He öyle mii, bilmiyordum. Belki gelir ya kendi kendine.Bildiğime göre suni sancinin zor olması normal sanci gibi aralıklı verilmemesi. Yoksa ağrısı normal sancıyla aynıymış.
Saol cnm.benim.tesekkurler valla uykusuz gecenin ardindan cok iyi olduDediğin gibi eksik olsa ne olacak biri alır getirir ama işte senin son haftan ya belki ondan dert oldu içine. Bu tatile çıkmadan önce acaba her şeyi aldık mı telaşı gibi bir şey şar
Ay ne güzel canım çekti yaaa. Iyi olmuş senin için canım:)
Ay harika bayıldım hepsine :) ellerine sağlık canım.Kızlar Damla'ya dönence yaptım ama dönmüyor tabi :) Kardeşim dönenceler zararlı demişti çünkü. O yle havada asılı duracak.
Çıngırak yaptım iki tane :)
Ve saç bandı yaptım çünkü burada saç bandı bulamadım süslü püslü bebekler icin:)
Ilk 3 ay hareketlisini önermiyor canim doktorlar gözlerde kayma yapabiliyormus ama sonrasinda bayiliyor bebisler büyük kurtarici ben 2 aylikken falan kullanmaya basladim kizimda bayildi ve şükür biseyde olmadi yakalamaya calisiyorlar cok tatliAllahıımm yaa ne marifetli anneler var,isyaaaaan diorum bunları gördükçe,ne güzel seyler onlar...emegine saglık.
Valla donence konusunda kötü diyende var iyi diyende ama ben kötü olduguna inanmıyorum ya ne gibi bir zararı olmus ki kanıtlanan? Anlamadım yaniii
Canım nst de sırt üstü yatmak zorunda değilsin yan da yatabilirsinKızlar slm nst dedeyim su an. Allahım bogulacagim gibi. Sırt üstü hani yatmak sakincaliydi. Nst de neden sırt ustuyuz bayilmama az kaldı. İlk defa böyle kötü hissediyorum
TeşekkürlerBoza da çok süt yapıyo onu da içebilirsin cnm
Ay kızlar çok yorgunum bugün... sabahtan oglusu gorcem diye gittim. Meğer dr doğuma gitmiş. Öğleden sonra bakacak dediler. Hadi ordan avm ye gidelim de çocuğum corapsiz kalmasın dedim. Ama mahvoldumm. Kizim oyun alanına falan daldı iyice çok yordu. Hastaneye gittik nst ye girdugimde Kizim uyumus eşimin kucağında. Saclarinida actirmis sıcak içerisi hadi saçlarını toplaym yavaştan dedim. Kalktı çocuk 15-20 dk anca yattti.uykusuzluk aşırı enerji ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu saatte zorla uyudu. 6 da kalkmıştı siz düşünün artikkk. Çok şükür kontrol iyiydi de oglusumu gördüm. sakin sakin çok sevindim. Ama hiç önden goremicez galiba hep profilden gösteriyor kendini. Dr çok pozitif konuştu rahat güzel bir doğum yapacaksın gibi geliyor. Panik olmaman sakin olman çok hoşuma gidiyor falan dedi. Umarım hep böyle gider A AysheDuru nasıl geçti diye sormussun diye etiketledm seni cnm
Elimde diil duramıyorumHahaahah Allah iyiligini versin,son gunlerin cöpcatanlıktan geri kalma emii :) neyse olursa mutluluklar dileyeyim simdiden
bende eve kapanmam gbi geliyor tabi bir sıkıntı olmazsa zaten yaz günü alır kızı cıkarım valla.
Teşekkürler:)Cok güzel olmuş hamarat anne, ellerine sağlık :)
Inşallah canım daha vakit var zatenHe öyle mii, bilmiyordum. Belki gelir ya kendi kendine.
Çok sağ ol :)Ay harika bayıldım hepsine :) ellerine sağlık canım.
Ay pitirciklar ya :)))))Bu da ne kadar güzel dinlendiğimin resmidir hanımlar :) bahçeyi fethettikleri yetmedi, bi de eve arkadaş davet etti kızım :)))) canlı canlı paylaşıyorum
Valla bravo cnm,, diyorum bu his bi yerden tanıdık geliyoDediğin gibi eksik olsa ne olacak biri alır getirir ama işte senin son haftan ya belki ondan dert oldu içine. Bu tatile çıkmadan önce acaba her şeyi aldık mı telaşı gibi bir şey şar
Ay ne güzel canım çekti yaaa. Iyi olmuş senin için canım:)
Ahahaha bulduk yaşasın:) biraz daha rahatlamış gibisin ama öğlene kıyasla sanırımValla bravo cnm,, diyorum bu his bi yerden tanıdık geliyo
Teşekkürler:)
Inşallah canım daha vakit var zaten
Çok sağ ol :)
Ay pitirciklar ya :)))))
Evet cnm baya toparladım :) boş kalınca bi bunalım geliyo,, ondan oldu heralde :))))Ahahaha bulduk yaşasın:) biraz daha rahatlamış gibisin ama öğlene kıyasla sanırım
Yok yok alıyolar merak etme :) hem de doğum heyecanıyla hiçbişey anlamıyosun :))))Aaa ben nasılsa sezeryan die almazlar diye düsünüyordum doktora da hiç sormadım acıkcası.dedigin gibi sıcaklarda zorlayıcı olabilir ,sen daha iyi bilirsin tabii.
O zaman bende merakla bekliyorum ,nasıl olacak acaba:)
Kaşınıyoruz annemin deyimiyle :)))))Aynen ama insan iste hersey tam olsun diyor:) dedigin gibi kıyafetler bile dolapta temiz al giydir hemen,takacak yer arıyoruz herhalde biraz da:))
Ay bilirim o gürültüyü ya bizde de ufak kız çok hepsi bir araya gelince... :)))))Ne pıtırcık ne pıtırcıkşaka bi yana çok tatlılar ama hepsi birden konuşunca fena oluyo,,, bi de kardeşim geldi şimdi, dayıyı görünce hepten coştu benimki
Ya boşluk insana neler yaptırmıyor ki... Neyse canım senin de az kaldı. Eksiklere filan takma boşver biri tamamlar hastanede sıkıntı etme yani.Evet cnm baya toparladım :) boş kalınca bi bunalım geliyo,, ondan oldu heralde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?