2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben bi defter tuttum canim ama qundelik yazmiyorum.Mesela ilk tekmesi ilk cinsiyetini oqrendiqimiz qun vs yani bole onemli olan seyleri o anki hislerimi yazdim
Bende yazmayı bayadır düşünüyorum başlayamadım bir türlü ama bu ilk bebeğim ve duygularımı ilerde merak ederim bebeğimde büyüdüğünde neler hissetmişim okusun istiyorum başlayacağım bende doğuma az kalmasına rağmen

Ben biraz biraz yaziyorum canm. Bazen muayenelerden sonra bzn kızımda olan güzel gelişmelerle birlikte. Sonradan okumak oyle güzel oluyor ki. Kizimada yazmıştım okudukça agliyorum
Yaa ne güzel iş
Teşekkür ederim. Bende de hamilelikten önce gastrit vardı zaten dikkat ediyordum ama ettiğim halde neden olduğunu anlamadım genelde evde yerim hazır gıda pek tüketmem yada kızartmayı çok yemem. Birde ne zaman geleceğini bilmediğim için ilacı kullanmalı mıyım bilemedim doktoruma sorayım en iyisi. Sana da geçmiş olsun dikkat ettikçe düzelir inşallah
cigdemselvi canım nişan rahmin tıkacı, bebeği koruyan kese hala yırtılmamış, su gelirse dediğin durum geçerli. Nişanı gelip 2 hafta doğurmayan oluyormuş.
Hmm öyle mi bende tıkaç olarak dış ortamdaki mikroplardan koruyor diye biliyordum. Bilgilendirmen için teşekkür ederim:)

Ben biraz biraz yaziyorum canm. Bazen muayenelerden sonra bzn kızımda olan güzel gelişmelerle birlikte. Sonradan okumak oyle güzel oluyor ki. Kizimada yazmıştım okudukça agliyorum
Yaa ne güzel işte sonradan okuyup o günleri hatırlamak ve bebeğine anlatmak:) bende bu duyguları ilerde yaşamak için yazmaya geçte olsa karar verdim doğurmadan başlayım :))

En azından bilgim olur ya, bilemiyorum umudumu kaybettim sanki. Vakti dolunca gelecek illa ki bekliycez :)
tabi cnm,, bilgin olsun elbette ama karar vermek için strese girme... kuzunun hala anne karnına ihtiyacı var demek ki,, oradaki rızkı bitmemiş daha :) bi de sen de iyisin galiba? Yani şu hastalık ve uyku problemi dışında gündüzleri ben de hala çok iyi hissediyorum. Burada sitede 35 haftalık hamile bi kadın daha var mesela, eşim bile bi erkek olarak, "bu senden bi ay fazla görünüyo" diyo :) kadın yürümüyo sürünüyo resmen... bence onunla da alakası var; vücutlarımız hala sağlıkla taşıyabiliyo bebekleri demek ki diyorum... Hala kanımıza canımıza ihtiyaçları var belki de... Allah da güç veriyor, biraz daha kalsınlar diye başlatmıyor doğumu heralde :)

Rica 3derim :)

Kızlar bebeğime;
1 yenidoğan set
10 adet ayaklı ve ayaksız pijama
2 takım alt üst
3 adet tam takım(eldivenli,şapkalı alt üst vs)
6adet çıt çıtlı atlet
4 adet uzun kollu çıtçıtlı
2adet kısa kollu çırçıtlı
9 adet çorap
2 tane kundak yerine kullanılan battaniye(biri yenidoğanın içinde)
2 adet ince yelek
2 örgü yelek
1 örgü Süveter
Banyo leğeni ve süzgeç bezi
Alt açma
Şampuan
Pişik kremi
Tırnak makası
Emzik şimdilik bunları aldık ama daha eksik var gibime geliyor ama aklıma birşey gelmedi

Yok canım normal Doğumla alakasının olmadığını bende biliyorum .. bekliyorlar ya normal doğumu o anda yapanı duydum

Burun aspiratoru
Saçı için tarak
Ateş ölçer
Islak mendil
Pamuk
Havlu
Küvet filesi ( süzgeç bezi dediğin mi bilmiyorum)
Çarşaf
Alez
Aklıma gelenler canım

Battaniye muslin mü bilmiyorum ama deilse muslin battaniye tavsiye ediyor herkes,ben onlardan da aldım haberin olsun.
Bir de agız bezi fln (benim annem tülbent alıp kendi oyaladı:) )

Kızlar slm nst dedeyim su an. Allahım bogulacagim gibi. Sırt üstü hani yatmak sakincaliydi. Nst de neden sırt ustuyuz bayilmama az kaldı. İlk defa böyle kötü hissediyorum

Kızlar slm nst dedeyim su an. Allahım bogulacagim gibi. Sırt üstü hani yatmak sakincaliydi. Nst de neden sırt ustuyuz bayilmama az kaldı. İlk defa böyle kötü hissediyorum

ben de nefessiz kalmistim sonlara dogru. yattigim odada klima da yoktu ve o gun bursa yaniyordu. fenalik gelmisti. neyseki 20dk. falan sürüyor. sabret canim:)

Allah yardimcin olsun canım burnundan derin nefes al ağzından yavaşça ver iyi gelecektir. Ben geçen gün oyle attlattim

Yok canım normal Doğumla alakasının olmadığını bende biliyorum .. bekliyorlar ya normal doğumu o anda yapanı duydum
Sezeryanın da başka riskleri var, ayrıca o risk yine var. Miadında olmayan bebeklerin bile yüzde yirmisinde mekonyum oluyormuş. Bence şimdiden bunları fazla dert etme cnm.

Biraz daha araştır, doktorun da fikrini al tabi o arada. Ben de olsam suniyi bir denerdim, yine de inşallah İpek Hanım hiç seni yormadan gelmeye karar verir de düşünmek zorunda kalmazsın tabi :)

Ben yanımda eşimden başka birini istemiyorum hastanede de evde de, annem bile olsa rahat edemem gibi geliyor. Bence eşin de birazcık işe eli yatkın biriyse tek başınıza halledebilirsiniz.

Biz de kontrolden geldik, doktor daha ayin 10una kadar gelmez bu kız dedi. Sancı çıkmadı. Her şey yolunda onun dışında. Doktorum tatile gidiyor bu hafta, gelmesin kızım da doktor gelmeden, iyi oldu daha zamanın olmasi.

Belkide haklısınız. Kızı gibi görür zaten canım benim o. :) hastahaneye çağırıyım bari haklısınız sanırım.hem üzmemiş olurum onuda. Sanki çağırmasam üzülücek gibi. üzmektense en azından 1 günlük gelsin. Teşekkür ederim gerçekten haklısınız sanırım. Karar vermemde yardımcı oldunuz. Allah razı olsun. Bebeğiniz inşllah sağlıkla doğar, kucağınıza alırsınız.

Benimki yemekten temizlipe herşeyi halleder normalde yapmadığı iş yok diyebilirim. Sağolsun tek desteğim. Ben teyzemi çok severim ama annemin böyle olması teyzemi yanımda görünce dahada üzer diye korkuyorum. İlk doğum olucağı için gerçekten ihtiyacım olup olmıyacağınıda bilmiyorum. En azından kalbini kırmamak adına hastahaneye 1 gün belki çağırırım. Onuda üzmek istemiyorum. Ne biliyim psikolojik olarak çok üzülürmüyüm acaba diyorum. Bu arada inşallah erken gelmez doktorun tatilden gelince doğar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…