2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin cnm,, ben de dün akşam takıştım biraz eşimle. Allahtan sabah telefonda alttan aldı,, ama çok sinir oldum falan dedi... e normal artık stresliyim kaygılıyım diyorum, "kaygı yanlış bi kelime, ne kaygın var ki" diyo :) herkeste var, sağsalim doğucak mı, herşey yolunda mı vs diye düşünen tek hamile ben miyim sanıyosun dedim de cvp vermedi şükür... heralde bunlar tek derdimiz çocuğa nası bakıcam endişesi diye düşünüyo...

Öğleden sonra 2.30 randevum var bekleyim diyorum ay bi korku sardı doğsun bir an önce diyen ben tırstım kaldım . Ağrım sancım da yok ama

Nişandan sonra hemen başlamayabiliyor doğum, o yüzden telaş etme, gerildiğinde derin nefes al, sakin kalmaya çalış. Çantan falan hazır mı her şey? :)

Öğleden sonra 2.30 randevum var bekleyim diyorum ay bi korku sardı doğsun bir an önce diyen ben tırstım kaldım . Ağrım sancım da yok ama
Nisan geldikten sonra hemen de başlayabilir doğum 2 hafta sonra da başlayabilir demişti ebe :) Kesin bi işaret değil canım. Yine de sakin ol ne güzel bebeğine kavuşmaya az kalmış

Senin de az kaldı, ben inanıyorum

Doktor en fazla kaçına kadar beklerim demişti?
Cuma ya da cumartesi hala doğmamış olursa gel dedi, hem kontrol hem konuşalım suni sancı mı sezaryen mi istediğini dedi. Belki o gün belki de pazartesi artık diye tahmin ediyorum doğumu. Çünkü 40 ı çok geçirmem dedi cumartesi 40+2 oluyor, pazartesiye gün verse 40+5 oluyor belki bekletmez bile o kadar

Geliverse yavrum kendi isteğiyle, negzel olur

Kızlar ya bazı uygulamalar var böyle işte fotoğraf çekiyorsun üzerine etiket yapıştırıyor 34 weeks filan diye sevimli şeyler oluyor. Bildiginiz var mi?

Onlar maalesef bizim gibi olamıyorlar,gece yattıgımızda kafasını yastıga koyar koymaz uyuyor yaaa,ben dönüp dönüp düsünüyorum saglıklı olcak mı vs die kafamdan 50 türlü sey geciyor, Onun uyudugunu görünce deli oluyorum yaa :) adam rahat sinir ediyor beni :/ bi zahmet alttan alsınlar artık sunun surasında ne kaldı,zaten o da dio susuyorum susuyorum bi dogsun kızım o zaman sen gör die takılıyor:) bende valla bi lohusa depresyonuna girerim görürsün ,sütüm fln kesilir valla mahvederim seni diorum:))

Ay örgülerim de bitti boş boş takiliyorum kitap okuyayım bari. Bazı kitapları son aya bıraktım ki unutmamayim:)))

Duru'nun beziyle bebek bağladık,, bu kadar da küçük olunmaz ama yaaa :))) elim kadarmış bez, ne çabuk unutmuşum :))

Ayy hakkatten yaaaa bu bezler bizim bebegimize mi olacak :) minnacıklar yaaa...yeriim ben onlarııııı Ayse de antreman yapsın simdiden insallah en büyük yardımcın olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…