliyor hafi hakkında hayırlısı olsun canım
Amin inşallah.hepimizin.Ins koly dogum olur bebegini saglikla kucagına alrdn cnm
Amin hepimizin inşallah. Cuma günü dedi ama belli olmaz tabi.Aaaa ilk isaret gelmis... hayırlı olsun:) ne kadar dogum baslar bilmiyorum valla 1-2 güne olan da var 1 hafta 10 güne olanda var... saglıkla gelsin bebişin inşallah
Amin cnm, çook saol :)Cok guzel cnm duru bebek gule gule yatsn icinde:)
Çok güzelmiş güle güle kullansin fistik, benim de yatak yanına koyacağım park yatak için tam bu kadar boşluğum ve yanında cam var, ayni sendeki gibi. Ilk başta o tarafa koyacaktım ama sonra cam açmak flan sıkıntı mı olur acaba dedim ben yattığım tarafı değişiyim diğer tarafa koyayım o zaman diyorum sen tecrübelisin bu konuda ne diyorsun canım.....
Açılma vardı zaten. Ama 1 cm hala bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsun hepimizinkiİsmiyle yaşasın minik oğlan sonunda anlasabildiginize sevindim
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
ay hadi bı bebiş daha geliyor korkma sakin ol bence doktora git açılma varmı bakılsın ona göre beklerdi
Hayırlısı cnm saglıkla gelsin insallah...Amin hepimizin inşallah. Cuma günü dedi ama belli olmaz tabi.
Artık hepimiz bu haberlere alısmalıyız bence,her an hersey olabilir... yeter ki saglıkla gelsinlerKızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
Hahaha:)hadi ya:)gerci tatil diil de konferansa gidiyomusBunlar da sırayla tatile gidiyo heralde :)) benimki de o tarihte tatilde :))
Bizimki de arkadaşlarıyla mototsiklet vasıtası ile yurtdışına !Hahaha:)hadi ya:)gerci tatil diil de konferansa gidiyomus
Amin amin ins.38+4 oluyorum canım, hayırlısı canım hepimiz icin... senin daha da azz kalmısss saglıkla kucagımıza alalım insallah cnm
Sen söyleyince simdi baktım bende,Allah kimseye yasatmasın bu acıyı,sabır versin Allah.Ya solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
Çoook güzel yaaaa....Cibinlik demişken bu da bizim beşik hanımlar. Herşeyini yıkadık serdik artık. Erken mi oldu diyorum ama gerekirse doğumdan önce bi silkelesek yeter dedi annem de kadın da. Bir tane de Ayşe'den kalan küçük karyola var, o sallanmıyor; salonda durur diye düşündüm gündüz falan uyursa. Şimdi onu da halledersem çok iyi olucak :) bu toprak tonlarında, Çilek öyle gönderiyo içindeki uyku setini,, öbürünü de pembe yapayım bari dedim.
Ya okudugumdan beri kendimde diilim hic bilmiyorum noldugunuSen söyleyince simdi baktım bende,Allah kimseye yasatmasın bu acıyı,sabır versin Allah.
Acaba ne oldu ki?doktor hatası fln mı?
Bende gördüm ya çok zor Allah kimseye yaşatmasın o acıyı doğdu mu doğmadan mı oldu onu merak ettim bendeYa solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?