2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yine gece yine batan yatak valla yordu beni bu akşamlar ... Allahtan kızım ona kadar bahçede oynadı da hemen uyudu yorgunluktan... o da uyumazsa hepten zor oluyo

Kizlar bisey sorucam... bu benim besik olayi yalan oldu yeniden alisveris skntisi cikti basima ikeanin besiqini alicam oncelikle onunla ilqili bi fikriniz var mi ? Bide icinde koyacaqimiz yatak yari ortopedik olacak ama onerdiqiniz bi marka var mi ?

Gretchen Grundler aslında bu aya kadar omega3 kullanıyordum, ama doktorum artık içme kilo aldırır dedi. Sadece demir hapı içiyorum.
Ben doktora sordum hamilelikten sonra da devam edecek miyim diye, ben etmeni tavsiye ederim hamilelik sonrası depresyonu önlemeye yardimci olur dedi o yüzden devam edeceğim muhtemelen, belki senin doğumu zorlar diye bıraktırmıştır. Ben omega 3'e de multivitamine de demir ilacına da tam gaz devam ediyorum. Hatta bir de magnezyum yazdı da onu ben almadım. Eğer sen tek demir içiyorsan beslenmene daha çok dikkat et, güçlensin bebişin.

Sezaryen diyorsun bugüne kadar şimdi kafam karıştı. Doğmaya çalışan bebeğe yazık mi ediyorum diyorum, naapcam ben
Sezaryeni kendin mi istiyordun doktor mu önerdi? Doktor önerdiyse zaten yine sezaryen yapar ama kendin istiyorsan bir şey diyemem ben kendini hazır hissetmeden normal doğuma girmek ne derece doğru ne derece yanlış olur bilmiyorum. Doktorla da konuşup karar ver, sezaryen bile olsa biraz sancı çektikten sonra olursa sütun daha hızlı gelir ama okuduğum kadarıyla, belki bunu değerlendirebilirsin. Karar vermek zor süreç, kolay gelsin

Rengi internettekinden çok daha güzel duruyor, Güle güle kullan :)

O zaman bol foto bol video :)

Yok ya iyi yapmışsınız bence ben sevimli şeylere bayılıyorum:) Ama dediğin gibi böyle büyük yatakla bi başlayalım dedik bakalim:)

Tamam canım bekliyoruz:)
Teşekkür ederim vaktin var aslında yaptirirsin:)
Ben esnemektense temizlik yaptım bugün :) cumaya doğurursun dedi. İnsan bilmeyince korkuyor.
Inşallah bir avazda kurtarırsın canım Allah yardimcin olsun") rahat ol her şey güzel olacak

Amin canım.

Canım sağolasın.
Sen de yüzdün yüzdün sonuna geldin sayılır. İkizler beklesin biraz daha
Doktor bakalım gün verir mi. İnsana heyecan basıyor gün belli olunca. Ama fazla da düşünmek istemiyorum, sezeryan olayı geriyor insanı

Canım benim sen ağustos geçtin ama neredeyse hepimiz Temmuz'a geçtik
Olsun Gönüller bir.
Hepimiz ağustos annesiyiz

E elif_ay cnm aldın mı sonucları? Bugün alacaktınız dimi? Merak ettim de..
aldık Can'ım prematüre olarak doğduğu için beyinde kanama oluşmuş ama şuanlık önemli birşey olmadığı söylendi çocuk doktoru ve beyin cerrahi tarafından şimdilik gözlem yapılacak bu arada ıkı gündür beslenme saatini beraber geçiyoruz bazen uyuyor bazen emiyor alışmaya çalışıyoruz

Ne oldu neden yalan oldu?
Bana amcamin kizi hazir kutulu park besiqim var hic lullanmadim dedi onu vericekti canim ama o sadece 6 ay yani en fazla 1 yasina kadar yatilirmis ben buyuk saniyodum 2 yasina kadar kullanirsam sonrada oda alir odasini yapar ayiririm diyodum.O ole deyince vazqectim bende simdi 1 yasindan sonra tekrar besik derdine duseceqime bari qidiyim en az 2 yasina kadar kullanacaqi bisey alayim dedim bide ne bilim mobilya daha cok icime sindi ilk bebeqim sonucta icime sinen bisey olsun diyorum ikeadakini cok beqendim yiqenim kullaniyo aynisini suan 3 yasinda hala kullaniyo yani

Anladım canım gecmis olsun ama onemli bisey olmadıgına sevindim,birlikte olmanıza ayrıca sevindimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…