• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bilmiyrm cnm hep bisey olcak nasl olcak irtada bir sikinti yok ama ruhum daraliyorckolumu icinden hic bisey yapmak gelmiyor
O dusunceler eminim hepimizde vardir canim :) offf benimde artik okadar skldimki yani kimsenin 2 lafindan daha fazlasini duyasim cekesim qelmiyo tahammulsuzluk basladida hayirlisi bakalim qececek sabir :)

Buqun hastaneye qiderken kirmizi isikta bi aile durdu suriyeliydi buyuk ihtimal 3 tane cocuk vardi arabada bitanesi bebekti off eli yuzu kir icinde onuda bi cocuj tutuyodu okadar uzuldumki basladim aqlamaya :( :(
Esimde noldu dedi diyorumki ya bizimkide bebek onlarinkide bebek yani biz bukadar en ince ayrintisina kadar dikkat edip ozenirken bu bebeklerin sucu ne buyuklerin hatasini bunlar cekiyoki :( :( cok moralim bozuldu :(

Ayyyy cok az kaldi canim :skandal: saq salim kavusalim duruyada :dua: :KK200:
Amin cnm ,, hepsine sağsalim kavuşalım... herkes güzel haberlerle gelsin... hepsi can parçası,, hepsi kendi anne babası için dünyanın merkezi.. hiçbiri daha az ya da daha çok kıymetli değil... o yüzden de Allah hiçbir anneye kaldıramayacağı dert vermesin inşallah...

Yok cnm,, artık yarın son.. normal doğmazsa kesin sezeryan. Yani suni sancı vs denemeyeceğiz. Yarın geliyor zaten doktorum, perşembe de doğum :) Bugün kontrol için gittiğim kadın da rüptür kalınlığı iyi ama doktorunuz haklı, daha fazla riske girmeyin çünkü her an herşey olabilir dedi. Böylesi daha hayırlı demek ki :)
ah demek doğum yaklaştı canım yeni gördüm ve heyecanlandım. Buranın güzel yanı da bu, birlikte benzer şeyleri deneyimleyip birlikte heyecanlanıp, birlikte üzülüyoruz. Benim ilk gebeliğim, karnım aşırı büyüdü görenler ikiz mi diye soruyor, 37. haftamdayım ama çok yoruldum, çok zorluyor hamilelik. Bir an önce doğsun istiyorum artık :) Bir yerde okumuştum, ilk gebelikte bebek biraz geciktiyse, daha sonra gelen gebeliklerde gecikiyormuş. Daha önceden de sezeryan olduğu için çok bekletmemek en isabetli karar gibi. Sağlıkla bebeğini kucağına al darısı da başımıza olsun :)

Canim zaten sen tecrubelisin once sonda oluyor sonra sonda cikiyor yuruyus yaptiriyorlar saatine gore muhtemelen sabah 8 9 da sezeryan olursan aksam 8 gibi yazarsin buyuk ihtimal :KK66: aman hayirli dogum olsun da ertesi gun yazsan da olur :KK66:
O kadar uzun muydu ya :)) neden ben 2 saat sonra uyuşukluk geçti 4 saat sonra da ayağa kalktım diye hatırlıyorum :))) beyin olduğundan iyi mi aldı hafızaya acaba :))

ah demek doğum yaklaştı canım yeni gördüm ve heyecanlandım. Buranın güzel yanı da bu, birlikte benzer şeyleri deneyimleyip birlikte heyecanlanıp, birlikte üzülüyoruz. Benim ilk gebeliğim, karnım aşırı büyüdü görenler ikiz mi diye soruyor, 37. haftamdayım ama çok yoruldum, çok zorluyor hamilelik. Bir an önce doğsun istiyorum artık :) Bir yerde okumuştum, ilk gebelikte bebek biraz geciktiyse, daha sonra gelen gebeliklerde gecikiyormuş. Daha önceden de sezeryan olduğu için çok bekletmemek en isabetli karar gibi. Sağlıkla bebeğini kucağına al darısı da başımıza olsun :)
Aminnnn,,, saol cnm benim :) snein de zorlanman normal,, bu haftalar gerçekten yorucu... ama şu son günlere gelince de ne çabuk bitti diyosun her halikarda... ilk olmasının avantajını kullan... bol bol dinlen.. bol bol uyu... bir de bol bol yürü,, ne kadar iyi geldiğini anlatamam :)

çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Keske elimizden bisey qelsede hepimiz toplansak yapsak ama bu Rabbim'in yazisi kaderi deqistiremeyiz canim :( biz ne desek stres olma cabini skma falan hepsi bos seni anlayamayiz duani et qerisi ne qelirse Allah'tan zaten :( okadar istiyorumki bebeqin senin en kolay imtihanin en quzel mucizen olsun insaAllah :KK200:

Ayyy demi oqun doqsaydi adinizafer koyardim :):):):)) canim bu sene erken doqum meshurmu ne sanmiyorum bence oqune kadar bekleyeceqimi :):) hayirlisi olsunda tabi yinede bakalim nasip en sona ben kaldim qibi iyice tecrubeleniyim sizden bari :):):)
Hayırlı dogumların olsun da cnm gec olsun güc olmasın ;)

Haklisin canım valla ben pek kalabalığa da alışık değilim. Resmen sinirli, gergin birisi oldum. Kimseye gidin artık da diyemiyorum :KK43: neyse bu hafta kurtuluyorum...
Bu arada kurabiyeleriniz çok güzel...
Saol cnm :) ben severim kalabalığı misafiri vs.. ama dediğim gibi uzun süre yatılılık olayı beni de gerer... bişey diyemedikçe de iyice sinirlenirim... hamilelik ve bebek durumu farklı çünkü... çok özel.. kadın erkek farketmez.. gece kırk kere tuvalete kalkıyorum en basitinden,, deliririm evde sürekli birileri olsa :)))) normal zamanda ayrı tabi,, gerekirse kendim masanın üstünde yatar yine rahat ettirmeye çalışırım herkesi :)))

çok iyi değilim canım hastanelerdeyim bu ara bebeğin durumu iyice kötüleşmiş yaşama şansı vermiyolar istersen sezeryana alalaım istersen doğumunu bekle ama biz seni sezeryan yapmak istemiyoruz bu aşamada dedi inanki çok kötü bi durumdayım beklemeye karar verdik inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız çok bunaldık
Allahim güç kuvvet versin sen elinden geleni yaptin artik tevekkul edeceksin cnm insallah hayirli sonuclarin olsun

Biz de o sıcaklarda lohusa terlemelerine maruz kalacağız. Yok aslında birbirimizden farkımız :)

Aslında eskiden de vardı, manuel pompalar vardı, tipleri bir garipti korna gibiydi ama vardı yine de. Çocuk aklımla komik gelirdi bana :)
Şimdide görüyorum manuelleri dediğin gibi korna gibi :) ama ben hiç rastlamadım annemin kullanmasına hatta kadının o kadar çok sütü gelirmiş ki eğilerek süpürge yapsam akar üstüme ıslatırdı hep derdi. Demekki bi şekilde boşalıyormuş göğüsleri ki alet falan kullanmamış hiç :)

Hanımlar bişey soracağım ben şimdi 37. Haftamdayım 38 de çatı muayenesi var. Kv ve kp şehir dışından yanıma gelecekler ben onları haftaya cuma çağırmayı düşünüyordum ama kv diyor ki çatıdan sonra bebek pek durmaz biz bu pazardan gelelim, ama doktorum nst de ağrın yok bu hafta doğum olmaz gibi diyor bende kv me gerek yok bu hafta gelmenize dedim ama çok endişeliler doğum olacakta yetişemicez diye. Napsam çağırsam mı aslında biraz daha evde rahatlığın keyfini sürmek istiyorum

Hanımlar bişey soracağım ben şimdi 37. Haftamdayım 38 de çatı muayenesi var. Kv ve kp şehir dışından yanıma gelecekler ben onları haftaya cuma çağırmayı düşünüyordum ama kv diyor ki çatıdan sonra bebek pek durmaz biz bu pazardan gelelim, ama doktorum nst de ağrın yok bu hafta doğum olmaz gibi diyor bende kv me gerek yok bu hafta gelmenize dedim ama çok endişeliler doğum olacakta yetişemicez diye. Napsam çağırsam mı aslında biraz daha evde rahatlığın keyfini sürmek istiyorum
Canım doğum ne zaman olur, olur mu olmaz mı o belli değil. Eğer daha rahat edeceksen çağırma tabii ki, senin kendini rahat hissetmen daha önemli :) Ve tabii bu süreçte doğum gerçekleşir de yetişemezlerse bu çok sorun teşkil ediyor mu senin için? Bunu da hesaplamalısın. Çünkü anladığım kadarıyla nst de sancı çıkmasa bile o gece doğum yapanlar olabiliyor :)

Normal kıyafetle mi alıyorlar doğuma canım? Şaşırdım hastanede hasta önlüğü filan oluyor onlardan giydirmiyorlar mi?

Maşallah canım üçüncü bebeğin hem de :) Herkes dediğini diyor anne huzulh olursa bebek de olur diye. Darısı başımıza o zaman diyelim:)
Sanırım ebe tam doğum anından bahsetmedi canım sancıların başladığında hastaneye gidiyorsunya seni nst ye alıyor çatına bakıyor falan o zamanlarda etekli ol ki daha rahat açasın diye dedi galiba :) yoksa tabi doğuma sivil girildiğini bende hiç görmedim önlük giydirirler :KK16:

Bence çağırma canım. Sonuçta doğumu kaçırsalar ne olacak ki. Son gunlerini rahat geçir sonra zaten istemesende aile bireyleri sende toplanacak rahat olamayacaksın.

Bende aynı şeyi annem için düşünüyorum geleyim mi diyor ben sancı başlayınca haber veririm yetişir diye düşünüyorum veya Ağustos başı gibi gelsin etken gelir Doğum da olmazsa rahat edemem annem olduğu halde valla zor karat ama kv kp geç gelsin daha iyi ya rahat edilmiyor başkası varken

Back
X