2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bende de aynı durum var,hbaşı annemler gelcek onlarla son bir üzerinden gececegiz... ama her gece hep bisey unuttum hissi paronayak yaptı valla beni:))

Benim de yarı yatık oluyo... değişiyo demek ki gerçekten... ama yazın sıkıcıymış hakikaten,, ben Ayşe'de hiç bunalmamıştım da bunda sırtım yatağa yapışıcak gibi geliyo :)
Evininhatunu Z zmrk bi ben nst ye girmeden dogurcam herhalde,hem merak ediyorum hem de siz böyle anlatınca iyi ki girmemişim diyorum :)

Gözünaydın cnm,saglıkla gelsin oglusun insallah

Heh şükür sesin cıktı:)
Herseyin yolunda olmasına çok sevindim... iyi bak kendine ve bebişine ve arada ses ver . Görüsürüz

Eee bitsin artık senin pilin yaniiii,gec bile kaldın... sen gezmeleri,kosturmacaları anlattıkca ben yoruluyordum valla:) sunun surasında 4-5 gün kaldı yat dinlen artık... hele ki doktorun burda yokken hiiiç yorma bence cnm kendini,nolur nolmaz....

Kızlar slm nst dedeyim su an. Allahım bogulacagim gibi. Sırt üstü hani yatmak sakincaliydi. Nst de neden sırt ustuyuz bayilmama az kaldı. İlk defa böyle kötü hissediyorum
Ya ben de sola yatıyorum nst'de, kemiklerim acıyor
Niye farklı ki bi sırt üstü bi sol?

Ya doktor da bana bırakınca ben strese girdim biraz. Dedim ki siz daha iyi bilirsiniz o da farkı yok benim için diyor. Ona göre her şey doğal işleyişinde ilerliyor çünkü hatta yürümenin, hurma yemenin falan doğumu başlatmadığını, kolaylaştırmadığını, o doğumun zaten kolay geçecekse geçeceğini savunuyor. Bu yüzden çok rahat suni denesek diyorum haftaya konuşalım belki gerek bile kalmayacak diyor. Aslında ben bebeğimle çok mutluyum ama günleri bitince tedirgin oluyorum kakasını yapar sağlığı tehlikeye girer diye. Yoksa vakti var daha kuzumun.
Ben de iyiyim dediğin gibi düğünlerde falan millet son haftam olduğuna inanmadı İç karnım da geniş sanırım karnım öyle 39 haftalık değil yani. Çok şükür alsın benden ne alacaksa yeter ki sağlıklı olsun Allah'ım sağlıkla bağışlasın inşallah.

Her şeyim hazır
Bazen keşke olmasaydı diyorum vakit geçerdi Bilgisayarı götürcez işte kulaklık vs alıcam yanıma bi de. Facebook oyunlarına sardım kaç gündür Yarın falan gelse sancım da pazartesiye eşim de yanımda diyorum, o olmayınca çok zor geçiyor günler.

Tam bir aslan burcu Keyfi yetecek de gelecek
Benim de yükselenim aslan kendim boğa, çifte üşengeçlik, ordan biliyorum
Suni sancı çok daha zor diyorlar deneyenler ama benim normal sancım olmazsa 'daha' kısmı anlamsız kalıyor

Ooo hoşgeldin iyi olmanıza çok sevindim canım
Hepimiz yakınız canım artık herkesin doğum zamanı geldi çok şükür hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

Mrb arkadaşlar sütüm gelmedi hala emziriyorum ama yeterli gelmiyor süt için neler yapamalıyım

Aynen cnm,, kilolu hamile kaldığım halde karnım geçen seferkinin yarısı. Çok nadir paytak yürümekle beraber koşmam gerekse koşuyorum falan... dün bi ara Ayşe'nin boğazına su kaçtı, ne kadar hızlı kaldırdığıma kendim bile şaşırdım. Demek ki zamanı değil gerçekten... ananas şu an bile mutfak tezgahında,,, biraz tembellik yaptım diye kalktım şimdi çamaşır bulaşık uğraştım... kızlarla dans ettim... cıx :)) senin doktorla benim doktor zaten belli ki aynı kafada... kaka olayına da çok takılma çünkü halk arasında bebeğin sıkıntıya girmesi, kakasını yutması vs denilen durumlar miadından önce de olabiliyormuş. Hem olması hem de olsa bile hayatını tehlikeye atması vs ihtimalleri de çok nadir rastlanan şeylermiş.. zaten amniyon sıvısının renginden de anlaşılıyormuş... pozitif doğum hikayelerine odaklanalım,, düşün ben çok yüksek ihtimal seZeryan olacağını bile bile bekliyorum, kıyamadım vaktinden önce apandist gibi aldırmaya :) hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle...

Canim benim kızımda35 +4 de 14 temmuzda dünyaya geldi. Sarılık değeri yükselmişti 2 gün mama ile besledik şu an düzeldi çok şükür. Birde 265 gram vermişti. Mama ile besleyince iki gün 130 gramını geri aldık ama hala doğum kilomuza ulaşamadık.

Aynen ya,, keşke bitmeseydi diyorum, öyle deyince de bişey unutmuşum gibi geliyo,, tekrar bi elden geçiriyorum falan. Bi de bavul poşet poşet şu an... zulüm oluyor tekrar kontrol etmek :))) artık alttaki gibi foto çekiyorum bişey ekledikçe ki tekrar aynı şeylere bakmayayım Eşin için de haklısın kesinlikle,, ben de elimden gelse işe bile göndermicem :)))))

Eklentiler

• IMG_5096.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_5097.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 184
Sorma cnm.. rahat batıyo sana galiba diyo annem de :))) yarın sabah bile kahvaltı programı yaptık,, erkek kardeşimi bi kızla tanıştırıcaz,,, bi ara haftaya pazar dediler,, tabi 3 günlük bebekle şahane olur gerçekten dedim :))) yani en yakınlarım bile unutabiliyo doğuracağımı düşün artık :))) ay ben napıcam evde yaaa :))))) sağlık problemi vs olmazsa maksimum 20 gün sitede kalırım, sonra tutmayın beni sakın diye pazarlık ediyorum şimdiden

Evininhatunu Z zmrk bi ben nst ye girmeden dogurcam herhalde,hem merak ediyorum hem de siz böyle anlatınca iyi ki girmemişim diyorum :)
Yok cnm ağrılı sızılı vs bi durum yok... hatta bence sadece mevsimsel bi durum çünkü kızımınki kış aylarıydı ve hiç zorlamamıştı; zevk bile alıyodum kalbini dinlemekten :) bu arada eninde sonunda giricen nst ye,, çünkü sezeryan bile olsa doğumdan önce sokuyolar hazırlıklı olmak için :)

Bende de aynı durum var,hbaşı annemler gelcek onlarla son bir üzerinden gececegiz... ama her gece hep bisey unuttum hissi paronayak yaptı valla beni:))
Aslında ne kadar saçma di mi :) yani emziği unutsak nolucak misal? Her yer eczane... en mühimi yıkama ütüleme mevzusundan dolayı kıyafet ki onu bile unutsak bu saatten sonra dolapta unuturuz en fazla :))) ama işte takıcak yer arıyo insan :))))

Canm müslin battaniye çok ince oluyor o ne için kullanılıyor tam olarak?
Cnm uyurken ürpermesin vs diye sıcak havada bile örtmek iyi oluyo onu... güneşten de korumuş oluyo hem... genelde üstü açık bırakılmıyo yeni doğan bebek... ben kendim de mesela yazın bile mümkünse oda serin olsun ve incecik bişey örteyim isterim bu yaşta hala :)) zaten hastane odaları evden serin... bu arada ben pamuklu battaniye de koydum ne olur ne olmaz diye; hava durumuna bakmadım gerçi ama belli mi olur havanın geçen haftaki gibi soğuk yapacağı tutar falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…