2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bildiğime göre suni sancinin zor olması normal sanci gibi aralıklı verilmemesi. Yoksa ağrısı normal sancıyla aynıymış.

Adını ne koymuştun sen cnm :)

Mrb arkadaşlar sütüm gelmedi hala emziriyorum ama yeterli gelmiyor süt için neler yapamalıyım
arch2401 bi takviye önermişti canım buradaysa yazar.
Bunun dışında benim bildiğim bol bol su içmek. Bol bol bebekle ten teması kurmak.
Internette tomris'in emzirme notları diye aratırsan eğer vaktin varsa bi oku canım uygulayan herkes çok faydasını görmüş emzirme konusunda.

Teşekkürler cnm okuyayım

Slm kizlar yaylaya ciktik geldik baya seruvenli oldu yolculugumuz 3 araba ciktik rakim yüksek olunca herkes ariyor duruyor iyimisin diye dur kalk gittik cok sukur bisey olmadan hava harikaydi beni ormanda birakin dedim birakmadilar 17 derece hirkalarla oturduk.temiz hava cok iyi geldi

Aynen ama insan iste hersey tam olsun diyor:) dedigin gibi kıyafetler bile dolapta temiz al giydir hemen,takacak yer arıyoruz herhalde biraz da:))

Ohhh miss gibi valla serin serin ama sen yine de yollarda dikkat et...

Aaa ben nasılsa sezeryan die almazlar diye düsünüyordum doktora da hiç sormadım acıkcası.dedigin gibi sıcaklarda zorlayıcı olabilir ,sen daha iyi bilirsin tabii.
O zaman bende merakla bekliyorum ,nasıl olacak acaba:)

Ohhh miss gibi valla serin serin ama sen yine de yollarda dikkat et...
Herkes bi panik olunca bende biraz tirstim valizi falan arabaya koymustu esim 45 dklik.mesafe ordu fatsaya en kötü oraya gideriz diye rahatlattim kendimi cnm ama şükür kazasiz belasiz geldik.

Sen kaçıncı haftadasin canm. Aman girme daha iyi bu hamilelikte bana ağır geldi nedense ya. Birde bence bana gerek yoktu yani öyle sancı kasilmam yok. Biraz para icin
37+6 dayım,sezeryan olcak die girmem herhalde diodum ama herhalukarda giriliyormus sezeryandan önce,yanii bende tadacakmısım o duyguyu bakalım:) Allahın izniyle persembe günü görecegiz...

Dediğin gibi eksik olsa ne olacak biri alır getirir ama işte senin son haftan ya belki ondan dert oldu içine. Bu tatile çıkmadan önce acaba her şeyi aldık mı telaşı gibi bir şey şar
Ay ne güzel canım çekti yaaa. Iyi olmuş senin için canım:)

Hahaahah Allah iyiligini versin,son gunlerin cöpcatanlıktan geri kalma emii :) neyse olursa mutluluklar dileyeyim simdiden
bende eve kapanmam gbi geliyor tabi bir sıkıntı olmazsa zaten yaz günü alır kızı cıkarım valla.

Kızlar Damla'ya dönence yaptım ama dönmüyor tabi :) Kardeşim dönenceler zararlı demişti çünkü. O yle havada asılı duracak.
Çıngırak yaptım iki tane :)
Ve saç bandı yaptım çünkü burada saç bandı bulamadım süslü püslü bebekler icin:)

Eklentiler

• B612_20170722_193301.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 92
  • B612_20170721_161923.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 88
  • B612_20170721_160803.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 94

Allahıımm yaa ne marifetli anneler var,isyaaaaan diorum bunları gördükçe,ne güzel seyler onlar...emegine saglık.
Valla donence konusunda kötü diyende var iyi diyende ama ben kötü olduguna inanmıyorum ya ne gibi bir zararı olmus ki kanıtlanan? Anlamadım yaniii

Sag ol canim :) Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım:)) Daha güzelleri senin bebisinin olsun inşallah.
Kardeşimin çocuk gelisimi hocasi cocuklarin sabit sekilde izeldigi donen ve ses cikaran bu tarz şeyler çocuklarda otizme sebep olabiliyor demiş.

Cok güzel olmuş hamarat anne, ellerine sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…