2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gittim bugün cumaya kadar gelir gibi duruyor dedi.açılma vardı zaten. İnşallah sağlıkla doğsunda miniklerimiz.

Ben esnemektense temizlik yaptım bugün :) cumaya doğurursun dedi. İnsan bilmeyince korkuyor.

Cumaya gelir heralde dedi. Bende sancıda yok bakalım hayırlısı

Cok guzel cnm duru bebek gule gule yatsn icinde:)
Amin cnm, çook saol :)

Saol cnm bu şekilde biraz sıkıntılı gerçekten, muhtemelen gelen giden bitince ben de karyolayı cama yanaştırıp beşiği öbür tarafa alıcam. Biçimsiz olucak ama öbür türlü cam açmak problem,, açsam da direk toz alıcak yatak. Bence sen de değiştir. mantıklı düşünmüşsün :)

Açılma vardı zaten. Ama 1 cm hala bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsun hepimizinki

Kızlar doktor 24 temmuza gün vermişti. Bugün nst de yuksek ve periyodik sanci cıktı. Her an gelebilir bebek dedi. Dumur oldum :)
Artık hepimiz bu haberlere alısmalıyız bence,her an hersey olabilir... yeter ki saglıkla gelsinler

Ya solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi

Ya solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
Sen söyleyince simdi baktım bende,Allah kimseye yasatmasın bu acıyı,sabır versin Allah.
Acaba ne oldu ki? doktor hatası fln mı?

Çoook güzel yaaaa....
Ya bi de bisey sorcam besigi cam tarafına koymak daha mi iyi acaba? Benimki cam tarafında değil,acaba yatagı cekip camın onune mi
Alsam? Daha aydınlık olur....

Bende gördüm ya çok zor Allah kimseye yaşatmasın o acıyı doğdu mu doğmadan mı oldu onu merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…