Ben kiralığım zaten atamadım ücretli öğretmenlik yapıyorum evde eğitim veriyorum. Hasta ya da engelli okula gidemeyen çocukların evlerine gidiyorum. Milli Eğitim gönderiyor. Önceki yıl da özel eğitim okulundaydım. Şimdi hem o okul hem de evde eğitim koordinatörlüğü istiyor beni. Bu yıl çalışamam dedim ama seneye hangisini tercih ederim bilemiyorumBende 2. Dönem başlamayı düşünüyorum ama 6 aylık bebeğe bakıcı bulması da zor olacak.. sen nasıl halletmeyi dülünüyorsun 1 yıl ücretsiz izin mi alacaksın???
Bende zinco kullanıyordum ama sizden ve çevremden duyup denemek için biogaia aldım bugün 3. Günüm sabahları 5 damla damlatıyorum ama pekte faydasını görmedim sanki.. Mucize olacak sanmıştım hemen yüzünde gülücükler açıp gaz çıkaracağını hayal etmiştim :)) galiba bir damlaya fazlaca anlam yüklemişim :) sezeryanla doğanlara iyi geliyormuş diye yazmıştı @garipkedi benimki normal doğum acaba zincoya geri mi dönsem bizde işe yaramadı gibi.. Birde her ıkınmada mı damlatmak lazım veya püf noktası varmıdırO damla probiyotik canım
Bağırsakları düzene sokuyor ilaç değil takviye
Bence kullan
Ama gaz için farklı damla ve şuruplar var
Uyku konusunda ben hiiiiç yorum yapmayayım, canın sıkılmasın
Büyüdükçe uykusu boş olsun inşallah kuzunun
Ben de çok istiyorum çıkarmak dışarda çok mutlu çok güzel bakiniyor o yüzden sordumAçıkhavaya fazla çıkarmadık biz de son bir aydır cnm. Ama rotayı da olduktan sonra artık uygun şekilde giydirip 20 dk kadar bahçede dolaştırıcam her gün. Kış güneşi bile olsa biraz güneş biraz da temiz hava alsın istiyorum.
Maşallah valla ben evde kp yanında bile çekiyorum örtü olmasına rağmen :)Neden biberon aldın canım
Emziremeyeceğin bir yer miydi?
Ben üzerine emzirme örtüsünü geçirip pazar gezerken bile emzirmişliğim var walla :)
Kahvemi içerken yemeğimi yerken, sokakta avm de misafirle laflarken yanlarında sürekli örtün yanımda. Hop takıyorum kafamdan emziriyorum bebemi :)
Bende onu kullanıyorum da son yıkama da garip bir koku bıraktı çamaşırlar daBen roxy kullanıyorum
Normal doğum yaptım ben bizde çok işe yaradı ama düzenli hergün aynı saatte verdimBende zinco kullanıyordum ama sizden ve çevremden duyup denemek için biogaia aldım bugün 3. Günüm sabahları 5 damla damlatıyorum ama pekte faydasını görmedim sanki.. Mucize olacak sanmıştım hemen yüzünde gülücükler açıp gaz çıkaracağını hayal etmiştim :)) galiba bir damlaya fazlaca anlam yüklemişim :) sezeryanla doğanlara iyi geliyormuş diye yazmıştı @garipkedi benimki normal doğum acaba zincoya geri mi dönsem bizde işe yaramadı gibi.. Birde her ıkınmada mı damlatmak lazım veya püf noktası varmıdır
Ben kiralığım zaten atamadım ücretli öğretmenlik yapıyorum evde eğitim veriyorum. Hasta ya da engelli okula gidemeyen çocukların evlerine gidiyorum. Milli Eğitim gönderiyor. Önceki yıl da özel eğitim okulundaydım. Şimdi hem o okul hem de evde eğitim koordinatörlüğü istiyor beni. Bu yıl çalışamam dedim ama seneye hangisini tercih ederim bilemiyorum[/QUOTE]Karanlıkta ben ağzına memeyi veremiyorum bile:)) çocuk kafayı sağa sola sallıyo garibim memeyi tutmaya çalışıyo en son gidip gece lambasını açıyorum :)) maşallah sen altını bile değiştiriyosun
Bende 2. Dönem başlamayı düşünüyorum ama 6 aylık bebeğe bakıcı bulması da zor olacak.. sen nasıl halletmeyi dülünüyorsun 1 yıl ücretsiz izin mi alacaksın?
Geçmiş yazılarında demiştin erkeklerin testisleri siyah olursa korkun anneler diye de bizimkide siyah gibi gibii.. Yani babannesi bile senin o kara ...larını yerim diye seviyo. Acaba endişelenmeli miyim??
Hmm belkide işin sırrı hergün aynı saatte vermektedir. Bende birgün 7 diğer gün 8 veya 6 da veriyorum o civarlarda.. Biraz daha kullanmaya devam ediyim bakalım. Çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor suratı ardından bi ağlama geliyor üzülüyorum yazık bebeğime. Masajlar egzersizler yapıp biraz olsun rahatlatıyorum. Damlayı verince de bu ıkınmalar kızarmalar geçer sanıyordum ama olmadı.Normal doğum yaptım ben bizde çok işe yaradı ama düzenli hergün aynı saatte verdim
Ikınma kızarmalar bitmiyor canım damladan önce ıkınmak ve ciyak ciyak bağırmak vardı benim bebede simdi ıkınmanın sonucu osuruk ve kaka :)))Hmm belkide işin sırrı hergün aynı saatte vermektedir. Bende birgün 7 diğer gün 8 veya 6 da veriyorum o civarlarda.. Biraz daha kullanmaya devam ediyim bakalım. Çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor suratı ardından bi ağlama geliyor üzülüyorum yazık bebeğime. Masajlar egzersizler yapıp biraz olsun rahatlatıyorum. Damlayı verince de bu ıkınmalar kızarmalar geçer sanıyordum ama olmadı.
Evde saç bandı tak düzelebilir belkiAy bu arada benim yiğidimin kulakları biraz kepçe gibi:)) yerim çok şapşik görünüyor ama ilerde dalga geçerler mi bebeğimle diye endişelendim. Bende veya baba tarafında hiç kepçe kulak yoktur nerden oldu bebeğim anlamadım. Büyüdükçe düzelir mi acaba..
Canim nasıl bilmiyorum ama birkaç arkadaşımın bebeği ve benim erkek kardesim de öyleydi geçmedi şimdi küçük oldugu icin yatış pozisyonuna dikkat et genelde kulaklar dışarıda yattiklari içinde öyle oluyorAy bu arada benim yiğidimin kulakları biraz kepçe gibi:)) yerim çok şapşik görünüyor ama ilerde dalga geçerler mi bebeğimle diye endişelendim. Bende veya baba tarafında hiç kepçe kulak yoktur nerden oldu bebeğim anlamadım. Büyüdükçe düzelir mi acaba..
Evet hem de çıktığı günler daha güzel uyuyor bizimki cnm... valla hava nasıl olursa olsun 20 dk çıkarın diyolar,, Ayşe kışın doğdu, önü yaz olduğu için sürekli bahçedeydik bu aylarda... konu komşu çardakta oturuyoduk gece yarılarına kadar, hiç uyumayan çocuk orada arabasında mışıl mışıl uyuyodu :) bunda mevsim biraz ters ama yine de hava almaları şart.. ne giydirmek gerektiğini de bir iki kez çıkınca çocuğun ısısından çözüyor insan artık :)Ben de çok istiyorum çıkarmak dışarda çok mutlu çok güzel bakiniyor o yüzden sordum
Kan arada bende de oluyor acı da var. Ama bu belirtiler çatlakta da oluyor eline meme geliyorsa yüksek ihtimal hemoroid . Ben henüz doktora gitmedim ama en önemli yapman gereken şey kabız olmamak. Sabah iki akşam iki kuru kayısı yiyorum ve günde 3 litre su içiyorum salata yapamazsam zeytinyağına ekmek batırıp yiyorum bolca . Bir de tuvalet saatini kesinlikle kaçırma. Acıyor diye gitmeyi ertelersen daha beter bir hal alıyor. Tuvalette ıkınma zaten ne olduysa ıkınmaktan oldu :) bir de ben pamukla zeytinyağı sürüyorum o bölgeye .Benim de dogumdan sonra hemoroid oldum sanirim. Acı cekiyorum.ve kan görüyorum bazen. Bunun için doktorunuz birşey önerdi mi. Sizde de bu belirtiler mi vardi.
Bu arada yok normal doğum yaparsan hemen toplarsın sezeryan bir türlü iyilesemiyorsun dikişlerim sürekli ağrıyor yalanlarına inanmayın arkadaşlar . Ha benim gibi yapmak istiyorsanız yine normal doğum ama öyle hemen ayağa kalkilmiyor. Benim dikişlerim çok sıkıntı oldu. Kaç gün acıdan duramadim. Kendimi hep hemen ayaklanacam çok iyi olacam bolumune odakladigim icin yasadiklarimdan psikolojim de bozuldu. Bilsen kendimi buna gore ayarlarsin zor gelmez.
Oy ben ona kıyamam benimde küçükken aynı böyle olurmuş hala da arada batıyor. Doktor tırnağı sökmekten bahsetmiş ama annem yaptırmamış tabiki. Tırnağı biraz uzasın etini geçsin o zamana kadar kremlerle altına pamuk koyarak, etini aşağı çeke çeke masaj yaparak idare edersen rahatlar inşallah kuzucuk.İpeğimin tırnağı battı yaa
Yarın doktora götürcem ama çok üzülüyorum sanki benim kalbime kalbime batıyorvardı burda bi arkadaş kimdi o?
Antibiyotikli krem vermişlerdi sanırım.
Kesmemek gerekiyormuş, yürümeye başlamayan çocuklarda çok gereksizmiş
Yiğitte tam dediğin gibi ağlamaktan meme almıyor kucağa alınca hiçbir şey olmamış gibi susuyordu. Sustu deyip yine emzirmeye çalışıyordum ama tekrar ağlıyordu bende bel falan kalmadı ağrıdan diye yatırdım beşiğine. Gözler devrildi meğer uykusu varmış :)) kendimi boşuna hırpalamışım. Bir güzel uyudu sonra rahat rahat emdi. Belki senin bebişte uyumak istemiştir annesi.kizmak degil de uzuluyorum ya. zaten bi duzen otursun diye gak meme guk meme yapmiyorum artik. 2 saatte emdiginde de aglayinca benim de sinirlerim bozuluyor. ac kalacak diye korkuyorum. bi yandan diyorum ac olsa sakin durmaz ama emmek istiyor aglamaktan ememiyor cocuk. cozemedim neden agladigini. bide yani cani yaniyo gibi agliyor. gaz heralde diyorum kaldiriyorum sakinliyor 5 sn sonra. gazini cikariyorum. gegiriyor hah diyorum cikti rahatladi emer simdi. yok yatirdigim an basiyor feryadi. sut mu gelmiyor acaba diyorum o da degil geliyor. 2-3 kez daha deniyorum hala agliyorsa kaldiriyorum artik. gaz olsa o zaman da durmazmis gibi geliyor ama. midesi mi rahatsiz oluyor acaba diyorum sonra. cozemedim yani kafamda deli sorular :)
bunun disinda mukuslu kaka problemimiz var 20 gundur. bakalim onu nasil geciricez. gazimiz cok ucacaz yakinda. bide gunduz dogru duzgun uyumuyor gozler kipkirmizi dolasiyoruz.
bunlar disinda iyiyiz
Bizimde aynen mukuslu ve cıvıktı. Ama kakada kan olduğu için doktor gaviscon yazmıştı onu kullanalı kanda kalmadı cıvık mukusta kalmadı düzene bindi çok şükür.Mukuslu kaka sorunu olan arkadaşlar doktor sebep olarak ne söyledi? Birde bizim hem mukuslu hemde cıvık ishal gibi sizinkide öylemiydi? Sizinki lafıda biraz garip oldu ama idare edin artık:)))
Yok bizim örgü battaniyeler bile sertleşiyor valla..Bizim suyumuz arıtılmış olduğundan sertleşmiyor ama yine de kullanıyorum. Bazen makine almıyor ama neden bilmiyorum ona rağmen sertleşimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?