2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İyi tehdit :))))) ben de son gece nasıl uyucam falan dedim de otururuz beraber cnm dedi,, görcez şimdi çarşamba gecesi kaça kadar dayanıcak :)))))

O gün olmaz pazartesi der diye düşünüyorum, çünkü sezaryen dersen onun belli şartları var en az 8 saat aç olman, su içmemen lazım vs. Cumartesi bunları konuşursunuz pazartesi de doğum olur. Suni sancıyla denesen de bence 2 gün bırakır sana. Tabi bu benim düşüncem, sen kontrole doğuma gider gibi git yine de :)

Tabi en güzeli İpek kızın cumaya kalmadan çat kapı gelivermesi olur, gelse ya bir an önce

Ayy hakkatten yaaaa bu bezler bizim bebegimize mi olacak :) minnacıklar yaaa...yeriim ben onlarııııı Ayse de antreman yapsın simdiden insallah en büyük yardımcın olur:)
İnşallah cnm,, baya bi sildi bebeğinin poposunu,, bantları yapıştırdı,, kardeşime de böyle yapmalıyız dedi falan :) hevesli ama görcez bakalım :)))

herkese hayirli akşamlar yeni doğan bebisler hayirli olsun. haftaya ev tasiyacagim. babamin vefatindan beri annemde kaliyordum artik eve gectim toplaniyorum. Hâlâ ruyada gibiyim bu günümüze de şükür
CAnım Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın babacığın. Çok zormuş zamanlar geçiriyorsun, Allah sana ve ailene sabırlar versin

Ay ne güzel olur. Babası da tüm haftasonu konuştu kızıyla hadi bak gel artık pazartesi gel işe gitmeyim iznim başlasın diye ama yok keyfi yetmedi aslan kızımın
İşte cuma gidersem belki cumartesi verir suniyi, bilemiyorum 41 i zorlasam mı acaba doğmazsa?

Gecen qun tvde bi doktor aciklama yapti ve ben cok sasirdim canim.Dediki bazi insanlarin rahmi doqum zamani qelse bile dolsa bile kasilmayi doqumu baslatmayi unuturlar biz bunlara tembel rahim diyoruz dedi.Acaba seninkide oylemi olduki ? Ben Allah nasip ederde 40ta doqmazsa bebeqin saqliqindada problem ollmazsa kendi sancimi beklicem 41 yada 42 ye kadar yolu var bence

nilselen Eve geçtiniz mi? Alıştınız mı? Sütün arttı mı? Rahatın yerinde mi?

Ay çok merak ediyorum, nasıl gidiyor?

Sen de cumartesi git, madem cuma cumartesi demiş ikincisi de bir seçenek
Doktor bekleyebiliriz derse dene şansını ama yok derse diretme. 40-5 de 41 sayılır neredeyse bence pazartesiye bırakabiliyorsanız bırakın gitsin :)

Vakti dolmadı ya dolsa gelir çocuk
Ay ne bileyim öyle tembel de sayılmam ama,doktor bekletmem deyince de ne diyeyim, güveniyorum adama. Seninki bekletirse bekle tabi canım

Yok canım sanmıyorum, her bebek 40. haftasında doğacak diye bir şey yok ki. Hem bildiğim kadarıyla Mutella'da geç döllenme olmuştu, İpek için tam 40 hafta bile olmamış olacak. 42'de de normal doğum başlayabiliyor, tembel falan değildir rahmi, bir problemden dolayı olduğunu sanmıyorum.

'Bi de böyle düşüüün' emojisi
Evet ya pazartesiye ve kendi isteğiyle doğmazsa zaten 41 neredeyse.
Hayırlısı bakalım :)

Vay be nasıl hatırlıyorsun ben şok
Evet geç döllenmeydi benim belki 39 dolmadı bile doğru diyorsun. O hesaba göre yarın doluyor 39 aslında. Doktorun hesabına göre de perşembe 40 doluyor. Ne kadar da küçük hesaplar peşindeyim

Nebileyim doktor oyle dedi zamani qecse bile kasilmazlar rahimle alakali dedi ilk defa duydum sasirdim bende ama bencede canim qec dollenmeylede alakali olabilir banada illa 40ta doqum baslicak diye beklenmesi sacma qeliyo...mesela benim yiqen 42+3te doqdu ama o qitti isteyerek sezeryan oldu doktor dediki bebeqin saqliqi suyu gayet quzel istersen bekle biraz daha dedi dusunsene

Vakti dolmadı ya dolsa gelir çocuk
Ay ne bileyim öyle tembel de sayılmam ama,doktor bekletmem deyince de ne diyeyim, güveniyorum adama. Seninki bekletirse bekle tabi canım
Gec dollenmeyle alakali ozaman aslinda surekli ne zaman ne zaman diye dusunmemek lazim amannn salla keyfine bak bosver ipek boceqi ne zaman qeleceqini biliyo demekki hazir deil cocuk hayirlisi ne zamansa ozaman doqsun insaAllah

Ama canım benim kasılmalarım var ki bir süredir. Hatta yazmadım size ama dün akşamüstü ve tüm gece devam etti mesela karın kasılmalarım. Doktor da vücudun doğuma hazırlandığını söyledi,ben de Oksitosini yüklüyorum boyuna
Olacak olacak ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…