- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Yok canm düzensiz şükür. Daha küçük bebeğim. O yüzden şükür. Bir ara bayılacak gibi oldum. Strese girmiş bebek ondan öyle dedi dr. Yoksa şükür bir tane 60 i gören sancım oldu.pozisyon degistim duzelmisAyy hadi hayırlısı bakalım. Düzenlimi bari. Nasıl bir ağrı karnındamı sırtındamı,kasıklarındamı. Çok heycanlı
pozisyon degistim hamdolsun kendime geldim canim.Ay ankara çok bunaltıcı bugün.Nası oldun cnm? Sırt üstü yatmak tehlikeli diilmiş ya, hurafe diyolar. Sıkma kendini... sıcaktan da bunalıyo insan tabi
Uzanıyoruz sırt üstü cn. Bence oturmak daha iyi olur yaaAaaa yatirarakmi yapiyolar canim nstyi biz oturuyoruz hep masaj koltuqu qibi bi koltuqa bayaqi rahat demekki hastaneden hastaneye deqisiyo
çok sagol canm bunlarıda ihtiyaç listesine ekleyeyimAğız mendili bolca
Banyo Havlusu ve küçük havlu
Saç fırçası
Doğum kursunda yıkama suyuna bebe yağı koyın dediler cildi kuruyormuş ondan alabilirsin
Külotlu çorap aldım ben bizim burası serin oluyor diye
Nevresim takımı -penye battaniyeler
Bebek için deterjan veya sabun tozu
Bebek bezi
Emzik kutusu
Aklıma gelenler bunlar eksiğin varsa eğer diye
Çok sagolun canm eksik daha çok varmiş hepsini ekliyorumBurun aspiratoru
Saçı için tarak
Ateş ölçer
Islak mendil
Pamuk
Havlu
Küvet filesi ( süzgeç bezi dediğin mi bilmiyorum)
Çarşaf
Alez
Aklıma gelenler canım
Aaa doğru küçükmüş daha.aman zamanında sağlıkla doğsun inşallah.Yok canm düzensiz şükür. Daha küçük bebeğim. O yüzden şükür. Bir ara bayılacak gibi oldum. Strese girmiş bebek ondan öyle dedi dr. Yoksa şükür bir tane 60 i gören sancım oldu.pozisyon degistim duzelmis
Sen merak etme eksik olsa bile tamamlanır. Ben belki 50 defa liste yaptım. Önemli önemsiz herşeyi aldım.ya lazım olursa diye. Ama artık tek lazım olan kuzularımız onlar gelince herşey tam olucak kısmetse.Ay iyi bari yalnız değilim demek :) gerçekten de müslin battaniyeleri koymayı unutmuşum,, son bi ütü basıp dolaba koymuştuk. açtım da rahatladım biraz,,, başka eksik yok gibi çünkü :) az kaldı diye darlandım heralde :)))
Günaydın canım. Şükür bende bitirdim temizliği temizlikçi ile beraber iş yaptım 1 gün nasıl uyuduğumu bilmiyorum.uzun zamandır öyle uyumuyordum. Benim doktor daha 39 olmadığım halde cuma doğar gibi duruyor dedi diye strese girdim. Ayklarım benimde şiş sağlıkla doğsalar bizde ağrısız acısız doğursak keşkede güzel günler gelse hemen :) sen temizliği çol abartma bu arada ben resmen akşamına adım atamıyordum bacaklarım titriyordu. Eşim anneanneme benziyorsun dedi hatta. Resmen acıdan ağlıcaktım. Dönmeye dönemiyorum,kalkmaya kalkamıyorum. Sen dikkat et. Sıcakken anlamıyorsun ama acısı sonra çıkıyor. Hatta o akşam inşallah doğurmam doğurcak halim yok diyordum. Kendine dikkat et senGünaydın gerçi uyuyamiyoruz gün.nerde ayiyor bilemiyoruz da artık son düzlük te
Bugün doğum temzligimi yapcaz sonra rahatça beklerim.artik eşim erken değil mi diyor ya sabır hergece gün agirlasiyorum 1guncuk erkeklerde tasisada anlasa ayaklarm çok şiş
Canm müslin battaniye çok ince oluyor o ne için kullanılıyor tam olarak?Battaniye muslin mü bilmiyorum ama deilse muslin battaniye tavsiye ediyor herkes,ben onlardan da aldım haberin olsun.
Bir de agız bezi fln (benim annem tülbent alıp kendi oyaladı:) )
Amin canm inşallah. Vakitlice gelsinler. Her ne kadar bu sıcakta hamilelik cekilmesede miadını beklesin minnoslarAaa doğru küçükmüş daha.aman zamanında sağlıkla doğsun inşallah.
Maşallah kizina canm. Allah vakitlice sağlıkla kucağına aldırdım. Tarihkerimiz nerdeyse aynı olunca 2 hafta sonra doğum yapacak olmana çok sevindimmmSelam kizlarr. Uzun zamandir yazamadim ama aklimdasiniz hepiniz ara ara girip bakiyorum. Dogum yapan arkadaslarim Allah anali babali buyutsun.la rosa Z zmrk sagolun kizlar beni dusundugunuz icin ayrica tesekkur ederim. Bende ozledim sizleri. Ise donunce daha faal olucam eskisi gibi :)) hafta ici 2 kez bobrek kontrolu icin cumartesileride bebek icin dr a gidiyorum zaman nasil geciyor hic anlamiyorum. Bugunde kontrolumuz vardi. Sali gunu cikan protein degerime gore dogum tarihimiz belli olucak ya ay sonu yada 7 agustos bakalim maximum 2 hafta kaldi herkes gibi bzidede heyecan dorukta :) sonlara geldik hepimiz insallah hayirlisi ile tamamlamakta nasip olur. Buarada 2350 gr 45 cm olmusuz. Bizden haberler boyle en son nilselen arkadasimiz dogum yapmisti sanirim onuda tebrik ederim. A AysheDuru sanada gecmis olsun arkadasim bayag sikintilar atlattin. Mutella canim en yakin senin suanda dogumum okduklarima gore,hayirlisi ile sende kavusursun insallah :) gerci ay sonuna da bayag dogum bekleyen arkadas var herkese hepimize hayirli dogumlar diliyorum opuyorum kizlar hepinizi saglikli gunler diliyorum :*
Aynenn cnm :))) valla acil olanlar tamam,, göğüs kalkanı dedi herkes, onu da yarın alıcam. İnstaxımız var ona film alıcam sıcağı sıcağına foto çekelim diye,, bi de kapı süsü için command. Çoğu şey ikinci olduğu halde burası sayesinde geldi aklıma. El elden üstündür diye boşuna dememişler :)))Sen merak etme eksik olsa bile tamamlanır. Ben belki 50 defa liste yaptım. Önemli önemsiz herşeyi aldım.ya lazım olursa diye. Ama artık tek lazım olan kuzularımız onlar gelince herşey tam olucak kısmetse.
Saol cnm :) senin sabrın yanında benim sıkıntım hiçbişey değil,, bravo valla :) Çok şükür hem sen hem bebiş iyisiniz,,, çok sevindimSelam kizlarr. Uzun zamandir yazamadim ama aklimdasiniz hepiniz ara ara girip bakiyorum. Dogum yapan arkadaslarim Allah anali babali buyutsun.la rosa Z zmrk sagolun kizlar beni dusundugunuz icin ayrica tesekkur ederim. Bende ozledim sizleri. Ise donunce daha faal olucam eskisi gibi :)) hafta ici 2 kez bobrek kontrolu icin cumartesileride bebek icin dr a gidiyorum zaman nasil geciyor hic anlamiyorum. Bugunde kontrolumuz vardi. Sali gunu cikan protein degerime gore dogum tarihimiz belli olucak ya ay sonu yada 7 agustos bakalim maximum 2 hafta kaldi herkes gibi bzidede heyecan dorukta :) sonlara geldik hepimiz insallah hayirlisi ile tamamlamakta nasip olur. Buarada 2350 gr 45 cm olmusuz. Bizden haberler boyle en son nilselen arkadasimiz dogum yapmisti sanirim onuda tebrik ederim. A AysheDuru sanada gecmis olsun arkadasim bayag sikintilar atlattin. Mutella canim en yakin senin suanda dogumum okduklarima gore,hayirlisi ile sende kavusursun insallah :) gerci ay sonuna da bayag dogum bekleyen arkadas var herkese hepimize hayirli dogumlar diliyorum opuyorum kizlar hepinizi saglikli gunler diliyorum :*
canım çok sevindim herşey yolunda gitmiş. ben de 14 temmuz da sezeryanla doğurdum. 35+4 de . ne tesadüf. 2350 gr 46 cm kızımız.Kızlar ben dogurdumçok iyiyiz 35+5 de 2130 gr 47 cm doğduk..kuveze girmedik gözlemde de durmadı direkt getirdiler yanımda bu nasıl bi duyguymus Allahım inanamıyorum dogum lekemiz var bacaginda ama saglikli cok şükür.. haber vereyim size dedim emiyoruz da galiba memeyi de cok sevicez darısı hepinizin başına inşallah saglikla
Riskli sarılık nasıl canım.benim oğlumun degeri cok yüksekti 3 ayda atlattı.hep kan aloyorlardı ben aglıyordum.erken doğanlar geç atlatıyor.oğlumda erken doğdu.ama geçiyor.canım çok sevindim herşey yolunda gitmiş. ben de 14 temmuz da sezeryanla doğurdum. 35+4 de . ne tesadüf. 2350 gr 46 cm kızımız.
çok minik ,çok zorlandım başlarda, bacaklarına bakıp bakıp ağlıyordum ama şimdi görüyorum ne kadar güçlü olduğunu. riskli bir sarılık geçiriyor hergün hastanedeyiz hergün kan alınıyor ama benden daha güçlü : )
Canm müslin battaniye çok ince oluyor o ne için kullanılıyor tam olarak?
Canm müslin battaniye çok ince oluyor o ne için kullanılıyor tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?