2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu hafta dr um tatilde umarım oğlum süpriz yapmaya kalkmaz. Daha minicik hem. Gerçekten son ayda geçmek bilmiyormuş. Kocaman oldu gobegim artık. Ve ödem başlıyor gibi. Yzukler biraz zorluyor artik ama sadece ellerim şişmiş gibi duruyor. O da her zaman değil. Geçen komsuyla karşılaştım yüzün bayaaaaa şişmiş dedi
Moralim bozuldu. Halbuki her gören sadece top gibi karnın var diyor. İnsanlar ne meraklı böyle saçmalıklar söylemeye.
Birde oglu var 1.5 yaşında bbizi her gün parka giderken görünce park park diyormuş, hamile olmasan onuda goturuver dicem diyor. İnsan olupta demiyor ki zorlaniyorsun hamilelikle, ben cikarayim sen dinlenmeye son günler diye. Onun tek çocuk. Milletimiz gerçekten garip. Yada bizler hassas olduğumuz için onlar öyle tuhaf geliyor

Evet yazdırdık okula... ama kardeşi için değil tabi,,, geçen sene de işe başlarken düşünüp vazgeçmiştik... oyun grubu ve bakıcıyla ilerledik. Bunun için de dediğiniz gibi çok yakın zamanlar olması sıkıntı gerçekten. Mümkün olduğu kadar Duru da okula gidicek, senin bebekken gittiğin okula gidicek (my gym'i okul olarak biliyor),, seni ben götüreceğim onu anneannen vs diyerek telkin ediyoruz. Kızıma herşeyi böyle tüm detaylarıyla anlatıp düzenli olarak hep aynı şeyleri söylediğimizde yapamayacak dediği herşeyi çok kolaylıkla atlattık. Bunu da başaracağına inanmak istiyorum ama dediğiniz gibi adaptasyon süreci çok krizli geçerse alırım okuldan bir şekilde tabi :) haftaya takip eden pedagogla detaylı şekilde konuşmayı planlıyorum bunları. Danışmak şart gerçekten :)

Ohhh masaAllah cok sevindim.hep boyle sakin sakin huzurlu qecer qunleriniz umarim Duru cok akilli bi bebek olacak demekki simdiden belli aman huy deqistirmesinlerde tadini cikar bol bol

allah anali babali buyutsun canim:)

Gözünaydın cnm ya :)) valla gerçekmiş,, merakla bekliyorum detayları :)))

Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Hayırlı olsun bebeğin canım :)
Allah analı babalı büyütsün.
Geçti artık düşünme doğumu.
Artık bebişinle yeni bir hayat başladı :))

gunaydin kızlar...
dogum yapan anneler gözünüz aydin lah anali babali buyutsun saglicakla insallah..

bir haftadir uyku yok...cok siddetli huysuz bacak sendromu oluyorum...nefes alamıyorum...sabaha karsi 1-2 saat be uyursam o yorgunlukla...

inşallah annesi seni dinler bebişin ooo Can'ım insanlar moral bozmak içim kasıtlı yapıyor sanki onlara aaa öylemi diyip geçmek lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…