2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugün 36 haftalık olduk
Artık yavaslayin yazıyor netteki hafta bilgilerinde akşam yürüyüşe çıktık ben gerçekten artık yoruldugumu hissettim gerçi evdede hiç oturmamistim bütün gün muhakkak onunda etkisi olmuştur

Dün akşam ben de yürüyüşte çok yoruldum. İnat ettim gerçi geri dönmedim ama artık adımlarım iyice ağırlaştı, yürümek zorlaştı. 38in içindeyim ben de, eskiden belime yastıkla destek yapıp rahatlıyordum şimdi o da nefes almama engel oluyor gün içinde her fırsatta yatağa geçip yan yatıp kendime gelmeye çalışır oldum.

Bir de hava bugün çok sıcak, 7'de bile o kadar sıcaksa gün içinde ne olur bilmiyorum. Şehri sıcak olanlar dikkat etsin bugün dışarı çıkmamaya, ne olur ne olmaz, erimeyin sonra

Yoksa bebis geliyorum diye işaret mi verdi
Yok be nerdeee
9 ay bekledim 4 gün bekleyemiyorum
Ay nasıl enerji nasıl enerji maşallah kendime
Sabah sabah hava ısınmadan ütülerimi yaptım bi kaç çıkmayan leke vardı suya bastırdım onları bulaşık makinesini yerleştirip evi süpürmek için saatin 9 olmasını bekliyorum beklerken de kahvaltı yapıyorum
Tabiki kasılmalar eşliğinde ama yok inanmıyorum artık bu kız kandırık yapıyor bize ben de işime bakıyorum amaan düşünüp durdukça strese giriyorum brn de tüm enerjimi faydalı işlere kanalize etmeye karar verdim
Bu kadar işe doğmazsa daha da doğmaz zaten

Doğuma yakın enerji patlaması olur dikkat et. Enerjini sakla doğum için canm. Son günü bekliyor senin dakik kız belki

Doğuma yakın enerji patlaması olur dikkat et. Enerjini sakla doğum için canm. Son günü bekliyor senin dakik kız belki
Olsun ya hazır enerji varken evi hazır edeyim en azından, doğdu doğacak derken kaçıncı temizlik bu bilemiyorum
Hadi herkese enerjiiiiiiii

kızlar merhaba, hafta sonu eşimin ve benm doğum günümüzdü kuzenler kutlamalar falan hazirlamis 2 gün boyunca hic dinlenemedim.Dün gece artik ne adim atacak halim kaldi kramplardan ne de oturacak halim.Size bir sey sorucam basina böle bisi gelen var mi ? Dün geceden beri karnim tas gbi sert patlıcak gbi neler yaptysam yumusamadi .sizce napmaliyim ?

Hareket ediyor mu bebek canm. Yorgunluktan olmuştur ama istersen bir dr ü ara canm için rahat etsin

Günaydın kızlar dün çok yorucu bi gün geçirdim ben de zaman azaldıkça daha çabuk yoruluyorum hareketler yavaşladı. Yatmak kalkmak dönmek bi süredir zorluyordu dün baya zor oldu yorgunluğun üzerine

Ayy yok tü öyle bir gece ya dogurcam kurtulsm dedim artık bugün daha iyiyim şükür ki ufak tefek şeyler kaldı sağlı k olsun yavaş yavaş yapcm artık çok.sagol
Epey vaktin var daha,, bence de ufak ufak yap. Zaten her türlü üstünden geçiliyo o arada bebek gelmezse :)

İnşallah cnm :)) sen ne durumdasın? Çok az kaldııı :))

O da gitgeller yasıyor normal bu,düsünsene bir evin bir kızıyken ortak geliyor simdi kendisine :) hem daha cok kücük belki bir 6-7 yasında olsa daha farklı davranabilirdi ama zaman lazım... herseyin ilacı zaman...
Bu sabah da yatcaz kalkıcaz yatcaz kalkıcaz gelicek diye uyandı. Cins bunlar , diyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…