canım korkma Allah yardımcın olsun çok çabuk doğar inşallah.2 doğum ysptım sunu sancı oksdarda kötü biley değil . Habersiz bırakma biZiKızlar suyum geldi 23 gibi hastahenyi aradım gel nstye bağlar bakarız dediler. Sancı çıkmadı. Açılmada 1 cm hala. Bugün sabah daha çatı muayenesi yaptırdım. Doktor uyarmak için baya zorladı ve başardı şuan yatış verdiler yatıyorum. Şimdi şimdi sancım başladı biraz. Eğer sabaha kadar sancı olmazsa suni sancı vericeklerdi. İnşallah kendi sancımla doğururum. sancı olmadan gelince çok komik oluyor hastaheneye sanki çay içmeye gidiyorum bir yere gibi :) çok korkuyorum dua edin bana.
Allah yardımcın olsun şuan ne durumdasınSuyum geldi hastane ye gidiyorum dua edin bana
Rabbim yar ve yardımcın olsun hayrlisi ile sağlıkla hemencecik kavusun inşallahSuyum geldi hastane ye gidiyorum dua edin bana
Hicc kasma cnm bende duydum birkaç kişiden zor diye çatı muayenesi bitti bu muydu dedim anlamadım bile.. inşirah ve ayetel Kürsi dualarını oku bol bol doğumun kolay olsun okuyabilen varsa evde Meryem suresni.okusin inşallah kolayca normal.dogum olur :)Ebe baktı 1.5 cm açılma suyum bayağı geldi hala da geliyor çok kastım kendimi dr bakacak diye şartlandım hep ondan galiba yatış yapıldı sabahı bekleyecem sancı Yok ben hissetmiyorum yada ebe çok kastın dedi normali nasıl yapacan dedi ama çok tatlı ya neyse bakalım sabaha ne olacak inşallah diğer muayeneler kolay olur acımadı aslında ama kasıyorum işte
Ya ilk bide bi garipti kastım da nasıl rahat olacağımı bilmiyorum işte :) ebe normal mi sezaryen mı karar ver ona hazırla kendini dedi normal i zor yaparsın deneye getirdi sanki :) birkaç defa daha yapılsın muayene karar verecemHicc kasma cnm bende duydum birkaç kişiden zor diye çatı muayenesi bitti bu muydu dedim anlamadım bile.. inşirah ve ayetel Kürsi dualarını oku bol bol doğumun kolay olsun okuyabilen varsa evde Meryem suresni.okusin inşallah kolayca normal.dogum olur :)
Suyum geldi hastane ye gidiyorum dua edin bana
Ya ilk bide bi garipti kastım da nasıl rahat olacağımı bilmiyorum işte :) ebe normal mi sezaryen mı karar ver ona hazırla kendini dedi normal i zor yaparsın deneye getirdi sanki :) birkaç defa daha yapılsın muayene karar verecem
Allah yardimcin olsun canim korkma qit quxel quzel doqurYa ilk bide bi garipti kastım da nasıl rahat olacağımı bilmiyorum işte :) ebe normal mi sezaryen mı karar ver ona hazırla kendini dedi normal i zor yaparsın deneye getirdi sanki :) birkaç defa daha yapılsın muayene karar verecem
Dr değişti bi defa geldim ona çatı bakmadı Doğumda bakarız dedi kafa büyük zaten iki haftada gelmezse sezaryen onun dışında istersen normali deneriz dedi belli değil şimdilik yanidaha onceden konusmus muydunuz doktorunla dogum seklini?
Mutella yine mi kına,, yine mi düğün? Geceleri çevrimiçi olmazsan bi yerlerde halay çektiğini canlandırıyorum gözümde kadın :))
Cnm dosyanin ebadi buyuktur mb cinsinden daha kucuk ebata cevirip yollaman lazim. Telefonunda kesme bicme yapan bir program varsa orada degistirip kaydedip atabilirsin dosyayi yeniden kaydederken telefon daha kucuk mb ile kaydeder muhtemelen
Ay canim hiç kasma nefesine odaklan sancı geldiginde vajeni gevsek tut.. Çok heyecanlı bir bebisimiz daha oluyorEbe baktı 1.5 cm açılma suyum bayağı geldi hala da geliyor çok kastım kendimi dr bakacak diye şartlandım hep ondan galiba yatış yapıldı sabahı bekleyecem sancı Yok ben hissetmiyorum yada ebe çok kastın dedi normali nasıl yapacan dedi ama çok tatlı ya neyse bakalım sabaha ne olacak inşallah diğer muayeneler kolay olur acımadı aslında ama kasıyorum işte
3 cm olmuş dr baktı bu sefer yine kastım off ya sezaryen yap dedim dr direk :) bekleyecem 10a kadar fln sonra bakacz duruma sevmedim muayeneyiAy canim hiç kasma nefesine odaklan sancı geldiginde vajeni gevsek tut.. Çok heyecanlı bir bebisimiz daha oluyor
Oyy maşallah boyu da kilosu da çok güzel. Gün saymaya başladın yani canım. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :))Merhaba teyzeler. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. 3kg olmuşuz. Hani sabah konuşmuştuk ya ayağını dayıyor nefes alamıyorum diye. Normal çünkü oğlum şuan 36+1 günlük ama boyu 39 haftaya uyumlu çıktı. Çocuk ne yapsın yer mi kalmış yavruma hareket edecek. Şuan planlı sezaryen olduğu için tahmini 10 u 15 gibi alırız dedi. Haftaya tekrar çağırdı ozaman tarih netleşecek. Bizden haberler böyle.
Oyy maşallah boyu da kilosu da çok güzel. Gün saymaya başladın yani canım. Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine :))Merhaba teyzeler. Biz kontrolden geldik. Herşey yolunda çok şükür. 3kg olmuşuz. Hani sabah konuşmuştuk ya ayağını dayıyor nefes alamıyorum diye. Normal çünkü oğlum şuan 36+1 günlük ama boyu 39 haftaya uyumlu çıktı. Çocuk ne yapsın yer mi kalmış yavruma hareket edecek. Şuan planlı sezaryen olduğu için tahmini 10 u 15 gibi alırız dedi. Haftaya tekrar çağırdı ozaman tarih netleşecek. Bizden haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?