- 24 Mart 2016
- 1.569
- 1.877
- 133
Aynen o 96 mm yazıyor 39+2 haftayla uyumlu 10 cm oluyor zaten Doğum zamanı fazlası sıkıntı neyse artkBpd yazıyor onu gösterdi bana doktrm baş çevresi olark
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o 96 mm yazıyor 39+2 haftayla uyumlu 10 cm oluyor zaten Doğum zamanı fazlası sıkıntı neyse artkBpd yazıyor onu gösterdi bana doktrm baş çevresi olark
Gittim gitmez olur muyum insan duramıyo ki başına ne geldiğini bilmediği için . Doktor kontrolleri sonucu öyle söylediGitmedin mi doktora yaniben çatlardım valla
![]()
Cnm sen ayşeyi normal mi dogurdun kac gündür soruyum.diyorum.unutuyorum kacirmisim orayi ben.Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :)arch2401
180 gibiydi gitti gidiyor daTam göğüs pompası alacaktım lansinoh 2 si 1 arada elektrikliye baktım fiyatlar 200 olmuş nette burdaki mağazalarda 240.. Sizce beklemeli miyim internette indirime girer mi sanki daha düşük fiyat söylemişti bi arkadaşımız
Banada doktorum tahmini 15 ağustos dedi hanımlarAyniyiz seninle canım sezeryan icinmi gün verdi yoksa normal doğumu o tarihe kadar mı bekleriz dedi
Bende duymuştum bunu güzel bişey ama çocuk bilecekmi diğer ismini yoksa sadece anne baba ve üfleyen kişi mi bilecek :)Evet cnm,, büyü yapılmasını engellemek için. Çok güzel bişey aslında, ben de üfleticem kulağına bi isim daha :)arch2401
Şimdi baktımda 200 yazıyor beklesem düşermi acaba?? Birde mağazadaki kız internette kullanılmış ürün satıyorlar bizimki ürün koruma bantlı falan deyip bulandırdı aklımı siz aldınız mı gittigidiyordan ürün koruma bandı var mıydı180 gibiydi gitti gidiyor da
Tam göğüs pompası alacaktım lansinoh 2 si 1 arada elektrikliye baktım fiyatlar 200 olmuş nette burdaki mağazalarda 240.. Sizce beklemeli miyim internette indirime girer mi sanki daha düşük fiyat söylemişti bi arkadaşımız
Mağazadakini satmak için söylemiş,faturalı sıfır ürün geldi gayet het şeyi ayrı ayrı paketli koruma bantlı geldi, mağazadan alacağınla aynı şekilde. İnsanlar o riske girer mi hiç hem de direk parasını almadıkları güvenilir bir siteden satış yaparken?Şimdi baktımda 200 yazıyor beklesem düşermi acaba?? Birde mağazadaki kız internette kullanılmış ürün satıyorlar bizimki ürün koruma bantlı falan deyip bulandırdı aklımı siz aldınız mı gittigidiyordan ürün koruma bandı var mıydı
Yazıyor sıfır ürün vs diye bantlı geldi benimŞimdi baktımda 200 yazıyor beklesem düşermi acaba?? Birde mağazadaki kız internette kullanılmış ürün satıyorlar bizimki ürün koruma bantlı falan deyip bulandırdı aklımı siz aldınız mı gittigidiyordan ürün koruma bandı var mıydı
İnşallah hepimiz saglıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza canımHayrlı aksamlar kızlar nasilsınz gecmisi okuyamadım baya birikmis mesajlar varmı dogum falan:) bizde bugun kontrlmz vardi nst cektrdik gayet iyi cikti kan degerlerimi bakıldı düsuk kalsiyum b12 vitami d vitamini hepsi dusuk cikti ilac verdi tansiyonum cok sukur düsuk boyle düsuk olmaya devam eder bisey cıkmazsa ins 14 agustosa gün verdi bebek icın durumlad boyle ins hepimizi saglıkli kavusurz bebeklerimize
Aradım :) hemşire uyanıklar bağlıyorum dedi bağladı direk :))) sesi gayet iyi, bebişi de iyiymiş,, sürekli emmek istiyomuş tabi, fırsat bulamamış :)) selam söyledi,, çok da fazla yormak istemedim,, detayları sorarız burada bol bol tekrar :)))ofelyam
Evet bebeğin önden gitmesi genetik dedi doktorum. Bir anda suyum gelmişti ve doğum başlamış ne ağrı ne sanci hissetmiştim.bebeğin önde gitmesi mi genetikle alakalı canm
teşekkür ederm neden erken doğmuş seninki
Ben de valla,, insan garip bi empati kuruyo burada,,, eşzamanlı olarak aynı şeyleri hissettiğimizi bilmekten kaynaklı heralde :)Süperrr haber:)
Endiselenmeye başlamıştım,rahatladım valla şimdi.