• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam kızlar nasılsınız? Bugün kontrol vardı. Çok şükür bizim bıdık aşağıya dönmüş yine inşallah başka dönmez yukarıya:)) 3142 gr olmuş :nazar: boyu biraz kısa dedi doktor günümüze kadar beklerse 49 50 cm olur dedi herşey yolunda çok şükür ancak yine çok temizlik falan yasak suyumu patlatabilirmis . Bu arada bende kokulu taşları bitirdim görsel atamiyorum nedense bununla birlikte birde ici dolu kurabiye ikram edecegiz onlarında siparişini verdim şükürler olsun artık kaldı kuzuları bekleyip sağlıkla kucağımiza almak hayırlısı ile :emir_bebek::anne:

Canm benim hiç stres olma. Hiç değilse annen var. Benim o da yok . Kv de erken gelsin istemiyorum..bir şekilde çocuklar idare edilecek artık. Hayat bazen acitiyor. Ama herşeye kendin yetmeyi öğretiyor. Bende herşeyimi kendim yaptım. Hala da yapıyorum. Böylesi daha iyi. Arkadasimla aramda 7 hafta var , o ağırdan akıyor herşeyi gorumcesi haftaya gelip bakacakmis ona. Düşün daha doğuma iki aydan fazla var. Bazıları çok şanslı o konularda.
Bizde de cocugun hazırlığı bitti. Şimdi kış hazırlıklarına iyice adapte oluyorum. Milletin kv yapr gönderir benimki nerdeyse benden isticek. Tarhana eriste yapiyorum mesela. Konuşurken söylerim ay bende çok severim der.Seviyorsan yapsana gencsin elin ayağın tutuyor. Çocuklar büyük eline dolaşan yok. Ama yok öyle ince düşünce. Kizi burda okuyor ona sarmalar sarıp,zeytinler kurup gondermisti. Öyle gücüme gitmişti ki. Kizima Hamileydim eşim ameliyat olmuştu ve çok kötü donemlerimdi. Bende beklentisiz olmayı öğrendim.
Kusura bakma dert yandım sana da ama annen elbet gelir. Sonra sana daha çok faydası olur eminim. Hiç stres olma. Allah dağına göre kar veriyor.

benim gorumcem de 4 km.otede oturuyor,daha bir gun sen de naptin diye gelmedi,insanlari anlayamiyorsun canim. sen de ona gore davran.
ne demisler: deger verdim yeteri kadar,artik herkes ederi kadar:KK66:

Ben seneye yaz mevsimine kadar giyinemeyeceğim neyim var neyim yoksa kaldırdım bir valize. Kışlıkları zaten kaldırmıştım ama yazlıkları, elbiseleri falan olduğu gibi bırakmıştım. Birkaç hafta önce tümden kaldırdım ve dolabın bir rafı bomboş şu anda. En azından gözümün önünden çekildiler. Seneye hepsini giymeye kaldığım yerden devam edeceğim inşallaaaaahhh :dua:
Ben de çıkarmadım yazlıklarımı :D
Siyah tişört aldım 2 tane düz, 2 de.tayt, onlarla geçirdim hazirandan temmuza, geçen de siyah uzun düz elbise aldım onu giyiyorum 1 haftadır pek rahat ve yaşasın siyah :D

erzurumdu dimi canm burda öyle değilmiş doğumhane hakkımızda hayırlısı

bizimki biraz farklı su ünitesinde doğum olursa eş alıyorlar orası çok güzel odada jakuzi falan var
ama su da doğum yapmaya uygun kişiler alınıyor tabi
bir de prenses oda var süslü beşikli normal doğum yapanlara hediye orayada eş girebiliyor
tabi şans işi oralar hep çok zor
onların dışında bayan refakatçi olan özel odalar var 1 ve 2 kişilik
ve en son sınıf 5 kişilik odalar refakatçisiz =)
Evet canım benim Erzurum. Sizin orada imkanlar daha iyiymiş. Hayırlısı olsun diyelim. Inşallah bi sorun olmadan atlatırız da bunlar önemli değil zaten. :)
Kızlar ofelyam ofelyam dan haber var mı? Okuymadım daha bütün sayfaları,, yeni girebildik eve daha :KK43:

ofelyam ofelyam yazmamış,, neden acaba? G gunesli gunler tel nosu var mı cnm?? En kötü ihtimal hastaneyi arayayım yine,, alıştım arch2401 arch2401 'ın doğumundan :KK70:
Yok canım numarası, haber de gelmedi henüz.

Kızlar doğumun ilk evresinde sancı aralarında yapılacak rahatlama hareketleri:
Bi yere kaydedin isterseniz lazım olur belki.

Eklentiler

• 20170724_222206.webp
    20170724_222206.webp
    24 KB · Görüntüleme: 87
:) İlk bebeğim cnm normali çok istedim çatı muayenesi yaptı doktorm müsait catin dedi ama bebeğin baş ölçümünü ve kilo ölçümünü yaptı normal olmaz dedi şuan 4kg ve daha 2 haftamz var iri bebek olduğu için riske atamam dedi doktrm zaten karnımı gören ikizmi diye soruyor 35+6bugn USG de 40w çıktı hayırlısı ile kavusalim mis kokuluma inşallah.nasip böyle imiş

canim ben bugun 34+2 yim,persembe kontrol var,yani 34+5te. aramizda 10 gun falan var. ben 2 kiloya ulasmissa bile mutlu olacagim diyordumo_O
masallah yavrusuna,ne yeyip ne ictin canim.

Benim oğluşumu hiö sallamadım yataga bıraktım kendi kendine uyudu.alıştırmakla alakalı.bir yaşından sonra odadan cıkınca aglıyordu falan o zamanda dayanacaksın biraz aglamasına sonra uyuyordu.alıştı.inş.buda öyle olur

ben de oyle hayal ediyorum,calismalari da o yonde yapacagim,insallah oyle olur:)

benim gorumcem de 4 km.otede oturuyor,daha bir gun sen de naptin diye gelmedi,insanlari anlayamiyorsun canim. sen de ona gore davran.
ne demisler: deger verdim yeteri kadar,artik herkes ederi kadar:KK66:
Aynen aynen canm. Herkes isine geldiği gibi davraniyorsa bizlerde öyle olmak zorundayız. Komşu bile daha yakın gibi davranıyor cogu zaman. Allah bize gibi aileden uzakta olanlara güzel hayırlı komşular versin

Aynen aynen canm. Herkes isine geldiği gibi davraniyorsa bizlerde öyle olmak zorundayız. Komşu bile daha yakın gibi davranıyor cogu zaman. Allah bize gibi aileden uzakta olanlara güzel hayırlı komşular versin

ayni sehirde yasayip da uzak olmak ayri bi celiski zaten. neyse ne diyelim herkes evinde mutlu olsun.

Back
X