Amin cnm,, gerçekten mühim karşılıklı uygun olmak . Biz çok bağlı yaşıyoruz mesela,,benim eşim de öyledir,, annemler 3-4 gün yazlıkta kalsa benden önce başlar ne zaman geliyolar gelsinler artık vs diye... işte kardeşim de biraz o tarz birini istiyo.. aramızdaki ilişkiyi anlamsız bulmayan, yapı itibariyle buna uygun olan.. yoksa kimseye zorla bizim gibi yaşayacaksın denilmez tabi.. o yüzden de çok fazla insanı en baştan elemek durumunda kalıyosizin ne zaman düğün?
Aynen,,, kadın enerji dolu maşallah ,,rengi bile öyle, e sen de eksik sayılmazsın hiç
Dur bi öpiim

bebege bisey olacagini ben de sanmiyorum ama durduk yere ters bi hareket yapip kendini sakatlama allah korusun. dikkat et, zorlamadan, yavas yavas :)Ya ne diycem, ben şimdi işe abandım da,yani baya bildiğiniz eğil kalk süpürgeyi kaldır taşı eşyaları çok ağır olmayanları kaldır altını süpür sil falan yapıyorum, bebeğe bişey olmaz di mi?
'en fazla doğar nolcak yeaaaa' diye diye abartmayayım?
Kızlar ya bazı uygulamalar var böyle işte fotoğraf çekiyorsun üzerine etiket yapıştırıyor 34 weeks filan diye sevimli şeyler oluyor. Bildiginiz var mi?
Ben
ben kullanıyorum bi tane baby story diye güzel hoş ama başka önerileri de alırım tabi
Nişanın gelmiş canım doğumun ilk belirtisi hafi hayırlısı olsun doğumun bugünde başlayabilir on gün içindede endişe etme canımKızlar biraz önce afedersiniz kahverengi sümüğümsü bir şey geldi bu neee
Benimde oyle canim dayanamiyorum cami aciyorum mecburya kizlar ben iyi uyuyorum ama uyandigimda dayak yemis gibi kalkiyorum. cam acik uyuyoruz bazen ev sicak olunca ondan mi oluyor acabaheryerim agriyor. ayaga kalkinca sanki civilere basiyorum. biraz yurudukten sonra ancak duzeliyor
Vay be nasıl hatırlıyorsun ben şok
Evet geç döllenmeydi benim belki 39 dolmadı bile doğru diyorsun. O hesaba göre yarın doluyor 39 aslında. Doktorun hesabına göre de perşembe 40 doluyor. Ne kadar da küçük hesaplar peşindeyim
Nebileyim doktor oyle dedi zamani qecse bile kasilmazlar rahimle alakali dedi ilk defa duydum sasirdim bendeama bencede canim qec dollenmeylede alakali olabilir banada illa 40ta doqum baslicak diye beklenmesi sacma qeliyo...mesela benim yiqen 42+3te doqdu ama o qitti isteyerek sezeryan oldu doktor dediki bebeqin saqliqi suyu gayet quzel istersen bekle biraz daha dedi dusunsene
Bende aynıyım canım bende cam açık bırakıyorum hatamı ediyoruz acaba birde yatak başı cam tarafında direk üzerimize esiyor bu gece üstten açıp yatmayı denicem bakalım fark edicekmiya kizlar ben iyi uyuyorum ama uyandigimda dayak yemis gibi kalkiyorum. cam acik uyuyoruz bazen ev sicak olunca ondan mi oluyor acabaheryerim agriyor. ayaga kalkinca sanki civilere basiyorum. biraz yurudukten sonra ancak duzeliyor
ya kizlar ben iyi uyuyorum ama uyandigimda dayak yemis gibi kalkiyorum. cam acik uyuyoruz bazen ev sicak olunca ondan mi oluyor acabaheryerim agriyor. ayaga kalkinca sanki civilere basiyorum. biraz yurudukten sonra ancak duzeliyor
Evet saat 10'daydı ameliyat, almıştır yavrusunu şimdi kucağına inşallah
Seni kocaman alkisliyorum canimSeni oylamayla ağustos annelerinde tutuyoruz yaaaa, eskiden ağustos annesiydin de sonra temmuz olduğu ortaya çıkmıştı, oradan hatırlıyorum
Küçük hesaplar peşindesin çünkü kızını kollarına rahatça ve kendiliğinden almak istiyorsun, bence hepimizde var bu küçük hesaplar. Ben de hurma yemeye ve diğer işlemlere bu hafta başlayacaktım ama doktor tatilde olduğu için bir hafta daha öteledim. Şimdi de kıza alttan alttan mesaj veriyorum doktor teyze gelene kadar dur içeride, çıkmaya çalışma diye
42'den sonrası da aşırı riskli geliyor bana, ben de o kadar bekleyebilir miydim bilmiyorum
Ya o rahmin tembelleşmesi vücutların normal doğumdan uzaklaşmaya başlamasıyla alakalı deniyor bildiğim kadarıyla ama vücutlar bu kadar çabuk adapte olamaz, evrimsel bir süreç olarak düşünsek bile nesiller alır ama annelerimiz bizi normal doğurdu büyük çoğunlukla, bir sonraki nesle bile kalmaması lazım doğum yapamama durumunun. Sadece artık daha rahat olduğumuz için, bahçede çalışmadığımız, temizliği uzun ve elektrikli sopalarla yaptığımız, hamilelikte kendimizi yormaktan çekindiğimiz için bebeğin aşağı inmesi gecikiyor ya da zorlaşıyor olabilir. Bunu da egzersizlerle kapatırsak tembel rahim diye bir şey kalmaz ortada diye düşünüyorum
Ayrıca ben doktorların ekrana çıkıp felaket tellallığı yapmalarını da sinir bozucu buluyorum. Ne var yani bunu söylemese. Zaten kadın, doğumunu bekleyecek, eğer bebek doğmayacak gibiyse zaten doktoru bir problem olduğunu söyleyecek. Televizyondan bunu ilan etmek hamile olan veya kalmayı düşünen bir sürü kadının aklına bir de bu soruyu takacak, ya bende de tembel rahim varsa, ya doğuramazsam diye düşüne düşüne doğuramayacak çünkü beyin vücuda doğurmama sinyalini yollayacak sürekli. Doğumun da açılmanın da kolaylığı bedensel olduğu kadar zihinsel de bence, o yüzden herkes diyor pozitif doğum hikayeleri okuyun, negatif olanlara kulaklarınızı tıkayın, canınızı sıkan şeyler söyleyen birileri varsa uzaklaştırın etrafınızdan sadece size destek olacak kişileri tutun diye, bu doktorlar sayesinde önce anne kendisinin canını sıkıyor içten içe, bu çok bilmiş boş boğaz doktorları kovsunlar ekranlardan
Evet cnm,, doğmuştur şu an muhtemelen :)
Saol cnm,, onlar benim,, kızlarınki de bu :)Anne
Veeee
kizlari
Cok tatliiiii canim qule qule takin ücünüzde
İyi tehdit :))))) ben de son gece nasıl uyucam falan dedim de otururuz beraber cnm dedi,, görcez şimdi çarşamba gecesi kaça kadar dayanıcak :)))))
Evet canım hazır 34. Hafta da doğmaya kalktığı için benim aceleci oğluş her şeyimiz hazır bekliyoruz :)Nişandan sonra hemen başlamayabiliyor doğum, o yüzden telaş etme, gerildiğinde derin nefes al, sakin kalmaya çalış. Çantan falan hazır mı her şey? :)
Ahahaha ben de aynısını söylüyorum :))) bu kilolar gidicek ve hayatımın abiyesini giyicem,, yoksa evlenemezsin, her türlü taşı koyarım diye :)))) valla modeli, kimin çizip kimin dikeceği vs herşey hazır kafamda,,, büyük hayal kırıklığına uğrarım erken davranırsa :))))) ay evlensin mutlu olsunlar tabi ama biz de hevesimizi alalım azcık yani di miaynen canim biz de sizin gibiyiz,o yuzden anliyorum aile yapinizi ve istediginiz gelini:)
kesinlikle ayak uyduracak biri olmali,gezmeyi,gidip gelmeleri sevmeli,kendi halinde yasarsa ve cok gidip gelmeyi sevmeyen biri olursa bir sure sonra zor olmaya baslar. insallah gonlumuze gore olur gelinler de:)
daha isteme olmadi,kirsehirde oturuyor ailesi,ben bu halde oralara gidecemeyecegim icin biraz daha ertelendi,bakalim belki son baharda olur. dugunu de cok bekletmeden bahara ya da yaza yaparlar herhalde.
kardesimin uzmanligi bitiyor,gelin de doktor,dogu gorevleri falan oluyor ya uzmanlik bitince,es durumundan istanbulda kalmak icin nikahi erken yapabilirler. yazdan once olmasin zaten dugun. kilo vermem lazim
eski kiloma donmem lazim
Aynennnn. :)))) bu arada seni kaçta çağırdılar hastaneye,, bizim altı buçuk dedi doktor,, çok erken ya :))hakkaten aysenin dedigi gibi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?