• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım doğum ne zaman olur, olur mu olmaz mı o belli değil. Eğer daha rahat edeceksen çağırma tabii ki, senin kendini rahat hissetmen daha önemli :) Ve tabii bu süreçte doğum gerçekleşir de yetişemezlerse bu çok sorun teşkil ediyor mu senin için? Bunu da hesaplamalısın. Çünkü anladığım kadarıyla nst de sancı çıkmasa bile o gece doğum yapanlar olabiliyor :)
Tabi evde kimsenin olmaması daha rahat şuan benim için eşimin yanında istediğim ve rahat ettiğim kıyafetlerle dolaşıyorum banyom rahat uzanıp her yere yatıyorum istediğim saat yiyorum belki dışarı çıkıyorum ama kv kp geldiğinde bu söylediklerim illaki kısıtlanacak ve geldiklerinde 3-4 ay kalacaklar şimdi bir tarafım kendimi erkenden kısıtlamayım diye geçirirken diğer tarafım yanımda hiç tanışım yok ya doğum gelirse naparım diyo.. Çelişkide kaldım kv bugün çağır hemen gelirim diyo çok iyi niyetli de biraz gelgitlerim var bunalıp daralabiliyorum kp biraz beni gerer diye tahmin ediyorum

Bende aynı şeyi annem için düşünüyorum geleyim mi diyor ben sancı başlayınca haber veririm yetişir diye düşünüyorum veya Ağustos başı gibi gelsin etken gelir Doğum da olmazsa rahat edemem annem olduğu halde valla zor karat ama kv kp geç gelsin daha iyi ya rahat edilmiyor başkası varken
Aynen bide bizim ilk bebeğimiz olacak evde eşim ve benden başka kimse yokya rahatlığa alıştım şimdi ne kadar ertelersem o kadar iyi benim için diyorum ama kaldığım yerde de hiç akrabam yok hadi sancı geldi nasıl altından kalkacam diyorum. Bebeğime sabret az daha diyorum acele etme :)

Tabi evde kimsenin olmaması daha rahat şuan benim için eşimin yanında istediğim ve rahat ettiğim kıyafetlerle dolaşıyorum banyom rahat uzanıp her yere yatıyorum istediğim saat yiyorum belki dışarı çıkıyorum ama kv kp geldiğinde bu söylediklerim illaki kısıtlanacak ve geldiklerinde 3-4 ay kalacaklar şimdi bir tarafım kendimi erkenden kısıtlamayım diye geçirirken diğer tarafım yanımda hiç tanışım yok ya doğum gelirse naparım diyo.. Çelişkide kaldım kv bugün çağır hemen gelirim diyo çok iyi niyetli de biraz gelgitlerim var bunalıp daralabiliyorum kp biraz beni gerer diye tahmin ediyorum
Canım o halde çağırma bence de. Zaten hamilelik yeterince zor, bir de bahsettiğin gibi rahat edemeyeceksin, iyice zorlaşacak. Doğum yaptığında arayın gelirler hemen zaten, eşin yardımcı olur onlar gelene kadar. Hem gelmeleri de uzun sürmez bavulları hazırda dursun atlasınlar gelsinler :) 3-4 ay çok uzun bir süre, ne kadar iyi olursa olsun insan bu sürede kendi öz ailesinden bile daralabiliyor.

Bence çağırma canım. Sonuçta doğumu kaçırsalar ne olacak ki. Son gunlerini rahat geçir sonra zaten istemesende aile bireyleri sende toplanacak rahat olamayacaksın.
Evet doğum sonrası aileler hep gelecekler inşallah kalacaklar ona hazırım da şimdi bi sancım gelse eşimden başka kimse yokya o düşündürdü.. ben yine de erteleyim Allah büyük bebeğim sabırsız olmaz inşallah erken gelmek istemez :)

Canım o halde çağırma bence de. Zaten hamilelik yeterince zor, bir de bahsettiğin gibi rahat edemeyeceksin, iyice zorlaşacak. Doğum yaptığında arayın gelirler hemen zaten, eşin yardımcı olur onlar gelene kadar. Hem gelmeleri de uzun sürmez bavulları hazırda dursun atlasınlar gelsinler :) 3-4 ay çok uzun bir süre, ne kadar iyi olursa olsun insan bu sürede kendi öz ailesinden bile daralabiliyor.
Daralıyor tabi canım biz bi bayramda gidip yanlarında kalıyoruz orda bile sonlara doğru daralıyoruz kendi evimi özlüyorum. Bizim kaldığımız yere 9 saatte falan gelirler o yüzden sabah doğursam akşama gelmiş olurlar:) onlarda önceden yanında olalım istiyorlar ama daha 37 yim bi 38 olsun doktor açıklığın var falan desin ondan sonra gelin deyim diye düşünüyorum

Aynen bide bizim ilk bebeğimiz olacak evde eşim ve benden başka kimse yokya rahatlığa alıştım şimdi ne kadar ertelersem o kadar iyi benim için diyorum ama kaldığım yerde de hiç akrabam yok hadi sancı geldi nasıl altından kalkacam diyorum. Bebeğime sabret az daha diyorum acele etme :)
Bende aynı durumdayım canım ilk bebek ne olacak bilmiyorum ama annem yetişmese bile eşim halleder bi şekilde yada arkadaş komşu çağırırım en kötü annen zaten 4 saat mesafede yetişir inşallah biraz da onun rahatlığl var bence
Kaç saat mesafedeler ?

Bende aynı durumdayım canım ilk bebek ne olacak bilmiyorum ama annem yetişmese bile eşim halleder bi şekilde yada arkadaş komşu çağırırım en kötü annen zaten 4 saat mesafede yetişir inşallah biraz da onun rahatlığl var bence
Kaç saat mesafedeler ?
Benim kv 9 saat annemlerde izin belgesi falan doldurmamız lazım dediler onlarında sabahtan söylesem anca akşama yetişirler canım eşim elinden geleni yapar da bi anne gibi yada yardımcı olan bir kadın gibi olmaz yinede. Ben bebişe güvenip 38 den sonra çağırıyım en iyisi bebiş beni yanıltmaz inşallah :)

Daralıyor tabi canım biz bi bayramda gidip yanlarında kalıyoruz orda bile sonlara doğru daralıyoruz kendi evimi özlüyorum. Bizim kaldığımız yere 9 saatte falan gelirler o yüzden sabah doğursam akşama gelmiş olurlar:) onlarda önceden yanında olalım istiyorlar ama daha 37 yim bi 38 olsun doktor açıklığın var falan desin ondan sonra gelin deyim diye düşünüyorum
Bence hemen gelmemeleri daha iyi, korkma sen. Bebeğinle kocanla ilk anları daha özel yaşarsınız. Odana çıkar çıkmaz alır göğsünde uyutursun bebeğini. Zaten hastanede hemşireler yardımcı oluyorlar kaldığın süre boyunca, emin ol kayınvalidenden daha bilgili olacaklardır. Ben annemi bile istemiyorum çünkü çok panik, beni de panikletir diye düşünüyorum. Küçükken kulağıma bir işlem yapılıyordu ve ağlamıştım, ben ağlayınca annem bayılmıştı mesela. Onunla uğraştı bir de doktor :) Eşime de tembihledim ben doğurmadan kimse gelmesin hastaneye diye. Tabii senin durumun farklı, kimse yokmuş yanında bu yüzden endişeli olmakta çok haklısın. Yine de olayın güzel bir tarafı da var bence :)

Kızlar suyum geldi 23 gibi hastahenyi aradım gel nstye bağlar bakarız dediler. Sancı çıkmadı. Açılmada 1 cm hala. Bugün sabah daha çatı muayenesi yaptırdım. Doktor uyarmak için baya zorladı ve başardı şuan yatış verdiler yatıyorum. Şimdi şimdi sancım başladı biraz. Eğer sabaha kadar sancı olmazsa suni sancı vericeklerdi. İnşallah kendi sancımla doğururum. sancı olmadan gelince çok komik oluyor hastaheneye sanki çay içmeye gidiyorum bir yere gibi :) çok korkuyorum dua edin bana. :(

Benim kv 9 saat annemlerde izin belgesi falan doldurmamız lazım dediler onlarında sabahtan söylesem anca akşama yetişirler canım eşim elinden geleni yapar da bi anne gibi yada yardımcı olan bir kadın gibi olmaz yinede. Ben bebişe güvenip 38 den sonra çağırıyım en iyisi bebiş beni yanıltmaz inşallah :)
1 hafta sonra gelsinler o zaman sende rahat edemezsin şimdi bu arada doğarsa diye erken gelirse de nasip artk

Kızlar suyum geldi 23 gibi hastahenyi aradım gel nstye bağlar bakarız dediler. Sancı çıkmadı. Açılmada 1 cm hala. Bugün sabah daha çatı muayenesi yaptırdım. Doktor uyarmak için baya zorladı ve başardı şuan yatış verdiler yatıyorum. Şimdi şimdi sancım başladı biraz. Eğer sabaha kadar sancı olmazsa suni sancı vericeklerdi. İnşallah kendi sancımla doğururum. sancı olmadan gelince çok komik oluyor hastaheneye sanki çay içmeye gidiyorum bir yere gibi :) çok korkuyorum dua edin bana. :KK43:
Canım kolay bir doğum diliyorum sana, sağlıkla sıhhatle gelsin bebişimiz :) Bizi de haber et ilk müsait olduğun anda. Darısı başımıza :)

Gunaydin kizlar bugun erken kalktim gece uyumusum bi nebze serindi ama suan sicak.bugun bizim evlilik yıldönümümuz 7 yil oldu 10 yilda ciktik esimle 17 yil:halay::emir_bebek::anneadayı:insallah 4 kisi olacagiz kuzucuklarimla.
Nice nice güzel seneleriniz olsun inşallah canım bizim de 1.senemizdi 4 sene de sevgilik 5 sene oldu :))

Kurabiyelerimiz geldi bu arada hanımlar. Çok güzel,, bayıldım :) askılık da göndermiş kadın iki tane. Piyasadan 2-3 lira fazla ama görsel olarak değer; tadını da hastanede görücez artık :))) resimlerini yükledim tekrar, daha önce de paylaşmıştım ama beğenince bi daha yükleyeyim dedim yaptırmak isteyen varsa diye.
Ya bunlar kurabiyemi şimdi :)) nasıl yenir ben kıyamadım saklardım heralde anı kalsın diye :)) çok şekerler

Buqun hastaneye qiderken kirmizi isikta bi aile durdu suriyeliydi buyuk ihtimal 3 tane cocuk vardi arabada bitanesi bebekti off eli yuzu kir icinde onuda bi cocuj tutuyodu okadar uzuldumki basladim aqlamaya :KK43: :KK43:
Esimde noldu dedi diyorumki ya bizimkide bebek onlarinkide bebek yani biz bukadar en ince ayrintisina kadar dikkat edip ozenirken bu bebeklerin sucu ne buyuklerin hatasini bunlar cekiyoki :KK43: :KK43: cok moralim bozuldu :KK43:
Bende belgesel izlerken maymunlarda hiyerarşi oluyormuş en alt kademe maymunun çocuğuna üst kademe maymun vurdu ona saygı göstermesi için. Alt kademe maymunda öyle masum baktı ki ay hüngür hüngür ağladım ne suçu var falan diye. Eşim gülecek gibi oluyo ben üzgünüm diye gülemiyoda sonradan kendime geldim hormonlarım yine tavana vurup inişe geçti o an :)) sende de bu kadar ince düşünmek hormondan ama gerçeklik payaıda çok tabi

Ben bugün gördüm ilk minik çatlağımı çok canım sıkıldı ilk gördüğümde ama napim herşeye değer minik meleğim :KK200:

kizlar bugun bebisin kiyafetlerini yikayacagim insallah sonunda:)
disarida mi kuruttunuz evin icinde mi?
disarda toz olacak diye dusundum. evimiz 1.kat ve sitedeki arabalarin park ettigi yer asacagim balkonun hemen önü.hem toz hem egzoz olur mu sizce?
Ben evin içinde telde kuruttum bir gün sonra da ütüledim üstüne çarşaf örttüm hastane çantasına ve dolaplarına yerleşmeyi bekliyorlar. Bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım

Bence hemen gelmemeleri daha iyi, korkma sen. Bebeğinle kocanla ilk anları daha özel yaşarsınız. Odana çıkar çıkmaz alır göğsünde uyutursun bebeğini. Zaten hastanede hemşireler yardımcı oluyorlar kaldığın süre boyunca, emin ol kayınvalidenden daha bilgili olacaklardır. Ben annemi bile istemiyorum çünkü çok panik, beni de panikletir diye düşünüyorum. Küçükken kulağıma bir işlem yapılıyordu ve ağlamıştım, ben ağlayınca annem bayılmıştı mesela. Onunla uğraştı bir de doktor :) Eşime de tembihledim ben doğurmadan kimse gelmesin hastaneye diye. Tabii senin durumun farklı, kimse yokmuş yanında bu yüzden endişeli olmakta çok haklısın. Yine de olayın güzel bir tarafı da var bence :)
Evet erken olursa yanımda eşimden başka kimse yok diye endişeliyim ama öyle bile olsa eşim hastanede çalışıyor ebelerin birazını tanıyorum heralde yardımcı olurlar en iyisi biraz daha erteleyim. Belki dediğin gibi daha özel bir anı kalır bize hiç o yönünü düşünmemiştim :)

Back
X