2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende gördüm ya çok zor Allah kimseye yaşatmasın o acıyı doğdu mu doğmadan mı oldu onu merak ettim bende

ofelyam bende anlamadım,daha onceki mesajlarına da baktım herhangi bir sorun fln yazmamıs.yani ben görmedim.
Cok tuhaf oldum bende yaa Allah sabır versin,Allah kimseye yaşatmasın

Ya solemiyim dedim ama canim o kadar sikildi ki paylasicam artik temmuz agustos annelerinde biri bebegini kaybetmissebebini soruyo herkes ama solememis tabi
Bebeğini 38 kaybetmiş biri olarak onu şuan en ii ben anlarım özel mesaj yazmak istedim sonra farkettim ki bebeğinin tahmini doğum tarihi benimle aynı bu onu daha çok üzer diye vazgeçtim rabbimm sabır versin acıların en büyüğünü yaşıyor şuan

saglikla dogsun insallah :)
hazir miydi cantan?

Hazırlamıştım allahtan bi tek şeker isim eksikti de olsun o kadar napalim :)

Normal doğum düşünüyor musun yoksa sezaryen mi gerekiyor? Eğer normal olacaksa bence çok heyecanlı çünkü artık 38. haftanın içindesin ve her an sürpriz yapabilir bebeğin :)

Sezaryen diyorsun bugüne kadar şimdi kafam karıştı. Doğmaya çalışan bebeğe yazık mi ediyorum diyorum, naapcam ben
Tek tek geliyor bebekler dualrmz seninle sglikli gelsin ins heberdar et bzi

Inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin

Artık hepimiz bu haberlere alısmalıyız bence,her an hersey olabilir... yeter ki saglıkla gelsinler

Canim basin saolsun senin de haklisin iyi yapmissin

Çoook güzel yaaaa....
Ya bi de bisey sorcam besigi cam tarafına koymak daha mi iyi acaba? Benimki cam tarafında değil,acaba yatagı cekip camın onune mi
Alsam? Daha aydınlık olur....

Yok cnm yapma öyle bence. Benimki de idareten orada. Yani mesafe fazlaysa koy da bizim çok dar,, geçmesi dönmesi problem, cam açmak problem vs..

Canim meslek guzel ama burasi mimarlik yapilacak ulke degil maalesef... para fln da kazanamiyorsun...

Doğrudur cnm,,, davulun sesi uzaktan hoş geliyo demek ki :) iç mimari falan yapmıyosun di mi sen?

Sana da cok gecmis olsun canım,,bu defa saglıkla kucagına alacaksın insallah...

Hepimiz bebeğimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Açıkçası ben aklımdan olumsuzluk geçirmek istemediğim gibi geçirmiyordum bile. Şimdi bu kayıp durumları üzerine söylenecek birşey ne yazık ki yok. Yüce rabbim ümitle bekleyen herkesi sevindirsin üzmesin inşallah. Ben bir kere dış gebelik yaşadım 10. haftada falan sonlandırıldı, ozaman bile çok üzülmüştüm, Allah kimseye o arkadaşların yaşadıklarını yaşatmasın inşallah. Başımıza ne geleceğini, ne yaşayacağımızı bilemiyoruz maalesef.

İnşallah beğenirsin, piyasadaki çantalar içinde bir ikiz annesi için en uygun olanı olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullan :)

Evetttt geldi ve dedigimiz gibi gayet güzel, kumaş kalitesi vs de çok basarili. Gercekten bu kadar kullanışlı ve geniş çanta bende o kadar baktım denk gelmedim. Çoğu bi kere sirt çantası olmuyor koldan hep ki ben hiç istemedim koldan. Sırt çantalarının da gözleri çok azdı. Bunun hem gözleri bol ve hem de kullanışlı, bircok ayrıntı da düşünülmüş. Ben bebek arabamıza uygun olsun diye lacivert aldım, diğer renkleri de çok güzeldi. Bende almak isteyenlere tavsiye ederim. Ikimiz de güle güle güzel günlerde kullanalım insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…