• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu süt sağma işini napıyosunuz?
Ben artık sağmam gerektiğini hissediyorum memelerin boşalması işin, sızlamaya başladı çünkü. Emzirmeden ne kadar önce veya sonra? Tek sefer yeterli mi?
Günaydın canım emzirdikten sonra eğer göğüsüm tam boşalmadıysq sağıp tamamen boşaltmalısın çünkü tam boşalmayan meme geterince süt üretemez. Eğer 3 saate bir emziriyorsan örneğin bir memeyi emdi diğerini emmediyse o memeyide sağıp boşaltmalısın canım çok dolan meme allah korusun mastit olmasın.

Günaydın kızlar :)) biz kontrolden çıktık 2900 olmuş Poyraz'ım :anne:hersey normal 1 hafta önden gidiyo :halay:nST yaptı sancı falan çıkmadı ama plesanta yaslanmasından dolayı haftada 1 istiyorum seni dedi drum.suyunda azalma olursa hemen sezeryana alıcam seni dedi azcık tirsttim ama sonra geçti :ıslık:36+2 günlüğüz sizce kilosu nasıl kızlar ??

Gunaydin kizlar :anneadayı: saqlik ocaqina qittim benim idrarda acayip enfeksiyon cikti :KK57: hemen ilac kullaniyosun dedi aksam icecem tek kullanimlikmis zaten insaAllah duzelir :işsiz: mantar icinde kadin doqumcu bakip versin kremi ben yazmayim dedi...Surekli kan ilaci icmeme ragmense kanim dusuk :KK12:
Çok geçmiş olsun canım bol bol su içmeni tavsiye ederim enfeksiyona en iyi gelen şey. Mantar için ben en son hem fitil hem krem kullanmıştım doktorum vermişti çok iyi geldi doktorunu ara danış canım. Birde taharet alırken sirkeli su kullanmak çok etkili dene canım.

Günaydın kızlar :)) biz kontrolden çıktık 2900 olmuş Poyraz'ım :anne:hersey normal 1 hafta önden gidiyo :halay:nST yaptı sancı falan çıkmadı ama plesanta yaslanmasından dolayı haftada 1 istiyorum seni dedi drum.suyunda azalma olursa hemen sezeryana alıcam seni dedi azcık tirsttim ama sonra geçti :ıslık:36+2 günlüğüz sizce kilosu nasıl kızlar ??
Günaydın canım ikimizinde takvimi aynı bende geçen hafta perşembe doktora gitmiştim 2 hafta geri demişti gelişimi 2500 gr dı. Bence bebeğinin gelişimi ve kilosu çok güzel canım maşallah oğluna.

selam seker, kendi adima ben iyiyim hala bi dogum belirtisi yok beklemedeyim :))
naptiniz eve ciktiniz mi? merak ediyorum aslinda ama iyice alis bebisine sonra yazarsin, zaten kafa dagitmak icin donup dolasip gelecegimiz yer burasi :KK70:
Seni bekliyordum ben 1 haftalık olduk bile :anne:

Günaydın canım ikimizinde takvimi aynı bende geçen hafta perşembe doktora gitmiştim 2 hafta geri demişti gelişimi 2500 gr dı. Bence bebeğinin gelişimi ve kilosu çok güzel canım maşallah oğluna.
Saol canım.Seninki de en kısa zaman da toplar inşallah :dua:sağlıklı doğsunlar da biz büyütürüz onları üzülme olur mu :nazar:

yok canim ya karnim bile inmedi. gecen hafta kontrolde incelme baslamis ama gorunurde dogum yok dedi dr. hala da bi belirti yok :))
Canım merhaba benim ilk doğumumda 36. Hafta kontrolümde nst de hiç sancı yoktu açılma yoktu ama incelme vardı 37+5 te doğurmuştum. Bundada 35+4 te kontrolde sancı yok açılma yok ama incelme çok öncekide erken geldiği için ve şuanda vajene çok baskı ve kasılmam olduğu için progestan kullanıyorum en az iki hafta daha kalsa iyi olur dedi bana yürüyüşü yasakladı. Hiç bir belirti olmasa bile saatler içinde açılma ve incelme olabiliyor canım bol bol yürümeni tavsiye ederim. Günde iki dilim ananas ve iki fincan ahuduyaprağı çayı içebilirsin. Ve bol bol hurma he canım.

Saol canım.Seninki de en kısa zaman da toplar inşallah :dua:sağlıklı doğsunlar da biz büyütürüz onları üzülme olur mu :nazar:
Sağol canım üzülmüyorum artık zaten benim ilk te 37 de 2880 gr doğmuştu . Önemli olan sağlıklı olması ama yine bir 40 ları beklemek istiyorum kilodan değil ama emme refleksi açısından çünkü emme refleksleri tam gelşişmrmiş olunca emzirmede sıkıntı yaşanıyor. İlkinde ben 20 gün sağqrak vermek zorunda kalmıştım.

Kilosu çok normal benimde 36 da gittiğimde 2850 demişti 37 de 3062 oldu haftada 200 gram alır diye biliyorum normal sizin bebişte ;)

Günaydın hanımlar. Dünden eşimin özel bi anını kutlamak için evde ona yaşpasta yaptım arkadaşı falanda geldi ama kimsede bişey yok bende geceden mide bulanma hissi geldi sabahtan da ishale çevirdi. Bugünde tam çatı muayenesi var gitmesem başka güne ayarlasam mı sizce? Şuan karnım gurul gurul ötüyor çatı için geç kalınmış olur mu perşembe falan görünsem

Günaydın kızlar Doğum yapanlara hayırlı olsun hiç giremiyorum artk annelik çok yoğun ama çok güzel zaman acayip hızlı geçiyor
Bebek arabası alacaz diğerini sattık şükür bikaç marka var aklımda hangisini önerirsiniz ?
Casual cadillac, yoyko wellgro bide ebebekte lelebaby var bunlardan veya bu fiyat civarı önerisi olan var mı

Günaydın kızlar Doğum yapanlara hayırlı olsun hiç giremiyorum artk annelik çok yoğun ama çok güzel zaman acayip hızlı geçiyor
Bebek arabası alacaz diğerini sattık şükür bikaç marka var aklımda hangisini önerirsiniz ?
Casual cadillac, yoyko wellgro bide ebebekte lelebaby var bunlardan veya bu fiyat civarı önerisi olan var mı
Yoyko çok şık ama kullanan hiç yok etrafimda

Gunaydin kizlar :anneadayı: saqlik ocaqina qittim benim idrarda acayip enfeksiyon cikti :KK57: hemen ilac kullaniyosun dedi aksam icecem tek kullanimlikmis zaten insaAllah duzelir :işsiz: mantar icinde kadin doqumcu bakip versin kremi ben yazmayim dedi...Surekli kan ilaci icmeme ragmense kanim dusuk :KK12:
Merhaba benim kanımda 10 du 14 e çıktı hurma yiyorum gyno ferro sanol dışında faydası olduğunu düşünüyorum. İnşallah sizde de işe yarar

Çok geçmiş olsun canım bol bol su içmeni tavsiye ederim enfeksiyona en iyi gelen şey. Mantar için ben en son hem fitil hem krem kullanmıştım doktorum vermişti çok iyi geldi doktorunu ara danış canım. Birde taharet alırken sirkeli su kullanmak çok etkili dene canım.
Saol canim.cok tesekkur ederim bi defalik kullanmalik bi ilac verdi bakalim faydasi olr insaAllah sabah kalktim idrar resmen kirmiziydi kan sandim bian sok oldum demekki enfeksiyondanmis :( canim bu sirkeyi belirli bi olcuye qoremi yapiyoruz ? Yoksa normal suya karistiriyimmi ?

Back
X