Bende gördüm ya çok zor Allah kimseye yaşatmasın o acıyı doğdu mu doğmadan mı oldu onu merak ettim bende
Inş cnm inş sende saglıkla bi avazda kurtulursun inş bebişinleGittim bugün cumaya kadar gelir gibi duruyor dedi.açılma vardı zaten. İnşallah sağlıkla doğsunda miniklerimiz.
Bebeğini 38 kaybetmiş biri olarak onu şuan en ii ben anlarım özel mesaj yazmak istedim sonra farkettim ki bebeğinin tahmini doğum tarihi benimle aynı bu onu daha çok üzer diye vazgeçtim rabbimm sabır versin acıların en büyüğünü yaşıyor şuanYa solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
saglikla dogsun insallah :)
hazir miydi cantan?
Normal doğum düşünüyor musun yoksa sezaryen mi gerekiyor? Eğer normal olacaksa bence çok heyecanlı çünkü artık 38. haftanın içindesin ve her an sürpriz yapabilir bebeğin :)
Tek tek geliyor bebekler dualrmz seninle sglikli gelsin ins heberdar et bzi
Artık hepimiz bu haberlere alısmalıyız bence,her an hersey olabilir... yeter ki saglıkla gelsinler
Allah sabir versin gercekten ne desek bosofelyam bende anlamadım,daha onceki mesajlarına da baktım herhangi bir sorun fln yazmamıs.yani ben görmedim.
Cok tuhaf oldum bende yaaAllah sabır versin,Allah kimseye yaşatmasın
Canim basin saolsun senin de haklisin iyi yapmissinBebeğini 38 kaybetmiş biri olarak onu şuan en ii ben anlarım özel mesaj yazmak istedim sonra farkettim ki bebeğinin tahmini doğum tarihi benimle aynı bu onu daha çok üzer diye vazgeçtim rabbimm sabır versin acıların en büyüğünü yaşıyor şuan
Canim meslek guzel ama burasi mimarlik yapilacak ulke degil maalesef... para fln da kazanamiyorsun...Niye ki,, çok keyifli geliyo bana mimarlık. Hala pişmanım o bölümde okumadığıma. Kızlarımdan biri yapar belki de sevinirim :)
Bu yastan sonra zor cnm olsan bile cevre edinecem virt zirt derken yaş 45 e dayanirhala olabilirsin:)
Temmuz agustos annelerinde bi arkadas canimKim kaybetmis bebeginiRabbim sabır versin. Sözün bittigi yer
5 defa kordon dolanmıştı bide kakasını yapmıştı talihsizlik üstüne talihsizlikNefesimmmsin canim basin saqolsun seninde eminim acilarin en buyuqudur evlat acisi sen neden kaybetmistin bebeqini 38 de
Anladim canim Allah korusun Rabbim bu defa kucaqina almayi nasip etsin insaAllah cumlemize5 defa kordon dolanmıştı bide kakasını yapmıştı talihsizlik üstüne talihsizlik
Çoook güzel yaaaa....
Ya bi de bisey sorcam besigi cam tarafına koymak daha mi iyi acaba? Benimki cam tarafında değil,acaba yatagı cekip camın onune mi
Alsam? Daha aydınlık olur....
Canim meslek guzel ama burasi mimarlik yapilacak ulke degil maalesef... para fln da kazanamiyorsun...
Bebeğini 38 kaybetmiş biri olarak onu şuan en ii ben anlarım özel mesaj yazmak istedim sonra farkettim ki bebeğinin tahmini doğum tarihi benimle aynı bu onu daha çok üzer diye vazgeçtim rabbimm sabır versin acıların en büyüğünü yaşıyor şuan
Yazık,, Allah sabır versinYa solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
Çok sağolun Inş hepimiz sağasalim kucağımıza alırız. Allah önce olmayana nasip etsin bizimkileride bize bağışlasınSana da cok gecmis olsun canım,,bu defa saglıkla kucagına alacaksın insallah...
Inş cnm inşAnladim canim Allah korusun Rabbim bu defa kucaqina almayi nasip etsin insaAllah cumlemize
İnşallah beğenirsin, piyasadaki çantalar içinde bir ikiz annesi için en uygun olanı olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?