Öp canımGenetik olarak sizde ya da birinci derece akrabalarınızda var mı peki gamze? Eğer yoksa ve olduysa ben de öperim hiç acımam
Bu arada hayırlı olsun, hem evinize kavuştunuz bir an önce bir de banyo mu yaptırdınız bebişi, bu ne hız annesi :)
Canım kalp atışında ve hareketlerinde sorun yok bol protein tüketmemi söyledi özellikte et yumurta süt yoğurt onun dışında herhangibir tetkik istemedi proestan verdi bu ara çok kasılmam ve rahime baskı hissedşyorum çatı muayenesindede incelme var bebek baskı yaptığı için progestan verdi 9 ağustos tada kontrol önerdi birde yürüyüşü yasakladı dinlen dedi.
Bebegin hayirli ugurlu olsun cnm :)Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Tıkaç yani nişan olabilir...Kızlar ya bi sorum olacak sizlere benden yeşil sarı karışımı fındık büyüklüğünde TOP halin de bi akıntı geldi anlamadım ne olduğunu sizce sadece akıntı midir yoksa nisan falan mı benim kafam karıştı
MaasallahDoğurduuuuuuum
Sakin ol cnm hersey olacagina variyorKizlar tek tek alinti yapamadım tesekkur ederim hepinize bugun ciktik eve ama daha sütüm gelmedi bide kangruplarimiz 0 A uyusmazligi var sarilik olma ihtimali yüksek dedi uykusuz bi gece eve geldim agrim var ve buyuk kizim annanbe teyze görünce iyice şımardı tabi bide yeni bebek gelince.bende de bi tahammulsuzluk olustu bi de bu sicaklar bezdirdi artik yaniyor ortalik ter döküyorum napacam bilmiyorum ruh halim karmakarisik
Maşallah bebişine canım kilosu da boyuda gayet iyi :)) inşallah bizlerde böyle mutlu geçiririz doğumumuzuDoğurdummmmmmm
Binlerce şükürler olsun Allah'ıma spinal sezeryan oldum 35+3 de 2900gr 49 cm bir kızım var. Ameliyat Harika geçti spinal muhteşem bir Doğum şekli en azından benim içinBu arada kordon kanını da aldırdık 23,5 yıl saklayacaklar rabbim sizlere de Doğum kolaylığı versin
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşşalah hafta sonu bereketi maşallah :)Doğurdummmmmmm
Binlerce şükürler olsun Allah'ıma spinal sezeryan oldum 35+3 de 2900gr 49 cm bir kızım var. Ameliyat Harika geçti spinal muhteşem bir Doğum şekli en azından benim içinBu arada kordon kanını da aldırdık 23,5 yıl saklayacaklar rabbim sizlere de Doğum kolaylığı versin
gözünüz aydın sağlıcakla büyütün bebeğiniziDoğurdummmmmmm
Doğurdummmmmmm
Hayırlı olsun.Doğurdummmmmmm
Bir kaç gun hareketsiz kalayim yurumek zor geliyor ama yurudukce açıliyorum. Her gun duzenli rutin olursa zorlanmazsin canim..Evet ben de taşıyamam diye düşünüyorum, çabuk yoruluyorum, araba mis gibi rahat rahat. Bir de çok beğenerek aldım kullanmam lazım bir an önce
Ay yemeği fazla kaçırdım, spor olsun hem de sindirelim diye eve yürüyerek geldik. Normalde 10 dakika süren yolu yarım saatte geldiğimiz yetmezmiş gibi bir sürü de yoruldum nefessiz kaldım. Artık hepten zor geliyor hareket etmek, sizde de oldu mu böyle ağırlık? Şimdi serildim yatıyorum bitap biçimde
Maşallah sağlıkla büyüsün. Tebrik ederim canimDoğurdummmmmmm
Gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin . Spinal hakkında bu duyduğuma sevindim spinal sezeryan olacak biri olarak. Müsait olunca detayları yazar mısınDoğurdummmmmmm
Saol cnm evet yapi itibariyle güçlü bbi insanim ama bugun yetemedigimi hissettim insallah atlatacagim cnm.Sakin ol cnm hersey olacagina variyor
Sen hamileliginin basinda cok buyuk badire atlattin o zaman bile bunalima girmedin. Bunu atlatacak güctesin unutma bebisin sana ihtiyaci var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?