Bu yastan sonra zor cnm olsan bile cevre edinecem virt zirt derken yaş 45 e dayanir
Ben doktora sordum hamilelikten sonra da devam edecek miyim diye, ben etmeni tavsiye ederim hamilelik sonrası depresyonu önlemeye yardimci olur dedi o yüzden devam edeceğim muhtemelen, belki senin doğumu zorlar diye bıraktırmıştır. Ben omega 3'e de multivitamine de demir ilacına da tam gaz devam ediyorum. Hatta bir de magnezyum yazdı da onu ben almadım. Eğer sen tek demir içiyorsan beslenmene daha çok dikkat et, güçlensin bebişin.Gretchen Grundler aslında bu aya kadar omega3 kullanıyordum, ama doktorum artık içme kilo aldırır dedi. Sadece demir hapı içiyorum.
Sezaryeni kendin mi istiyordun doktor mu önerdi? Doktor önerdiyse zaten yine sezaryen yapar ama kendin istiyorsan bir şey diyemem ben kendini hazır hissetmeden normal doğuma girmek ne derece doğru ne derece yanlış olur bilmiyorum. Doktorla da konuşup karar ver, sezaryen bile olsa biraz sancı çektikten sonra olursa sütun daha hızlı gelir ama okuduğum kadarıyla, belki bunu değerlendirebilirsin. Karar vermek zor süreç, kolay gelsinSezaryen diyorsun bugüne kadar şimdi kafam karıştı. Doğmaya çalışan bebeğe yazık mi ediyorum diyorum, naapcam ben
Rengi internettekinden çok daha güzel duruyor, Güle güle kullan :)Eki Görüntüle 2023179 Evetttt geldi ve dedigimiz gibi gayet güzel, kumaş kalitesi vs de çok basarili. Gercekten bu kadar kullanışlı ve geniş çanta bende o kadar baktım denk gelmedim. Çoğu bi kere sirt çantası olmuyor koldan hep ki ben hiç istemedim koldan. Sırt çantalarının da gözleri çok azdı. Bunun hem gözleri bol ve hem de kullanışlı, bircok ayrıntı da düşünülmüş. Ben bebek arabamıza uygun olsun diye lacivert aldım, diğer renkleri de çok güzeldi. Bende almak isteyenlere tavsiye ederim. Ikimiz de güle güle güzel günlerde kullanalım insallah.
Kizlar bisey sorucam...bu benim besik olayi yalan oldu yeniden alisveris skntisi cikti basima ikeanin besiqini alicam oncelikle onunla ilqili bi fikriniz var mi ? Bide icinde koyacaqimiz yatak yari ortopedik olacak ama onerdiqiniz bi marka var mi ?
İkeada yatak da var cnm, oradan bakabilirsin.Kizlar bisey sorucam...bu benim besik olayi yalan oldu yeniden alisveris skntisi cikti basima ikeanin besiqini alicam oncelikle onunla ilqili bi fikriniz var mi ? Bide icinde koyacaqimiz yatak yari ortopedik olacak ama onerdiqiniz bi marka var mi ?
O zaman bol foto bol video :)Yok cnm bebeğinin hiçbi anını unutmayacaksın emin ol :) hamilelik dediğim gibi genel hatlarıyla kalıyor akılda,,, çünkü hemen üstüne çok çok kıymetli birşey geliyor ve onun yerini alıyor :) ama çocuğun öyle değil,, bana üç yıl önceki herhangi bi fotosunu sorsan, o anı, öncesini, sonrasını, nasıl hissettiğimi vs herşeyini tüm detaylarıyla anlatırım :))
Ay evet kesinlikle :))) foto yüz bine yakın vardır zaten o kesin de ,, video az çekmişim diye bile üzülüyorum bazen :) bol bol çekin :)))O zaman bol foto bol video :)
Amin cnm inşallah.Çok sağolun Inş hepimiz sağasalim kucağımıza alırız. Allah önce olmayana nasip etsin bizimkileride bize bağışlasın
Evet ben de okudum şimdi baya kötü oldum..Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...Yazık,, Allah sabır versin
Yok ya iyi yapmışsınız bence ben sevimli şeylere bayılıyorum:) Ama dediğin gibi böyle büyük yatakla bi başlayalım dedik bakalim:)Rica ederim cnm :)
Çok saol teyzesi :)
Hemen bakıyorum,, çok saol cnm :)
Ay eveeet :) bi de hastane aynı olsaydı süper olurdu wala :)
Saol cnm :) iyi yapmışsın,, ben de o yüzden panikledim. Hatta bugün kuaföre gittim arada,, üstten bi cila :)))) fön falan çektirdim,, artık iki günde bir çektiririm ya gelirse diye :) yatak yorgan saç baş hazırda dursun :)))
Saol cnm :) sevimli ama çok küçükkk :))) o yüzden ilk bebek için büyük almak daha mantıklı,, bizim bi büyük karyolamız daha olduğu için buna da yeni bişey almış olalım diye aldık açıkçası :) bi de o sallanmıyodu,, bu sefer inat etmeyip sallanan almak istedim :)
Tamam canım bekliyoruz:)Aşk olsun canım neden istemiyim hatta fikir de verirsiniz sahane olurama haftaya paylaşım yapayım tamamlanmış olsun. Şu anda eksik kalan şeyler var daha tam bitmiş haliyle olsun
Bende çok severim denizi o yüzden sadece babamızın gönlünü ediyor gibi de olmadık karşılıklı bir istek oldu.
Çok güzelmiş güle güle kullansın minnoşbende bir ara yaptırayım mı dedim ozellikle ilk zaman sineklere karsi sonra öylece kalakaldi...
Çok tatli güle güle kullan çok kibar bir model, çok yakışır eminim
Inşallah bir avazda kurtarırsın canım Allah yardimcin olsun") rahat ol her şey güzel olacakBen esnemektense temizlik yaptım bugün :) cumaya doğurursun dedi. İnsan bilmeyince korkuyor.
Basin sagolsun..Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. .5 defa kordon dolanmıştı bide kakasını yapmıştı talihsizlik üstüne talihsizlik
Amin canım.İsmiyle yaşasın minik oğlan sonunda anlasabildiginize sevindim
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
ay hadi bı bebiş daha geliyor korkma sakin ol bence doktora git açılma varmı bakılsın ona göre beklerdi
Sagol cnm inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBasin sagolsun..Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. .
Canım sağolasın.Günaydın güzel annelerr,
Hava güzel istanbulda bunaltmayan bir sel sonrası yaşıyoruz... uyuruz dedim iki gece ama ne mümkün. Bulunduğumuz bölgede gece elektrik çalışması yapılıyormuş iki gecedir elektrik gidiyor ve gittiği anda sitede jeneratör devreye giriyor. Bizimki de kısmen yakın jeneratöre, hoş olmasa ne olur deli gibi ses çıkarıyor kafamın içinde çalışıyor mübarek. Camı kapatınca da nefes alamıyorum sonuç gene uyku yalan.
Şu son bir haftadır çok fenayım zaten bitmeyen ağrılarım var. Bir belim başlıyor, bir karnımda iki taraflı sertleşme giriyor, bir kasıklarım derken hiç tatlı değilim. Ayaklarim zaten hic tasimiyor resmen beni. Korkuyorum biraz daha dayanmaları gerek biz henüz çok kucuguz beklememiz lazım biraz daha...bu hafta cumartesi randevum var kismetse bize de tarih verir heralde..
Sizden okuduklarıma göre ki masallahiniz var çok hızlısınız, herkese güzel zamanlarda vakitli doğum nasip olsun inşallah...nilselen tarih vermiş doktor hayırlı uğurlu olsun allah kolaylıkla sağ salim kucağında görmeyi nasip etsin. Çok heyecanlıdır eminim ama allahtan son günler verdi tarihi daha önce verip de beklemek daha azap olurdu.
A AysheDuru çok sevindim aysenin doktor durumuna her serde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar. Inşallah tedaviyi de sorunsuz atlaticak minik abla.. bu arada durunun kapı süsü de harika olmuş güzel günlerde kullanın.
@Mutella hakkaten ısrarla bekliyor senin fındık sen ağustos annesi ol diye mi yapıyor acaba bunları.
Evininhatunu ben de hickiriktan anladım bi tanesi dönünce tesadüf muydu yoksa kriter miydi bilemiyorum ama hıçkırdık yeri değişti aha dönmüş dedim hakkaten de öyle olmuş.
Canım benim sen ağustos geçtin ama neredeyse hepimiz Temmuz'a geçtikmerhabalar, 2 gün önceki doktor kontrolümüzde tarihimizi belirledik. 23 ağustos civarı kuzucuğumla kavuşucaz muhtemelen :) dolayısıyla ben de ağustos ayına geçiş yapmış oldum :) genelde konuşmalara çok yetişemiyorum ama hep takip tam takip :)
herkes inşallah yavrusunu sağlıkla kucağına alır :)
aldık Can'ım prematüre olarak doğduğu için beyinde kanama oluşmuş ama şuanlık önemli birşey olmadığı söylendi çocuk doktoru ve beyin cerrahi tarafından şimdilik gözlem yapılacak bu arada ıkı gündür beslenme saatini beraber geçiyoruz bazen uyuyor bazen emiyor alışmaya çalışıyoruz
Bana amcamin kizi hazir kutulu park besiqim var hic lullanmadim dedi onu vericekti canim ama o sadece 6 ay yani en fazla 1 yasina kadar yatilirmis ben buyuk saniyodum 2 yasina kadar kullanirsam sonrada oda alir odasini yapar ayiririm diyodum.O ole deyince vazqectim bendeNe oldu neden yalan oldu?
Aaaa ozaman cok iyiymisİkeada yatak da var cnm, oradan bakabilirsin.
Anladım canım gecmis olsun ama onemli bisey olmadıgına sevindim,birlikte olmanıza ayrıca sevindimmmm :)aldık Can'ım prematüre olarak doğduğu için beyinde kanama oluşmuş ama şuanlık önemli birşey olmadığı söylendi çocuk doktoru ve beyin cerrahi tarafından şimdilik gözlem yapılacak bu arada ıkı gündür beslenme saatini beraber geçiyoruz bazen uyuyor bazen emiyor alışmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?